Freya Soda halterneck
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 13 minut temu · onlyher II - internetowy i ... -
martine
@asia, już odpisuję ;) @aniolek, jak uszyjesz to się pochwal! :D Mnie chodzi mniej więcej o coś takiego: http://pokazywarka.pl/w4wyqs/ Wiem, że są jakieś różnice między krojami, ale nie ... 15 minut temu · Cegiełki -
Hipiska
Up. :) 20 minut temu · Tanio sprzedam Cleo Lucy 30d ... -
cztery
Moje są nowe z metką. 22 minuty temu · wymienię 10 na 8: szorty ... -
elftherini
Bzium ja nie chcę być mądrzejsza od lekarza, ale skoro mówię mu "dzieje mi się to i to" (i mówię to zanim przeczytam w ulotce...) to chyba powinien skojarzyć z ... 28 minut temu · narzekalnia -
xero
Możesz podać wymiary Rosy? :) 32 minuty temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
bzium
Też miałam wiele przejść z lekarzami (i wciąż będę mieć). Z jednej strony oni mało co mówię, wypisują leki i nie spytają o inne problemy (u mnie to nerki), z ... 47 minut temu · narzekalnia -
ester
jeśli Leia nie odda Beacie kasy, to ja też jestem za tym, byśmy się złożyły na tą brakującą kwotę 55 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
lillyannee
wszystko oprócz Brooke aktualne :) 1 godzina, 2 minuty temu · Cleo Sadie longline 30dd, Cleo ... -
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 1 godzina, 14 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ...

Proszę o pomoc. Mam pytanie odnośnie rozmiarówki sody umieszczonej na www.figleaves.com. Ta góra jest wiązana na szyi i zapinana z tyły jak kostiumy. Przy wyborze rozmiaru widnieje:36b, 36c, 38c, 38d i 38dd. Zastanawiam się o co chodzi. Czy te 36 to rozmiar europejski?
Chyba już sama znalazłam odpowiedź:) Ale możne ktoś jeszcze mnie upewni, ze chodzi tu o 36/80b 36/80c itd. Więc na moje 65c raczej nie bedzie pasował:)