Jaki mam rozmiar stanika?
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
lolita180
up 1 minuta temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 2 minuty temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 2 minuty temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 7 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 10 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 13 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 16 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
angusia41
Wymiary każdego stanika są w linku, nad zdjęciami :) 17 minut temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
beata1978
Aha z wrażenia zapomniałam napisać, że udało mi się dzisiaj wysłać kilka paczek, jutro pójdzie reszta :) 18 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
beata1978
A ja nie :P To był mój błąd, więc taka jest kolej rzeczy. Stanika nie ma na fakturze i nie została za niego pobrana kasa. Po złożeniu zamówienia Leia wysłała ... 20 minut temu · zamówienie Leia - dotarło

Witam! Mam dylemat co do mojego rozmiaru jaki powinnam nosic;/
Pod biustem 63-64cm
Obwód biustu 73-76,5cm zalezny od dnia cyklu jak i pory dnia jak zauwazylam;P
W zwisie razem z sutkami bo moje piersi gdy wisza wygladaja jak dwa rozki;P
Wiec razem z sutkami 81,5cm.
Moje piersi maja dosc dziwny kształt mało nad sutkiem wiecej pod;P Moja piers wyglada jak zjezdzalnia a pod sutkiem jest normalnie zaokraglona.
Po uswiadomieniu;P KUpial na All kostar 0017 60c bo bylam pewna ze bedzie dobry. Był ładny ale dość mały... Myslalam ze tak musi byc;P Jednak po pewnym czasie gdy emocje opadly zdalam sobie sprawe ze ten fason nie jest dla mnie i ze miska jest na pewno za mala skoro piersi wyskakiwaly mi podczas biegu.
Ostatnio poszlam do sklepu by zapytac o swoj rozmiar kobitka wgl nie znała sie na rzeczy gdy powieedzialam jej ze potzrebuje 60c ona zaczela mi proponowac 65c bo innych mniejszych nie miala aktualnie i praktycznie wcisnela mnie z nim do przebieralni o dziwo okazało sie ze jest dobry tylko wiadomo obwod moglbybyc scislejszy ale to nie problem przerobic;) a mostek byl tragiczny bo dwie miski laczyla cienutka wstazeczka szeroka jak nie wiem co, co skutecznie mnie splaszczalo. Dzis w lumpie kupilam 65c M&S za 4 zł i co dziwne tez jest dobry i wygodny;) Wiadomo nie robi mi dolinki bo nie dosc ze to miekus to jeszcze z niczego czegos sie nie zrobi;P Blagam o rade co do rozmiaru jak i do fasonu;)
Pomoże ktoś?
Dobrze by było gdybyś wrzuciła zdjęcia. Wtedy łatwiej by było ocenić co jest nie tak.
oeuf.en.chocolat@gmail.com
Wstawię na pewno;) Ale pomoze mi ktos w jaki rozmiar celowac??
Własnie zamowilam na ebayu 4 staniki m&s 60c jest szansa ze beda dobre?
Pomoże ktoś?
To, że zamówiłaś 4 m&s w rozmiarze 60c to niewiele mówi, bo wszystko zależy od modelu czasem coś ma szanse leżeć a czasem nie... ale skoro 65c leży nieźle, to by bardziej wskazywało na to, że potrzebujesz 60D, więc 60C może być małe w miskach. No ale rozumiem, że już te 4 staniki kupiłaś, to zaczekaj aż dojdą, przymierz i się obfoć i wtedy będziemy się zastanawiać co dalej, ale więcej już na razie nie kupuj- chyba, że stacjonarnie po zmierzeniu ;)
Jakoś to dla mnie mało prawdopodobne, że mam 60d;P Ale jeśli ma sie tak sporą różnice pomiedzy zwisem a normalnie to moze trzeba sie troche zwisem sugerowac?? Tak spora różnice chodzi mi uwzględniajac ze mam maly biust i to ze nie karmilam;)