Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Szukam i znaleźć nie mogę 91/108

• Pipi
    Pipi · 08-07-10 18:28 · do góry^

Hej! Postanowiłam zwrócić się do Was, Drogie Panie bo się gubię! Chciałam stać się świadomą kobitką i kupić dobry biustonosz, ale cały czas trafiam jak kulą w płot. Piersi mam małe, sama jestem wysoka i niestety posiadam cudowne, szerokie plecy- stąd ten obwód. Chciałabym, zeby moje piersi było widać w biustonoszu - mam dosc 85B i cycków wszędzie, ale nie tam gdzie trzeba. Jakiś cudny kalkulator policzył, ze powinnam nosić biustonosze w rozm. 80F no i taki zakupiłam (La Senza) i utopiłam się w nim, gdzie moim maluchom to takich mich :( Proszę o pomoc bo nie wiem w którą stronę pojść z moim biustonoszowym problemem.

Odpowiedz»
  • Nephthys
    Nephthys · 10-07-10 11:43 · do góry^

Proszę się zmierzyć jeszcze raz maksymalnie ciasno pod :) Tak, aby miarka trzeszczała, na WYDECHU :) Pozdrawiam :)

Właścicielka pilnie poszukiwana:
    * 28 G Panache CONFETTI Black z metkami :)
    * LOLITA LEMPICKA 50 ml EDP w folii :)
    * FLOWERBOMB Viktor & Rolf 100 ml EDP

Odpowiedz»
  • marzka
    marzka · 19-07-10 10:43 · do góry^

Jeszcze jedno pytanie jaki model z La senzy kupiłaś, ja przy wymiarach 85/109 Silka mam 36E/80E. Zmierz się dokładnie i spróbujemy Ci coś doradzić :)

Pokaż życiu, że je lubisz. Pokaż, że umiesz je kochać :)
    mara_m @ wp.pl

Odpowiedz»
  • Katia
    Katia · 19-07-10 10:49 · do góry^

Yyy, a to 80F to w rozmiarówce brytyjskiej, czy polskiej Ci wyszło? Bo ja się kiedyś podobnie nacięłam, nieświadoma istnienia brytyjskiego dd pomiędzy d i e:).

"Nie" z przymiotnikami pisze się razem.

Odpowiedz»