Tiffany bandeau
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 4 minuty temu · onlyher II - internetowy i ... -
martine
@asia, już odpisuję ;) @aniolek, jak uszyjesz to się pochwal! :D Mnie chodzi mniej więcej o coś takiego: http://pokazywarka.pl/w4wyqs/ Wiem, że są jakieś różnice między krojami, ale nie ... 6 minut temu · Cegiełki -
Hipiska
Up. :) 11 minut temu · Tanio sprzedam Cleo Lucy 30d ... -
cztery
Moje są nowe z metką. 13 minut temu · wymienię 10 na 8: szorty ... -
elftherini
Bzium ja nie chcę być mądrzejsza od lekarza, ale skoro mówię mu "dzieje mi się to i to" (i mówię to zanim przeczytam w ulotce...) to chyba powinien skojarzyć z ... 19 minut temu · narzekalnia -
xero
Możesz podać wymiary Rosy? :) 23 minuty temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
bzium
Też miałam wiele przejść z lekarzami (i wciąż będę mieć). Z jednej strony oni mało co mówię, wypisują leki i nie spytają o inne problemy (u mnie to nerki), z ... 38 minut temu · narzekalnia -
ester
jeśli Leia nie odda Beacie kasy, to ja też jestem za tym, byśmy się złożyły na tą brakującą kwotę 46 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
lillyannee
wszystko oprócz Brooke aktualne :) 53 minuty temu · Cleo Sadie longline 30dd, Cleo ... -
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 1 godzina, 6 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ...

Moje drogie, mam zagwozdkę... Chcę się pozbyć wersji plunge (jak się okazało w praktyce idealnie leży na mnie przez godzinę, a potem biust już żyje własnym życiem) na korzyść jakiegoś Effuniaka. Ale Tiffany należy do śliczności, więc w zamian będę polować na bandeau.
I teraz pytanie - jaki rozmiar? Mając wymiary 72/89 noszę plunge 65E. Zrobiłam już rozeznanie w katalogu i jest remis dla takiego samego rozmiaru obu modeli i dla michy więcej w bandeau (kilka dziewczyn ma oba).
Będę wdzięczna za pomoc :)
Hej!
Też miałam tiffany plunge i był nie dla mnie... Zakupiłam ostatnio bandeau - ten sam obwód, miska większa o rozmiar :) Rozmiarowo i obwodowo - OK, wygodny, milusi :) :)
Jest jedno ale - wydaje mi się że ten model spłaszcza biust, co mnie czasem denerwuje ;P
Pozdrawiam, p.
U mnie bandeau sprawdzał się o michę większy niż plunge.
Dzięki wielkie za pomoc :)
Potwierdzam, mam Tiffany bandeau 32FF, a plunge pasuje na mnie w rozmiarze 32G.