stanik dla mamy
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
Hipiska
Up. :) 1 minuta temu · Tanio sprzedam Cleo Lucy 30d ... -
cztery
Moje są nowe z metką. 3 minuty temu · wymienię 10 na 8: szorty ... -
elftherini
Bzium ja nie chcę być mądrzejsza od lekarza, ale skoro mówię mu "dzieje mi się to i to" (i mówię to zanim przeczytam w ulotce...) to chyba powinien skojarzyć z ... 10 minut temu · narzekalnia -
xero
Możesz podać wymiary Rosy? :) 13 minut temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
bzium
Też miałam wiele przejść z lekarzami (i wciąż będę mieć). Z jednej strony oni mało co mówię, wypisują leki i nie spytają o inne problemy (u mnie to nerki), z ... 28 minut temu · narzekalnia -
ester
jeśli Leia nie odda Beacie kasy, to ja też jestem za tym, byśmy się złożyły na tą brakującą kwotę 36 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
lillyannee
wszystko oprócz Brooke aktualne :) 43 minuty temu · Cleo Sadie longline 30dd, Cleo ... -
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 56 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
Na mnie dziobowała za duża miska (jednocześnie wbijała się krawędzią). 56 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
annaj
Hey, będę zamawiała sobie kilka rzeczy u tego sprzedawcy http://www.ebay.co.uk/sch/belle-lingerie/m.html?item=200612330589&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649&_trksid=p4340 ... 56 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ...

dziewczyny, mama w końcu dała się ostanikować, więc szukam czegoś dla niej.
jej wymiary to pod biustem ciasno 84, luźno 90 cm, w biuście 115 w miękkim staniku (tyle, że za małym ;), a w zwisie 122 cm.
według kalkulatora wychodzi 75J, ze ściślejszych 80I. Co polecacie? Może macie coś na sprzedaż? Mama preferuje miękkie staniki, dobrze zabudowane :)
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl
to moze jakas odmiana Tango? wydaje mi sié, ze pokolenie naszych mam je lubi:)
akurat mamie się nie podoba :)
na początek zamówiłyśmy dwa na ebay w rozmiarze 75J
po rozmowie z agu dowiedziałam się, że dla mamy można by w okolice 80gg celować :) może macie jakieś propozycje? :)
Madus,o ostanikowaniu rodziny zostały nam 2 ścisle change, kremowy i czarny
firlejka 77 @gmail.com (pisane bez spacji)
Magdus, ja mysle, ze niezle z Mamą wybralyscie. Jak przyjda staniki to mniej wiecej bedziecie wiedziec czy jest ok, czy moze dac miske wiecej. Jesli Mamie bedzie jednak ciasno- czy cos dodatkowo z obwodem kombinowac.
A co kupilyscie, co sie podobalo rodzicielce?
www.noszebiustonosze.blox.pl
w Biłgoraju :))
szczerze to dla mnie nieznana firma :) simply me się chyba zwie :) dziś przyszedł, więc się okaże jak z rozmiarem ;) czarny. bo mama najbardziej lubi miękkie full-cupy w stonowanym wzornictwie - czarne, białe, kremowe, brązowe, granatowe z małymi haftami. i najlepiej jak najmniej przezroczyste dołem :)
75j okazał się za duży. obwodowo mama mówi, że ok, ale dość ciężko szło, więc myślę, że porządne 80 wystarczy. czyli teraz wyjściowo myślę nad 80gg :)
A czy ktos wie, czy balkonetki Tango trzymaja rozmiar w roznych kolorach. Chodzi mi klasyczne, a dokladniej czarny i cielisty. Nie wiem, czy jesli jeden kolor dobry dla mamy, moge zamawiac inne przez internet.
chyba wypadają podobnie, ale nie jestem pewna na 100% :)