Sprzedam: Kalyani (Vintage Madras Check) 30DD, Pour Moi? (Provence) 30DD, Freya (Pollyanna) 32D
Jesteś na forum Bra Swap
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
debris
Mimo że tak całkiem małobiuściasta nie jestem, to w moim odczuciu inaczej leżą zarówno HP i CH z nowej kolekcji. Innych krojów jeszcze nie próbowałam. I niestety tyle nowych effuniaków ... 31 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jennygump
Na Walentynki 10 % rabaty na staniki a figi, body i gorsety aż 15 % taniej !!!! Powiedzcie wszystkim, przyprowadzajcie mamy, siostry i przyjaciółki :) Panowie najlepszym prezentem dla kobiety jest bon podarunkowy na ... 32 minuty temu · theBOOB Szczecin -
rightnow111
Mam podobny problem, po poukładaniu wszystkiego w staniku mam nawet małe zgięcie pomiędzy fałdką i piersią. Jednak po kilku ruchach wszystko wraca na miejsce, a niejednokrotnie ramiączko pogłębia wrażenie fałdki ... 35 minut temu · wychodzące fałdki przy pachach -
jogurtwaniliowy
emeska, krój HP jest inny w Ninie, a inny w Fuksji. Te staniki po prostu inaczej leżą. Biorąc pod uwagę dziwnie leżące plunge, niektórzy się zastanawiają, czy to tak zawsze ... 55 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jogurtwaniliowy
No ja powiem tylko tyle, że oby faktycznie ta decyzja była taka dobra. Bo stare małobiuściaste klientki zaczną się powoli wykruszać. Ja effu-upaa nie kupię. Pasuje mi już tylko krój ... 58 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
emeska
a co do okrojonej rozmiarówki - ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem, że szycie pewnych rozmiarów dostępnych od ręki jest nieopłacalne i tego, że producent nie zamierza się dokładać do ... 1 godzina, 3 minuty temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
kaha
^ 1 godzina, 27 minut temu · sprzedam freya rio 28G czerwona -
emeska
ja tam nie widzę, żeby PL zmieniły krój. moim zdaniem to kwestia materiałów. nie ma już miękkich koronek, które były podatne na delikatne odkształcenia i maskowały ewentualne bułki przy krawędzi ... 1 godzina, 31 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
futrzata
up ! 1 godzina, 38 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
edik77
".... to też wiele tłumaczy.... " Co tłumaczy, pani Ewo? Czuję się wywołana do tablicy, gdyż również otrzymałam effu-upa do testowania. Niedługo potem opisałam w mailu pierwsze wrażenia i zapytałam w jakiej ... 1 godzina, 38 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II

Mam do odsprzedania trzy nowe staniki, efekty nieudanych zakupów :/ Wszystkie są nie noszone, oryginalnie ometkowane.
1. Kalyani - Vintage Madras Check (balkonetka), kolor: Pink Check, rozmiar: 30DD.
Obmierzony przeze mnie:
dłg. fiszbinu 22cm
szer. fiszbinu (miseczki) U 12,5cm
odległość między fiszbinami UU 25,5cm
"głębokość" miseczki 22cm
obw w spoczynku 58cm (do pierwszej haftki)
obw w rozciągnięciu ok. 77cm
zdjęcie: http://img62.imageshack.us/img62/73/kalyani.jpg
Biustonosz jest w żywym kolorze, intensywnie malinowy. Wydaje mi się, że jest wybitnie wąskofiszbinowy, obwód trzymał stabilnie, ale miseczek nie potrafiłam dogadać z moim biustem, jakby były za duże (moje wym. 87/69), mimo dobrego dopasowania fiszbin.
2. Pour Moi? - Provence (underwired bra, czyli miękki "halfcup"), kolor: biały, rozmiar: 30DD
Zmierzony przeze mnie:
dłg. fiszbinu 24cm
szer. miseczki U 14cm
odl. między fiszbinami UU 30,5cm
"głębokość" miseczki 21cm
obw. w spoczynku 57cm
obw po rozciągnięciu ok. 70cm
zdjęcie: http://img706.imageshack.us/img706/6263/pourmoiw.jpg
Stanik bardzo ładny, cudne hafty i wykończenie mostka. Niezwykle ścisły obwód (jak dla mnie - zbyt ścisły)! Na mnie leży nieźle, ale wydaje mi się mocno pancerny, dlatego puszczam go w świat :)
3. Freya - Pollyanna (miękka balkonetka), kolor: Caramel (Beige), rozm.: 32D
Zmierzony przeze mnie:
dłg. fiszbinu 20cm
szer. miseczki 13cm
odl. między fiszbinami 28cm
głęb. miseczki 22cm
obw. w spoczynku 63,5cm
obw. rozciągnięcie ok. 81cm
Zdjęcie: http://img72.imageshack.us/img72/2803/freyae.jpg
Biustonosz bardzo wygodny, odsprzedaję ponieważ obwód jest zbyt luźny jak dla mnie, a i miseczki mogłyby być większe.
W razie dalszych pytań albo zainteresowania proszę o kontakt:
shilo maupka poczta.onet.pl. Nr telefonu udostępnię po kontakcie mailowym :)
Marcelka
Pisałam na tyle późno, że umknęła mi rzecz prawie najważniejsza ;) - ceny:
1. Kalyani - 50zł.
2. Pour Moi - 60zł.
3. Freya - 80zł.
Dopuszczam możliwość targowania się :)
Marcelka
Podbijam ;)
Marcelka