Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

wybór pierwszego dobrego stanika-jaki rozmiar i jaki model?

• pelargonia
    pelargonia · 31-01-10 12:22 · do góry^

witam, dopiero dziś dołączyłam, zmierzylam sie i mam 68/91-2, stan na dzis, przed okresem zwykle troszke mi biust pecznieje, potzrebuje stanika na codzien, pomyslałam o frei rio na początek, tylko nie mam pojecia jaki rozmiar, a nie mam mozliwosci pojsc do sklepu i pomierzyc, nie ma na moim terenie probiusciastych sklepów niestety...
    jako ze same centymetry mogą niewiele mówić, troche poczytałam już i wydaje mi sie ze jestem szerokofiszbinowcem raczej, przez noszenie niewlasciwych stanikow i z racji swojej ciezkosci dziala na niego grawitacja i choc nie karmilam nigdy to nie jest super jedrny, spod pach tez sadze ze da sie troche wygarnac, wiec moze lepiej by miseczka miala pewnien zapas? co do obwodu to zmierzylam naprawde ciasno nie mam za wiele tluszczyku na zebrach wiec nic sie juz nie scisnie, stad mysle ze 65 byloby dobrym obwodem tylko jaka miseczka- F? FF? G? i czy rio bedzie kompatybilne z moim że go tak określe- "szerokim" cycem?

Odpowiedz»
  • pelargonia
    pelargonia · 02-02-10 19:07 · do góry^

dziewczyny, nikt nie jest w stanie mi doradzić?

Odpowiedz»
  • varietta
    varietta · 02-02-10 19:24 · do góry^

Wydaje mi się, że Rio to dobry pomysł w rozmiarze 65F ew. FF. Możesz zajrzeć do mojej szuflady mam tam beżowe rio, jak to mówią najbrzydsze z najbrzydszych ;P ale mnie odpowiada jako codziennik - nie szkoda mi go. Noszę z przedłużką bo jednak przyciasnawy trochę bez niej. W miskach bardziej się już dopasowałam i nie jest tak masakrycznie za duży i naciągnięty ramiączkami jak na zdjęciach ;)
    Może trochę pomogłam, jakby co to pytaj :)

Odpowiedz»