Fiszbiny w Cleo George
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
lolita180
up 5 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 6 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 6 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 11 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 14 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 17 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 20 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
angusia41
Wymiary każdego stanika są w linku, nad zdjęciami :) 21 minut temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
beata1978
Aha z wrażenia zapomniałam napisać, że udało mi się dzisiaj wysłać kilka paczek, jutro pójdzie reszta :) 22 minuty temu · zamówienie Leia - dotarło -
beata1978
A ja nie :P To był mój błąd, więc taka jest kolej rzeczy. Stanika nie ma na fakturze i nie została za niego pobrana kasa. Po złożeniu zamówienia Leia wysłała ... 24 minuty temu · zamówienie Leia - dotarło

Potrzebuję waszej pomocy :) Powiedzcie mi kochane, jak zmienia się szerokość fiszbin w George-u w zależności od rozmiaru. Obecnie mam go w rozmiarze 70HH i fiszbiny praktycznie leżą na plecach. Następnym razem chcę celować w ten model w rozmiarze 70H ( zwłaszcza że nie wydaje mi się, żeby ciut mniejsze miseczki zrobiły mi buły :) ) ale nie wiem, czy fiszbiny będą się różnić czy ich szerokość i wysokość pozostanie ta sama...?
Liberinko, nie wiem jaką szerokość mają fiszbiny, ale co do zasady, za duża miska najczęściej ma za szerokie fiszbiny. Więc twój trop jest moim zdaniem dobry, zwykle im mniejsza miska w tym samym obwodzie, tym węższe fiszbiny.
Słońce nie omija nikogo. Nie ominie i ciebie, chyba żebyś skrył się w cieniu.
Dzięki- w takim razie będę polować na 70H :)