Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Jaki rozmiar w Panache Special Occasions?Bardzo prosze o pomoc

• sweetylilyy
    sweetylilyy · 24-02-10 10:21 · do góry^

Hej
    chciałabym sobie i mamie zamowic gorset PANACHE SPECIAL OCCASIONS.
    Ale nie jestem pewna rozmiaru, moja mama ma 75 pod biustem mierzone ciasno a w biuscie 87 (chcalaby obwod 65) jaka miseczka?

A ja mam 69 mierzpne ciasno pod i 89 w biuscie. jakie rozmiary mam wybrac?
    dla siebie myslalam nad 65e

slyszalam tez ze jest wielkomiskowy dlatego mam watpliwosci.

Bardzo prosze o pomoc :)

Upiększam swoje bąbelki :P:)

Odpowiedz»
  • derenka8
    derenka8 · 24-02-10 11:07 · do góry^

co do tego, ze jest wielkomiskowy nie powiedziałabym. Może wizualnie, ale po założeniu jest raczej w normie, z tendencją do większej, może o pół rozmiaru. Ja mam 73/99, wzięłam 65G. Zawsze noszę 65GG. W tym samym rozmiarze mam też stanik SO. Jestem zadowolona z gorsetu. Jednak jak dla mamy polecałabym obwod 70, bo jest scisły mocno. Ja sie lubie sciskac i przy 73 pod wzielam 65, musze przyznac, ze czuje go na sobie, moglaby to byc 70. Mam nadzieje, że choć trochę pomogłam, ale jak sama wiesz każdy biust jest inny i nie pozostaje nic tylko zaryzykować troszkę :)

Odpowiedz»
  • sweetylilyy
    sweetylilyy · 24-02-10 13:19 · do góry^

A jak z miseczka? jak dla mamy 70 to wtedy c?
    a dla mnie 65e moglby pasowac?

Upiększam swoje bąbelki :P:)

Odpowiedz»
  • derenka8
    derenka8 · 24-02-10 13:45 · do góry^

Hmm...znawczynią nie jestem, może dziewczyny na Lobby Biuściastych pomoga. Albo przelicz tutaj http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Odpowiedz»
  • renulecl
    renulecl · 28-02-10 09:49 · do góry^

Sweetylilyy,
    65E dla Ciebie to dobry wybór. Miski są dość obszerne.

Pierwsze wrażenie, kiedy zobaczy się ten gorset, jest czasem szokujące ("ojej, jakie wielkie MICHY!"). Po dokładnych oględzinach i przymiarkach wszystko jest jasne - miski są usztywnione warstwą miękkiej pianki, okalają całą pierś bardzo dokładnie, Mają dobry krój i nie deformują piersi. Gorset zapewnia świetne modelowanie. Trzeba niestety wziąć pod uwagę, że osoby z większą ilością tłuszczyku od pasa w dół efekt ten będą miały wzmocniony, więc w ich przypadku, jeśli już decydują się na ten gorset - sukienki raczej dopasowana do pasa a od - marszczone lub drapowane.
    Dla Mamy radziłabym 70C, powinno być ok.
    Pozdrowienia ze słonecznego B-aja :)

Odpowiedz»