Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Biustonosz korygujący - scala

• Delia
    Delia · 11-03-10 16:26 · do góry^

Cześć dziewczynki!
    Znalazłam dzisiaj taki wynalazek:

http://www.intymna.pl/p31,577,0,12,1,,scala-biustonosz-korygujacy-ei0153
    Zbiera biust, brzydko mówiąc, do kupy i nie tylko :)
    co Wy o tym myślicie?

Trochę bardzo drogi.. zastanawiam się nad noszeniem tego wraz z biustonoszem, czy w ogóle to jest wykonalne, żeby razem leżały dobrze??

Odpowiedz»
  • elftherini
    elftherini · 11-03-10 16:43 · do góry^

A ja mam pytanie: po co? Dobry stanik też zbiera.
    Przypomina mi to: http://balkonetka.pl/2009/5/19/xtreme-bra-czy-ekstremalne-chomato

Odpowiedz»
  • Anydalla
    Anydalla · 12-03-10 14:20 · do góry^

Też mi się tak wydaje, zwłaszcza że takie coś można kupić nawet na bazarze. Na Stadionie Dziesięciolecia w wersji do pasa kosztowało 40 zł (taki gorset wyszczuplający na szelkach, natknęłam się nań przy poszukiwaniu underbusta). Te ramiącha włażą z boku na biust i bardziej gniotą niż zbierają - nawet przymierzałam, bo pani ze stadionu uparła się, że przecież to nie będzie leżało na biuście. A jakże - leżało.;/

Opis tej Scali też jest mało wiarygodny - biustonosz emitujący promieniowanie podczerwone??? No sorry.;p Ma usuwać cellulit spomiędzy łopatek?
    Celem opisu jest moim zdaniem nabranie potencjalnych klientek na naukowość i nowatorskość produktu - na zasadzie: jak nie rozumiem, co czytam, tzn., że jest to baardzo mądre.
    A beżowa guma emitująca jakieś tam głębokie promienie - no cóż...;)
    Nie daj się nabrać;)

ADRES anydalla malpa gmail kropka com

Odpowiedz»
  • Anydalla
    Anydalla · 12-03-10 14:27 · do góry^

Też mi się tak wydaje, zwłaszcza że takie coś można kupić nawet na bazarze. Na Stadionie Dziesięciolecia w wersji do pasa kosztowało 40 zł (taki gorset wyszczuplający na szelkach, natknęłam się nań przy poszukiwaniu underbusta). Te ramiącha włażą z boku na biust i bardziej gniotą niż zbierają - nawet przymierzałam, bo pani ze stadionu uparła się, że przecież to nie będzie leżało na biuście. A jakże - leżało.;/

Opis tej Scali też jest mało wiarygodny - biustonosz emitujący promieniowanie podczerwone??? No sorry.;p Ma usuwać cellulit spomiędzy łopatek?
    Celem opisu jest moim zdaniem nabranie potencjalnych klientek na naukowość i nowatorskość produktu - na zasadzie: jak nie rozumiem, co czytam, tzn., że jest to baardzo mądre.
    A beżowa guma emitująca jakieś tam głębokie promienie - no cóż...;)
    Nie daj się nabrać;)

ADRES anydalla malpa gmail kropka com

Odpowiedz»