wybór pierwszego dobrego stanika-jaki rozmiar i jaki model?
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 20 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 24 minuty temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 29 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 57 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 57 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 58 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 1 godzina, 2 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 1 godzina, 6 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 1 godzina, 8 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina, 12 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

witam, dopiero dziś dołączyłam, zmierzylam sie i mam 68/91-2, stan na dzis, przed okresem zwykle troszke mi biust pecznieje, potzrebuje stanika na codzien, pomyslałam o frei rio na początek, tylko nie mam pojecia jaki rozmiar, a nie mam mozliwosci pojsc do sklepu i pomierzyc, nie ma na moim terenie probiusciastych sklepów niestety...
jako ze same centymetry mogą niewiele mówić, troche poczytałam już i wydaje mi sie ze jestem szerokofiszbinowcem raczej, przez noszenie niewlasciwych stanikow i z racji swojej ciezkosci dziala na niego grawitacja i choc nie karmilam nigdy to nie jest super jedrny, spod pach tez sadze ze da sie troche wygarnac, wiec moze lepiej by miseczka miala pewnien zapas? co do obwodu to zmierzylam naprawde ciasno nie mam za wiele tluszczyku na zebrach wiec nic sie juz nie scisnie, stad mysle ze 65 byloby dobrym obwodem tylko jaka miseczka- F? FF? G? i czy rio bedzie kompatybilne z moim że go tak określe- "szerokim" cycem?
dziewczyny, nikt nie jest w stanie mi doradzić?
Wydaje mi się, że Rio to dobry pomysł w rozmiarze 65F ew. FF. Możesz zajrzeć do mojej szuflady mam tam beżowe rio, jak to mówią najbrzydsze z najbrzydszych ;P ale mnie odpowiada jako codziennik - nie szkoda mi go. Noszę z przedłużką bo jednak przyciasnawy trochę bez niej. W miskach bardziej się już dopasowałam i nie jest tak masakrycznie za duży i naciągnięty ramiączkami jak na zdjęciach ;)
Może trochę pomogłam, jakby co to pytaj :)