Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Pour Moi- Plunge Bra Opulence

• anasan
    anasan · 20-01-10 19:27 · do góry^

Mam dylemat :) szukam mojego pierwszego uświadomionego stanika :). Na zakupy do sklepów stacjonarnych wybiorę się ale, gdzieś dopiero za 2 tygodnie będę miała możliwość być w Poznaniu.
    Tymczasem wertuję sklepy internetowe, wynalazłam sobie Pour Moi- Plunge Bra Opulence. Ale nie wiem, czy on nie pozbawi mnie całkowicie bistu (69/81). Do tej pory nosiłam same push-upy z bazarków i obawiam się jak będę wyglądała w całkowicie miękkim staniku :(.Boję się, że bęę wyglądało strasznie płasko. Co więcej czy na moje wymiary 65C to w tym wypadku będzie odpowiedni wybór? Mam mętlik i nie wiem na jaki stanik zdecydować się jako pierwszy, jest za duży wybór :).
    Proszę o radę, bardziej uświadomione ode mnie :)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-01-10 19:32 · do góry^

podpytaj Agugabi w wątku onlyher.pl- ona jest ekspertką (albo by nie zaśmiecać jej tematu, podeślij jej link do tego tematu)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 20:36 · do góry^

ojć... 65C z Opulencji będzie za duże. A to koniecznie ma być zupełnie miękki, tak?

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • anasan
    anasan · 20-01-10 20:38 · do góry^

Nie koniecznie :) zastanawiałam się tylko na czymś innym niż push-up, żeby zobaczyć jak to jest mieć na sobie coś lżejszego :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 21:20 · do góry^

od miękkego do pushupa to jeszcze jest sporo pomiędzy :) A podoba Ci się Clara Bow z DM z mojego sklepu? Ona bardzo fajnie wygląda na biuście w Twoim rozmiarze. Materiał w dolnej częsci jest po prostu grubszy, a warstwa z wierzchu to koronka. Może obejrzyj sobie tu na balkonetce na dziewczynach. Honeycomb z Audelle jest również bardzo sympatyczny na mniejszym biuście.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • anasan
    anasan · 20-01-10 21:42 · do góry^

Hmmmm, sama nie wiem, z jednej strony ładne ale z drugiej jakoś mnie nie przekonują. Już drugi tydzień będzie jak siedzę i zastanawiam się co kupić :D koszmar jakiś :) chyba w końcu stanie na tym, że pierwszy uświadomiony stanik kupię w sklepie :) choć sklepy internetowe kuszą mnie, pod tym względem, że jest tam ogromny wybór, u Ciebie tez jest tego mnóstwo! :). Najbardziej się boję, że jak zamienię stanik z bazarowego push-upa na uświadomiony to mój biust będzie wyglądał na mniejszy :(

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 22:14 · do góry^

Dopóki nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała. Warto sobie pójść do dobrego stacjonarnego i pomierzyć, sprawdzić, modele, kroje. Zawsze to lepsze niż zwlekanie z posiadaniem dobrego rozmiaru biustonosza. Najlepiej weź ze sobą uświadomioną koleżankę.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • anasan
    anasan · 21-01-10 08:00 · do góry^

Dziękuję Agugabi :). Jak sesja pójdzie gładko za półtora tygodnia będę buszować już w Poznaniu po sklepach z bielizną. A co do uświadomionej koleżanki, niestety ja jako pierwsza się uświadomiłam :)

Odpowiedz»