Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Masquerade ANTOINETTE 65E (65DD?)

• annace
    annace · 10-03-10 19:15 · do góry^

Wrzosowa Antosia, metkowe 65E ale widziałam opinię o małomiskowości (ja jej niestety nie zauważyłam, a na to liczyłam :-().
    Niestety na mnie nie pasuje, a tak się zakochałam w tej wersji kolorystycznej <płacze>
    Zapraszam na aukcję, może inna użytkowniczka przygarnie to cudo i będzie należycie traktować :D

http://www.allegro.pl/item955140317_masquerade_antoinette_65e_65dd_okazja.html

Odpowiedz»
  • monikah
    monikah · 10-03-10 20:01 · do góry^

wymiary ma podobne jak w moich innych stanikach, ale aż mi się wierzyć nie chce, że 65E mogłoby na mnie pasować. Zwykle noszę 60dd lub E. Co uważasz? Czy mam w ogóle nad czym się zastanawiać? ;)

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 10-03-10 20:20 · do góry^

Hej :)
    Za duży będzie na bank.
    Ja teraz noszę standardowe 65DD (zmieniłam tabletki i po początkowym "opuchnięciu" piersi wróciły do rozmiaru sprzed brania :O, szok ;)), ten jest na mnie za duży.
    Chyba się zapłaczę, ale przecież nie jestem aż taka szalona by wracać do poprzednich tabsów, żeby wymarzony stanik na mnie pasował :P

Odpowiedz»
  • monikah
    monikah · 10-03-10 20:44 · do góry^

Nie ma co się truć :) Ważniejsze Twoje zdrowie niż stanik :P
    Dzięki za odpowiedź. Będę polować na mniejszy bo strasznie mnie ten stanik kusi i właśnie w tym kolorze. Szkoda, że jest już nie do kupienia ;(

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 10-03-10 21:15 · do góry^

Cierpię dokładnie z tego samego powodu, nienawidzę limitowanek :D Później człowiek musi stawać na głowie żeby je dorwać, a i tak się czasem jak widać nie udaje.

Odpowiedz»
  • monikah
    monikah · 10-03-10 22:21 · do góry^

Jak nie znajdę swojego rozmiaru w fiolecie to poczekam do jesieni na wersję pistacjową :) Też bardzo mi się podoba no i obwody od 28 :D

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 11-03-10 19:11 · do góry^

Jeśli mowa o tej, którą oglądałam na zdjęciach nowej kolekcji, to niestety ale nie podoba mi się :D Ta wrzosowa mnie zauroczyła, ale teraz to potrzebowałabym hmm pewnie 65D. Ech nawet nie wiedziałam, że piguły mnie tak napompowały ;-)

Odpowiedz»
  • monikah
    monikah · 11-03-10 19:13 · do góry^

ja stety albo niestety większego biustu od tabletek się nie nabawiłam- za to cellulitu jak najbardziej. fuj! ;)

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 11-03-10 20:39 · do góry^

Ciesz się zatem z tego braku przyrostu w biuście- po zmianie/odstawieniu unikniesz reakcji "gdzie są piersi jakie miałam x czasu temu na tamtych pigułkach?" :D a dodatkowo wymiany garderoby bieliźnianej ;)

Odpowiedz»
  • monikah
    monikah · 11-03-10 20:54 · do góry^

chociaż pieniądze zaoszczędzone ;) Jednak przyjdzie czas na małego ssaka i wtedy na pewno coś się pozmienia- może asymetryczne flaczki ;P chociaż takie zmiany chyba nie są regułą jeśli o ciążę i karmienie chodzi. Oby mnie nie dopadły! ;)

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 12-03-10 19:28 · do góry^

Na pewno dobrze dobrany biustonosz zapobiegnie w dużym stopniu niekorzystnym zmianom :D Na to liczę ;)

Odpowiedz»
  • alk
    alk · 13-03-10 12:09 · do góry^

annace a jaka cena by Cie satysfakcjonowała? ja pewnie przegapię koniec aukcji, a to akurat mój rozmiar antosi :)

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 13-03-10 12:21 · do góry^

Kurcze, nie potrafię tak wyceniać. Za ile pójdzie za tyle ją sprzedam i tyle :-)
    Nawet jeśli miałaby pójść za cenę minimalną, trudno ;)
    Ostatnio sprzedałam stanik za 1zł, więc ryzyk fizyk :D
    W razie pytań, podaję mój adres dorotac0@op.pl

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 14-03-10 08:06 · do góry^

Up :) Obniżyłam cenę na aukcji :)

Odpowiedz»
  • annace
    annace · 15-03-10 14:24 · do góry^

Jako że aukcje się niebawem kończą, pozwolę sobie podciągnąć wątki po raz ostatni :)

Odpowiedz»