Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Tiffany Plunge - waham się

• bobeka
    bobeka · 31-01-10 17:09 · do góry^

Wybaczcie, że zakładam nowy wątek w tej sprawie, ale to pilne, bo jeszcze dziś muszę dać odpowiedź i liczę na Waszą pomoc :)

Otóż chcę zakupić Tiffany plunge ale nie wiem czy 30F czy 30FF.
    W biuście normalnie mam 92cm, ale w zwisie prawie 96 (pod biustem 71). Słyszałam, że ten model ma lekko mniejsze miski, więc byłam prawie zdecydowana na 30FF, szczególnie, że mam cleo brooke 30F i jest lekko przymała.. Ale teraz już sam nie wiem.

Może jakieś sugestie bardziej doświadczonych z rozmiarami?

bobeka

Odpowiedz»
  • alexis
    alexis · 31-01-10 17:13 · do góry^

Moim zdaniem 30f będzie na pewno za mały. Może te 30ff będzie dobry, pamiętaj, że obwód jest luźny. Oczywiście moim zdaniem.

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 31-01-10 17:13 · do góry^

Ja ze swojego doświadczenia mogę napisać, że małomiseczkowy jest Tiffany Bandeau, a czy w plandżach jest tak samo to nie wiem, może poprzeglądaj opisy pod stanikami zamieszczonymi w katalogu, może któraś użytkowniczka coś wspomniała na ten temat.

Odpowiedz»
  • alexis
    alexis · 31-01-10 17:18 · do góry^

Zapomniałam napisać, że na mnie 30e było za małe plung. Dobry był 30f wymiary 69 biust 89-90cm w zwisie nie wiem.

Odpowiedz»
  • bobeka
    bobeka · 31-01-10 17:28 · do góry^

To chyba jednak zaryzykuję 30FF, bo w katalogu widziałam, jak dziewczyny z 89 w biuście miały 30F i był w porządku.

W każdym razie wielkie dzięki za pomoc i odpowiedzi :)

bobeka

Odpowiedz»
  • Marina
    Marina · 31-01-10 17:28 · do góry^

30FF. Małomiskowiec, może nie aż tak jak wersja bandeau ale jednak.
    Mam Brook 30DD i Tiffany plunge 30E i obydwa są dobre.

Odpowiedz»
  • kasienka_b
    kasienka_b · 31-01-10 17:39 · do góry^

A to dziwne - z moich obserwacji wynika, że plunge jest raczej większy w miskach :) Sama mam go w rozmiarze 30G, zamiast 32FF i wiele Pań kupiło go w rozmiarze mniejszym niż noszą na co dzień. Ale to na pewno kwestia indywidualna.

Odpowiedz»
  • Marina
    Marina · 31-01-10 17:46 · do góry^

Ja nie wiem czy powinnam się wypowiadać, bo on na mnie koszmarnie leży (jak to plunge;). Wszyscy się tym modelem zachwycają a jak na mój gust to okropny spłaszczacz:(

Odpowiedz»
  • kahlan
    kahlan · 31-01-10 17:52 · do góry^

Pamiętaj, że obwód jest koszmarnie luźny. Ja mam 67 pod biustem, a rozmiar 65 ma 66 cm. Lata mi po plecach jak szalony i robi obtarcia pod pachami (gdybym wiedziała wcześniej to bym go nie kupiła).
    Co do misek jest standardowy. Bandeu było małomiskowe.

Odpowiedz»
  • kocham__kawe
    kocham__kawe · 28-02-10 00:34 · do góry^

zgadzam sie z kasienka_b

Jakoś ma duże miski. Przynajmniej plunge na mnie.

Odpowiedz»