Ariza Ivory 28d a 30d - różnica w miskach
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 12 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 17 minut temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 22 minuty temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 49 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 50 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 50 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 55 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 58 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 1 godzina, 1 minuta temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina, 4 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

Jestem na tym forum od niedawna, a kilka osób pewnie ma już dosyć mojego trucia i motania się :/ z góry Was, drogie Forumki przepraszam za moją upierdliwość, ale strasznie się napaliłam na kremową Arizę i nie daje mi spokoju fakt, że być może mam do niej po prostu za mały biust. Mierzyłam się kilka razy, raz wyszło mi w biuście 85 (górka rozmiarowa? zły pomiar?), drugi raz 82-83. Sądząc po przymierzanych przeze mnie do tej pory stanikach, raczej bardziej prawdopodobna jest opcja, że moje prawidłowe wymiary to 68/82-83, więc 65c, którego Panache nie produkuje :(. I tu mam do Was zapytanie: mierzyłam Arizę 28dd i była sporo za duża (opis w mojej szufladzie), więc czy 28d lub 30d ma szansę być ok? I jaka jest mniej więcej różnica w wielkości misek między 28d a 30d? Które są głębsze, a które mają szersze fiszbiny? Przewertowałam już chyba z miliard artykułów o mierzeniu się, przeliczaniu rozmiarów itd. itp. i po tym wszystkim mam wrażenie, że wiem tyle, co przed uświadomieniem :( czyli nic... proszę was pięknie o pomoc, bo nie wiem, czy są jeszcze jakieś szanse dla mnie i Arizki, czy muszę sobie dać spokój. Dodam tylko, że niestety nie mam czasu jechać na stacjonarny bra-fitting, chociaż wiem, że w Dopasowanej mają Arizę Ivory 30d :( zastanawiam się nad zamówieniem jej przez internet, ale co jeśli miałoby to być całkowite trafianie kulą w płot... pomóżcie proszę...
kontakt: kasia_mercha(at)op.pl
28D ma mniejsze miseczki niż 30D. 30D ma miseczki podobnej wielkości do 28DD, moooże ciut mniejsze. Jeśli masz okazję zmierzyć stacjonarnie 30D to spróbuj, ale moim zdaniem szkoda kasy na odsyłanie. Ja bym na Twoim miejscu spróbowała 28D.
sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
simeri maupa o2 kropka pl
Kasienko, ja mam wymiary 68/87 bez wygarniania i w miękkich biustonoszach noszę właśnie 30d lub 28e (z tym, że pierś niepełna na górze), więc wydaje mi się, że dla Ciebie ten rozmiar raczej odpada. Spróbuj faktycznie z 28dd.