Misja: ostanikowac koleżankę i przekonać do dobrych staników:) pomóżcie:)
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 22 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 26 minut temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 31 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 59 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 59 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 1 godzina temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 1 godzina, 4 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 1 godzina, 8 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 1 godzina, 10 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina, 14 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

ciasno pod 75, luźno pod 75, w biuście 87. Chociaż muszę to jeszcze potwierdzić bo mi ona wygląda na większą różnicę. Biust ma wydaje mi się dotknięty nieco grawitacją, za sobą lata chińszczyzny z której dodatkowo fiszbiny chyba wyciągała:) w jaki rozmiar powinna celować?? w kalkulatorze na only her wyszło brytyjskie 30DD ale ja się zastanawiam czy to nie będzie zbytnie zaniżenie obwodu?
na początek może być zbytnie, jeszcze się zrazi... 32D? jeśli jest dobrze zmierzona 9zwłaszcza, że napisałaś, ze ciasno i luźno to 75 ;p). Ale zmierz ja w zwisie, bo ja mam sporąróżnicę i często potrzebuję miski więcej.
Heh to miało być luźno 77;) zapytam ją o w zwisie bo się w zwisie zmierzyła ale w staniku;p
Jeśli mierzyła się w jednym z tych chińczyków bazarro to wynik jest mało wiarygodny ;). Obwód 70 powinien być w porządku.
"(..)Codziennie jasne słowa wdychamy jak opium(...)"
Jeśli zgodziła się zmierzyć, to myślę, że jesteś na dobrej drodze, w sensie, nie masz do czynienia z typem "ale-o-co-ci-chodzi-moje-staniki-są-idealne". Rozumiem, że problem leży wyłącznie w doborze właściwego rozmiaru na początek? Jeśli masz okazję, to może pomóż jej się zmierzyć prawidłowo, bo nawet przy prawidłowym zmierzeniu się pierwsze modele mogą nie pasować i jeśli będzie potrzeba zbyt wiele wymian, koleżanka może się zrazić, także dobrze zminimalizować ryzyko jak się da. Rozumiem, że nie ma opcji wybrać się gdzieś stacjonarnie?
Chińczyk Bazarro mnie zabił ;)
Hehe, widzę, że mój zmaltertowany pseudostrapless z bazarru robi już karierrę jako nazwa wszystkich staników szemranego pochodzenia.;D
ADRES anydalla malpa gmail kropka com
To dobrze, też tak myślałam że jednak 70:) zobaczymy na rzaie chce jej wyhaczyc cos niedrogiego żeby sie w razie czego tak zaraz nie zraziła:) i micha wtedy D?
Aha no jeszcze muszę ten jej zwis sie dowiedzieć tylko mi konto bloknęli a się dogaduje z nią przez sms:/
no dobra reaktywacja:) w zwisie 91 więc robi to jakąś różnicę? celować w 70D?
D albo nawet DD... DD jest na 91,5 cm w biuście... a D na 89... Więc teraz sama nie wiem... Niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony :) Ja strzelałam w stanik dla mamy i mi się udało. Zamówiłam jej 75D i jest na styk, ale myślę, że gdy go będzie nosić, to stan jej biustu się poprawi i zrobi jej się za mały...
ananas_19@wp.pl
ja myślę że raczej 70D na początek, a jeśli byłoby za małe, to dopiero rozejrzeć się za DD. 70DD jest na 91,5 w biuście, ale przy podbiuściu 70, a więc różnicy 21,5 cm. A Twoja koleżanka ma większe podbiuście (o dwie jednostki), ergo w miseczce mogą być luzy.
ADRES anydalla malpa gmail kropka com
No to chyba zaczniemy szukać od 70D:) dzięki:)