Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Misja: ostanikowac koleżankę i przekonać do dobrych staników:) pomóżcie:)

• babelek
    babelek · 28-07-10 15:27 · do góry^

ciasno pod 75, luźno pod 75, w biuście 87. Chociaż muszę to jeszcze potwierdzić bo mi ona wygląda na większą różnicę. Biust ma wydaje mi się dotknięty nieco grawitacją, za sobą lata chińszczyzny z której dodatkowo fiszbiny chyba wyciągała:) w jaki rozmiar powinna celować?? w kalkulatorze na only her wyszło brytyjskie 30DD ale ja się zastanawiam czy to nie będzie zbytnie zaniżenie obwodu?

Odpowiedz»
  • roksana_bianka
    roksana_bianka · 28-07-10 15:51 · do góry^

na początek może być zbytnie, jeszcze się zrazi... 32D? jeśli jest dobrze zmierzona 9zwłaszcza, że napisałaś, ze ciasno i luźno to 75 ;p). Ale zmierz ja w zwisie, bo ja mam sporąróżnicę i często potrzebuję miski więcej.

Odpowiedz»
  • babelek
    babelek · 28-07-10 21:09 · do góry^

Heh to miało być luźno 77;) zapytam ją o w zwisie bo się w zwisie zmierzyła ale w staniku;p

Odpowiedz»
  • marifiori90
    marifiori90 · 28-07-10 21:33 · do góry^

Jeśli mierzyła się w jednym z tych chińczyków bazarro to wynik jest mało wiarygodny ;). Obwód 70 powinien być w porządku.

"(..)Codziennie jasne słowa wdychamy jak opium(...)"

Odpowiedz»
  • papillon
    papillon · 29-07-10 00:21 · do góry^

Jeśli zgodziła się zmierzyć, to myślę, że jesteś na dobrej drodze, w sensie, nie masz do czynienia z typem "ale-o-co-ci-chodzi-moje-staniki-są-idealne". Rozumiem, że problem leży wyłącznie w doborze właściwego rozmiaru na początek? Jeśli masz okazję, to może pomóż jej się zmierzyć prawidłowo, bo nawet przy prawidłowym zmierzeniu się pierwsze modele mogą nie pasować i jeśli będzie potrzeba zbyt wiele wymian, koleżanka może się zrazić, także dobrze zminimalizować ryzyko jak się da. Rozumiem, że nie ma opcji wybrać się gdzieś stacjonarnie?

Chińczyk Bazarro mnie zabił ;)

Odpowiedz»
  • Anydalla
    Anydalla · 29-07-10 10:14 · do góry^

Hehe, widzę, że mój zmaltertowany pseudostrapless z bazarru robi już karierrę jako nazwa wszystkich staników szemranego pochodzenia.;D

ADRES anydalla malpa gmail kropka com

Odpowiedz»
  • babelek
    babelek · 29-07-10 12:26 · do góry^

To dobrze, też tak myślałam że jednak 70:) zobaczymy na rzaie chce jej wyhaczyc cos niedrogiego żeby sie w razie czego tak zaraz nie zraziła:) i micha wtedy D?

Odpowiedz»
  • babelek
    babelek · 29-07-10 12:27 · do góry^

Aha no jeszcze muszę ten jej zwis sie dowiedzieć tylko mi konto bloknęli a się dogaduje z nią przez sms:/

Odpowiedz»
  • babelek
    babelek · 23-08-10 11:43 · do góry^

no dobra reaktywacja:) w zwisie 91 więc robi to jakąś różnicę? celować w 70D?

Odpowiedz»
  • ananas_19
    ananas_19 · 23-08-10 21:24 · do góry^

D albo nawet DD... DD jest na 91,5 cm w biuście... a D na 89... Więc teraz sama nie wiem... Niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony :) Ja strzelałam w stanik dla mamy i mi się udało. Zamówiłam jej 75D i jest na styk, ale myślę, że gdy go będzie nosić, to stan jej biustu się poprawi i zrobi jej się za mały...

Odpowiedz»
  • Anydalla
    Anydalla · 25-08-10 09:00 · do góry^

ja myślę że raczej 70D na początek, a jeśli byłoby za małe, to dopiero rozejrzeć się za DD. 70DD jest na 91,5 w biuście, ale przy podbiuściu 70, a więc różnicy 21,5 cm. A Twoja koleżanka ma większe podbiuście (o dwie jednostki), ergo w miseczce mogą być luzy.

ADRES anydalla malpa gmail kropka com

Odpowiedz»
  • babelek
    babelek · 25-08-10 12:28 · do góry^

No to chyba zaczniemy szukać od 70D:) dzięki:)

Odpowiedz»