Fauve Fantasie Carlotta red 34D (75D)
Jesteś na forum Bra Swap
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Fajna spódnica, może być z półkoła lub wycinka z zakładkami u góry, tylko nie taka kusa, bo psuje cały efekt, do kolanka, jak taki grubszy materiał, to szew z tyłu ... 0 minut temu · Cegiełki -
simeri
up 0 minut temu · wymienię figi Masquerade Minuet czarne ... -
Zombie
Ja mam zamiar zostawić trochę tych moich biednych pieniędzy w sklepie internetowym, ale póki co czekam aż Agugabi odpisze mi na maila. Piszę to tutaj, bo może Pani Aga zaważy ... 1 minuta temu · onlyher II - internetowy i ... -
kasienka
Zmiana sposoby wysyłki - paczka pocztowa zamiast kuriera. Nie będę miała możliwości kontaktu z moim kontraktowym kurierem :/ 8 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
beata1978
nr 29 nieaktualne 8 minut temu · porządki w szafie rozm 40-42 ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 24 minuty temu · onlyher II - internetowy i ... -
martine
@asia, już odpisuję ;) @aniolek, jak uszyjesz to się pochwal! :D Mnie chodzi mniej więcej o coś takiego: http://pokazywarka.pl/w4wyqs/ Wiem, że są jakieś różnice między krojami, ale nie ... 27 minut temu · Cegiełki -
Hipiska
Up. :) 31 minut temu · Tanio sprzedam Cleo Lucy 30d ... -
cztery
Moje są nowe z metką. 33 minuty temu · wymienię 10 na 8: szorty ... -
elftherini
Bzium ja nie chcę być mądrzejsza od lekarza, ale skoro mówię mu "dzieje mi się to i to" (i mówię to zanim przeczytam w ulotce...) to chyba powinien skojarzyć z ... 40 minut temu · narzekalnia

Witam, mam do sprzedania śliczny stanik Fauve by Fantasie Carlotta red w rozm. 75D. Stanik nowy, bez metki zewnętrznej, wewnętrzna metka w połowie przecięta. Chciałabym za niego 100 zł z przesyłką. Proszę pisać w tym temacie albo na gazetowego maila :)
Kontakt do mnie: feeverte<malpa>gazeta.pl
Podbijam, może ktoś się skusi :) Mogę obniżyć cenę do 90 zł z przesyłką.
80 z przesyłką to ostatnie słowo :)
Witam,
patrząc po dacie to mam niezły refleks;) Czy twoja oferta jest nadal aktualna?
Hej, jest aktualna. Pisz na maila proszę. Pozdrawiam!
Czy twój mail to feeverte@gazeta.pl?
Witaj,
5 dni temu zrobiłam przelew. Powinien być na koncie następnego dnia, czyli 16 marca.Brak mi informacji od ciebie, czy wysłałaś przesyłkę, tak jak uzgodniłyśmy.
Czy Carlotta została do mnie wysłana?