KUPIĘ: maia 28e
Jesteś na forum Bra Swap
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
bingqilin
Zgadzam się, więcej niż jedną, tak 1,5 około. 70 E w innych stanikach jest u mnie odrobinę za małe, a w Siennie (ale starym modelu - czerwonej) mam 70 FF ... 4 minuty temu · Sienna - malomiseczkowa? -
beba75
A ja zostałam posiadaczką odkupionego na swapie od bad_cat Effuniaka Cielusia :) I bardzo się cieszę, bo mi pasuje !!! 5 minut temu · Radośćpost -
Emka
to ja zaszłam od drugiej strony ;) a że tak na szybko chciałam luknać to nie zapuściłam się dalej :) wszystkie dostępne rozmiary są na stronie sklepu internetowego ? 5 minut temu · Szczecin - Sklep SELENE- Otwarcie- ... -
najuko
70zł z przesyłką Mogę się wymienić na maskaradki, np. tiffany 30F, effuniaki 70DD, 70E (najchętniej black, czerwona lub szara panterka pl), freye, panache cleo george, brooke burnt red, danni, doły ... 13 minut temu · Zamienię/sprzedam czarną Masquerade Pandora 30FF -
jennygump
Na Walentynki 10 % rabaty na staniki a figi, body i gorsety aż 15 % taniej !!!! Powiedzcie wszystkim, przyprowadzajcie mamy, siostry i przyjaciółki :) Panowie najlepszym prezentem dla kobiety jest bon podarunkowy na ... 14 minut temu · theBOOB Szczecin -
fieruska
sumeia przepraszam ze tak pozno odpisuje ale dopiero wrocilam z pracy ,moja perelka tez jest w idealnym stanie malo noszona wlasciwie tylko latem do jasnych bluzek moge wyslac fotki jak ... 15 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Emka
melisska, to wychodzi że nawet więcej niż 1 miseczkę mniejsza <szok> skoro 32D a sienna 32DD za mała 17 minut temu · Sienna - malomiseczkowa? -
juli
up 32 minuty temu · Sprzedam Nowy Effuniak PL Burgund ... -
elftherini
Ja dzisiaj dowiedziałam się, że powinnam mieć regularnie badane serce, bo biorę lek X. Biorę go od 6-7 lat bez przerwy, w między czasie widziało mnie 4 lekarzy (i wiedziało ... 38 minut temu · narzekalnia -
LiliLukrecja
Jak w temacie, poszukiwana czarna Frankie:) 42 minuty temu · Freya Frankie black 70 - ...

interesują mnie wszelkie kolory poza kawowym :)
iff-y@o2.pl
Akurat kawowego dostatek ;)
oeuf.en.chocolat@gmail.com
up:)
Mam do sprzedania Maię 28E turkusową. Założona 3 razy, chyba niekompatybilna niestety. Zdjęcia są w mojej szufladzie :) Proszę o kontakt na faforzyca(małpa)gazeta.pl