Jaki rozmiar
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
elftherini
Bzium ja nie chcę być mądrzejsza od lekarza, ale skoro mówię mu "dzieje mi się to i to" (i mówię to zanim przeczytam w ulotce...) to chyba powinien skojarzyć z ... 0 minut temu · narzekalnia -
xero
Możesz podać wymiary Rosy? :) 4 minuty temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
bzium
Też miałam wiele przejść z lekarzami (i wciąż będę mieć). Z jednej strony oni mało co mówię, wypisują leki i nie spytają o inne problemy (u mnie to nerki), z ... 19 minut temu · narzekalnia -
ester
jeśli Leia nie odda Beacie kasy, to ja też jestem za tym, byśmy się złożyły na tą brakującą kwotę 27 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
lillyannee
wszystko oprócz Brooke aktualne :) 34 minuty temu · Cleo Sadie longline 30dd, Cleo ... -
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 47 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
Na mnie dziobowała za duża miska (jednocześnie wbijała się krawędzią). 47 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
annaj
Hey, będę zamawiała sobie kilka rzeczy u tego sprzedawcy http://www.ebay.co.uk/sch/belle-lingerie/m.html?item=200612330589&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649&_trksid=p4340 ... 47 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 50 minut temu · Onlyher - stacjonarny w Zabrzu -
poziomkaag
sprzedam gossarda mirage nowego. rozmiar 65DD wersja kolorystyczna ta: http://p.alejka.pl/i2/p_new/13/07/gossard-mirage_0_b.jpg 39 zł + przesyłka :) zapraszam! 52 minuty temu · SPRZEDAM: Gossard Mirage 65DD (nowy ...

Pomozcie. Juz w koncu nie wiem jaki powinnam nosic rozmiar stanika. Kazdy kalkulator internetowy inaczej wylicza. W biuscie mam 99 a pod 74.
Jak mierzylam stanik kingi to 70 f bylo prawie dobre
Ojasinska najlepiej byłoby gdybyś wybrała się do jakiegoś sklepu stacjonarnie i pomierzyła.Na wymiary które podałaś tabelkowo wychodzi 70FF/75E w brytyjskiej rozmiarówce. Kinga to rozmiarówka polska więc rozmiar wychodzi trochę inaczej (jest rozbieżność między tymi rozmiarówkami). Najlepiej byłoby jakbyś wrzuciła do katalogu jakieś zdjęcie w najlepiej dopasowanym staniku jaki masz, pewnie będzie bardzo odbiegał od ideału, ale nie o to chodzi :) Będzie łatwiej coś doradzić, bo nie widząc jak się "zachowuje" Twój biust, ciężko cokolwiek powiedzieć.
Możesz też poprzeglądać katalog w okolicach tych rozmiarów i popatrzeć jakie wymiary mają dziewczyny. Być może wydedukujesz w jaki rozmiar celować.
Dzieki. Wrzuce zdjecie tylko musze usiasc na spokojnie przy komp bo teraz latam