Kostium kąpielowy Freya
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 minuta temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
angusia41
Wymiary każdego stanika są w linku, nad zdjęciami :) 2 minuty temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
beata1978
Aha z wrażenia zapomniałam napisać, że udało mi się dzisiaj wysłać kilka paczek, jutro pójdzie reszta :) 3 minuty temu · zamówienie Leia - dotarło -
beata1978
A ja nie :P To był mój błąd, więc taka jest kolej rzeczy. Stanika nie ma na fakturze i nie została za niego pobrana kasa. Po złożeniu zamówienia Leia wysłała ... 4 minuty temu · zamówienie Leia - dotarło -
aniolek
Fajna spódnica, może być z półkoła lub wycinka z zakładkami u góry, tylko nie taka kusa, bo psuje cały efekt, do kolanka, jak taki grubszy materiał, to szew z tyłu ... 5 minut temu · Cegiełki -
simeri
up 5 minut temu · wymienię figi Masquerade Minuet czarne ... -
Zombie
Ja mam zamiar zostawić trochę tych moich biednych pieniędzy w sklepie internetowym, ale póki co czekam aż Agugabi odpisze mi na maila. Piszę to tutaj, bo może Pani Aga zaważy ... 6 minut temu · onlyher II - internetowy i ... -
kasienka
Zmiana sposoby wysyłki - paczka pocztowa zamiast kuriera. Nie będę miała możliwości kontaktu z moim kontraktowym kurierem :/ 13 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
beata1978
nr 29 nieaktualne 14 minut temu · porządki w szafie rozm 40-42 ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 29 minut temu · onlyher II - internetowy i ...

Zastanawiam się czy wszystkie balkonetki od kostiumów frei wypadają mniejsze rozmiarowo, np. Bamboo Iceland. Zastanawiam się nad zakupem Frei Panamy. Ma ktoś taki kostium?