wspólne zakupy internetowe w UK ! chętni do pomocy i udziału poszukiwani
Jesteś na forum Bra Swap
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 10 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 14 minut temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 19 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 47 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 47 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 48 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 52 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 56 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 58 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina, 2 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

Basiulka - ja jeszcze też nie dostałam mimo, że przesyłka była priorytetowa:( ale moja poczta zawsze działa z kilkudniowym opóźnieniem, więc jeszcze się nie martwię.
kontakt: clemmatis@wp.pl
Moje staniki były świeżutkie i pachnące nowością :)
aha, no ok. to tylko ja wzięłam zwykłą? w takim razie czekam cierpliwie...
basiulkaxx@wp.pl
też wzięłam zwykłą :) myślę, że po prostu musisz dać poczcie czas :P
Czy ktoś w najbliższym czasie zamierza zamawiać z Brastopu? Może chce się podłączyć i podzielić koszty przesyłki?
Odziak, a będziesz zamawiała? Ja bym się chętnie podłączyła do zakupów. Choć wolałabym z innej stronki, ale na tej też bym coś wybrała.
dorocia_85@tlen.pl
No będę pewnie brała Showgirly - ładne ceny mają.
Basiulka i clemtis, dostałyście swoje przesyłki?
jud.yta(MAŁPA)gazeta.pl, justy(MAŁPA)op.pl
Dziewczyny, a moze na kazde wspolne zamowienie bedziemy osobny watek tworzyc? przez ostatni rok ze 20 razy zamawialam z UK, ale zawsze sama, bo w 1 duzym watku/temacie nie czuje sie pewnie, znaczy pogubiona jestem ;)
Slaydi - ja też. Dlatego też na listach nie zamawiam, bo koszty przerażają. Brastop chyba 2 razy jak już mieli mega-promocje.
Napaliłam się teraz na różową thrill-me z galotami
To może załóżmy nowy wątek? Kto byłby chętny co i jak... Ja jeszcze nie miałam okazji zamawiać nic w ten sposób, w ogóle ostatnio zostałam dopiero uświadomiona, że takie ceny tam są i że dziewczyny organizują takie zbiorowe zamówienia. W każdym bądź razie jestem chętna do wspólnych zamówień.
dorocia_85@tlen.pl
jestem, za, proponuję wpisywać w temacie nazwę sklepu i datę do kiedy ważne. Ja za każdym razem się zamotałam w tym wątku i przegapiałam zamówienia
firlejka 77 @gmail.com (pisane bez spacji)
tak, przesyłka doszła.Dziękuję bardzo dziewczyny, szkoda,że nie pasuje;)
basiulkaxx@wp.pl
wczoraj, po godzinnych negocjacjch na poczcie, udało mi się odzyskać paczkę od Judyty:)Bielizna urocza i pachnąca nowością.
Pięknie dziękuję Aanusi i Judycie za organizację zamówienia:)
kontakt: clemmatis@wp.pl
Dobrze, że doszła :)
jud.yta(MAŁPA)gazeta.pl, justy(MAŁPA)op.pl
Czy jest może w najbliższym czasie planowane wspólne zamówienie?
Hej,
Czy któraś z was w najbliższym czasie planuje zakupy na brytyjskim e-bay, bo byłabym baaaaaaaardzo chętna do dołączenia się? Ceny Freyowych kostiumów kąpielowych w sklepach w Polsce mnie przeraziły a w UK są całkiem przystępne :)
Ja mam zamiar kupić bieliznę od tego sprzedawcy: lingerie-by-victoria-ltd
Ale nie wiem czy jest sens odsyłać po Polsce, bo cena za przesyłkę to ok 14 zł. Chyba, że mieszkasz w Krakowie/Kielcach :) Jeśli się zdecydujesz to daj znać na: voolcanic@gmail.com
voolcanic@gmail.com
Oj. Niech mnie ktoś oświeci, jak kupuje się w sklepie Leia. Czy wysyłają do Polski?
Freya Cinty za 14,5 funta, chyba zachorowałam.
Niestety, nie wysyłają do Polski, trzeba szukać pośredników w rodzinie i znajomych. Takim to trafem przepadło mi między innymi bardzo dużo dołów do kompletu ;<
marthaarvizu@o2.pl
zgłaszam się jako uczestniczka :)
jezo_zwierz@buziaczek.pl
Nie planuje nikt zakupu u tego sprzedawcy - myworld.ebay.pl/lingerieoutletstore/?_trksid=p4340.l2559 ?
Jakby ktoś coś tam kupował, to ja bym się chętnie podczepiła. :>
Bo niestety zakupy w innych walutach to dla mnie czarna magia ;)
Nie planuje nikt zakupu u tego sprzedawcy - myworld.ebay.pl/lingerieoutletstore/?_trksid=p4340.l2559 ?
Jakby ktoś coś tam kupował, to ja bym się chętnie podczepiła. :>
Bo niestety zakupy w innych walutach to dla mnie czarna magia ;)