Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Chcę zasięgnąć waszej opinii ;)

• marifiori90
    marifiori90 · 26-07-10 22:04 · do góry^

Pisałam już post w wątku 'jaki rozmiar powinnam nosić' na LMB tydzień temu, kiedy to nastąpiło moje uświadomienie podałam tam wymiary jak w profilu 68/85, otrzymałam werdykt 65D dzisiaj pomierzyłam się raz jeszcze i tak:
    Pod biustem najściślej jak się da - 66, rozsądnie ścisło 68
    W biuście w zwisie (ależ to brzydko brzmi!) 89 w pozycji wyprostowanej tak jak było 85.
    W sumie bez zmian, jestem ciekawa co w mi napiszecie :)

"(..)Codziennie jasne słowa wdychamy jak opium(...)"

Odpowiedz»
  • pooh
    pooh · 26-07-10 22:14 · do góry^

Moim zdaniem standardowe 65d może być małe... (wnioskuję z tego, że najczęściej jest ok u mnie, a mam w biuście sporo mniej niż Ty - przy takim samym wymiarze pod)
    Ale wiesz, żadne tutaj opinie nie zastąpią Ci mierzenia konkretnych modeli. Ja w każdym razie na Twoim miejscu zaczęłabym raczej od 65dd :)

Wyszło to trochę inaczej, niż myślałem, ale zawsze wyszło. (Kubuś Puchatek)
    pu kropka alicja małpa gmail kropka com

Odpowiedz»
  • marifiori90
    marifiori90 · 26-07-10 22:44 · do góry^

Wiem, że najlepiej mierzyć, ale chwilowo nie mam takiej możliwości - jak wrócę do P. to na pewno wybiorę się do sklepów z fachową obsługą. Bardzo bardzo nie mogę się doczekać *.*

Odpowiedz»
  • marifiori90
    marifiori90 · 26-07-10 22:59 · do góry^

Fajnie znaleźć kogoś z dokładnie takim samym obwodem 'pod' zarówno mierzonym bardzo ciasno jak i ciasno :) dzięki twojej szufladzie przekonałam się, że mogę też próbować 60-tek

Odpowiedz»
  • magdus
    magdus · 27-07-10 08:29 · do góry^

ale z 60tek to tylko te bardziej rozciągliwe polecam ;)
    co do rozmiaru, to zależy tez od kształtu piersi. anna ma praktycznie takie wymiary jak ty, a w większości nosi 65d :) także tylko mierzenie ;)

they say watch what you ask for cause you might receive

mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl

Odpowiedz»