Sprzedam Freya Arabella midnight 30FF
Jesteś na forum Bra Swap
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 3 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 6 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 9 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 12 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
angusia41
Wymiary każdego stanika są w linku, nad zdjęciami :) 13 minut temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
beata1978
Aha z wrażenia zapomniałam napisać, że udało mi się dzisiaj wysłać kilka paczek, jutro pójdzie reszta :) 14 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
beata1978
A ja nie :P To był mój błąd, więc taka jest kolej rzeczy. Stanika nie ma na fakturze i nie została za niego pobrana kasa. Po złożeniu zamówienia Leia wysłała ... 16 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
aniolek
Fajna spódnica, może być z półkoła lub wycinka z zakładkami u góry, tylko nie taka kusa, bo psuje cały efekt, do kolanka, jak taki grubszy materiał, to szew z tyłu ... 16 minut temu · Cegiełki -
simeri
up 16 minut temu · wymienię figi Masquerade Minuet czarne ... -
Zombie
Ja mam zamiar zostawić trochę tych moich biednych pieniędzy w sklepie internetowym, ale póki co czekam aż Agugabi odpisze mi na maila. Piszę to tutaj, bo może Pani Aga zaważy ... 17 minut temu · onlyher II - internetowy i ...

Jak w tytule:
-krótko noszona Arabelka granatowa z limonkowymi haftami.
Stan: bardzo dobry- bo od początku fragment haftu był jakiś "poluzowany" ale mnie to nigdy nie raziło, pokażę zdjęcia zainteresowanej. Innych śladów użytkowania niemal nie widzę - metka jest niesprana, obwód niezmechacony. Używana była krótko i już schudłam na tyle, że potrzebuję mniejszej.
Cena: 110zł plus przesyłka
Kontakt:
avarie na tlen.pl
Jestem zainteresowana:) Piszę meila:)
Jestem przy komputerze, więc na bieżąco mogę Ci odpisać ;) Od razu zdjęcia zrobię.
Jakie miałaś wymiary kiedy była na Ciebie dobra?
bo ja mam 75 ciasno/ 78 luźno pod biustem. W biuście 97 cm.
Wysłałam maila :)
Przed chwilą sprawdziłam pocztę i narazie nie mam meila.
Mój adres lidiabarbara@op.pl
Może jeszcze raz spróbuj? :)
Ja już drugiego wysłałam ze zdjęciami itd. Na pewno nic jeszcze nie ma?
Są meile:) Czytam. Mogę do jutra rana się zastanowić?
Jasne ;) Do jutra masz ją zarezerwowaną :)
Biorę ją! Raz się żyje ;)