Sprzedam Arabelle Peony Pink 28 DD
Jesteś na forum Bra Swap
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
debris
Mimo że tak całkiem małobiuściasta nie jestem, to w moim odczuciu inaczej leżą zarówno HP i CH z nowej kolekcji. Innych krojów jeszcze nie próbowałam. I niestety tyle nowych effuniaków ... 26 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jennygump
Na Walentynki 10 % rabaty na staniki a figi, body i gorsety aż 15 % taniej !!!! Powiedzcie wszystkim, przyprowadzajcie mamy, siostry i przyjaciółki :) Panowie najlepszym prezentem dla kobiety jest bon podarunkowy na ... 27 minut temu · theBOOB Szczecin -
rightnow111
Mam podobny problem, po poukładaniu wszystkiego w staniku mam nawet małe zgięcie pomiędzy fałdką i piersią. Jednak po kilku ruchach wszystko wraca na miejsce, a niejednokrotnie ramiączko pogłębia wrażenie fałdki ... 30 minut temu · wychodzące fałdki przy pachach -
jogurtwaniliowy
emeska, krój HP jest inny w Ninie, a inny w Fuksji. Te staniki po prostu inaczej leżą. Biorąc pod uwagę dziwnie leżące plunge, niektórzy się zastanawiają, czy to tak zawsze ... 51 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jogurtwaniliowy
No ja powiem tylko tyle, że oby faktycznie ta decyzja była taka dobra. Bo stare małobiuściaste klientki zaczną się powoli wykruszać. Ja effu-upaa nie kupię. Pasuje mi już tylko krój ... 53 minuty temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
emeska
a co do okrojonej rozmiarówki - ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem, że szycie pewnych rozmiarów dostępnych od ręki jest nieopłacalne i tego, że producent nie zamierza się dokładać do ... 58 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
kaha
^ 1 godzina, 22 minuty temu · sprzedam freya rio 28G czerwona -
emeska
ja tam nie widzę, żeby PL zmieniły krój. moim zdaniem to kwestia materiałów. nie ma już miękkich koronek, które były podatne na delikatne odkształcenia i maskowały ewentualne bułki przy krawędzi ... 1 godzina, 27 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
futrzata
up ! 1 godzina, 34 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
edik77
".... to też wiele tłumaczy.... " Co tłumaczy, pani Ewo? Czuję się wywołana do tablicy, gdyż również otrzymałam effu-upa do testowania. Niedługo potem opisałam w mailu pierwsze wrażenia i zapytałam w jakiej ... 1 godzina, 34 minuty temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II

Biustonosz nowy z metkami, kupiony na e-bayu. Niestety paskudnie marszczy sie na mojej mniejszej piersi :(
Moje wymiary to 70/84. Jesli chodzi o obwod to bez problemu zapielam sie na pierwsza haftke i jakos super ciasno nie bylo.
Mam do kompletu stringi w rozmiarze S, oczywiscie rowniez nowe z metkami.
Cena do uzgodnienia.
wyrażam swoje zaineteresowanie :) ile byś za nią chciała Maju?
Myslalam o 100 zl za komplet + koszty wysylki (niestety beda wyzsze niz normalnie, bo mieszkam w Holandii).
Pozdrawiam :)
kurde, szkoda że brak kasy ;/
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl
mam ten sam problem, a też mi się marzy ta arabelka od dawna. ech :/
Nieaktualne!
Arabella idzie pod noz, a raczej pod nozyce :) Bede ja przerabiac.
to mam nadzieję, że efekt będzie można zobaczyć na fotkach :)
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl