Szukam i znaleźć nie mogę 91/108
Jesteś na forum Czy noszę dobry rozmiar?
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
? 1 minuta temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 6 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 33 minuty temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 34 minuty temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 35 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 39 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 43 minuty temu · Cegiełki -
Leah
:) 45 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 48 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
angusia41
Wymiary każdego stanika są w linku, nad zdjęciami :) 50 minut temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ...

Hej! Postanowiłam zwrócić się do Was, Drogie Panie bo się gubię! Chciałam stać się świadomą kobitką i kupić dobry biustonosz, ale cały czas trafiam jak kulą w płot. Piersi mam małe, sama jestem wysoka i niestety posiadam cudowne, szerokie plecy- stąd ten obwód. Chciałabym, zeby moje piersi było widać w biustonoszu - mam dosc 85B i cycków wszędzie, ale nie tam gdzie trzeba. Jakiś cudny kalkulator policzył, ze powinnam nosić biustonosze w rozm. 80F no i taki zakupiłam (La Senza) i utopiłam się w nim, gdzie moim maluchom to takich mich :( Proszę o pomoc bo nie wiem w którą stronę pojść z moim biustonoszowym problemem.
Proszę się zmierzyć jeszcze raz maksymalnie ciasno pod :) Tak, aby miarka trzeszczała, na WYDECHU :) Pozdrawiam :)
Właścicielka pilnie poszukiwana:
* 28 G Panache CONFETTI Black z metkami :)
* LOLITA LEMPICKA 50 ml EDP w folii :)
* FLOWERBOMB Viktor & Rolf 100 ml EDP
Jeszcze jedno pytanie jaki model z La senzy kupiłaś, ja przy wymiarach 85/109 Silka mam 36E/80E. Zmierz się dokładnie i spróbujemy Ci coś doradzić :)
Pokaż życiu, że je lubisz. Pokaż, że umiesz je kochać :)
mara_m @ wp.pl
Yyy, a to 80F to w rozmiarówce brytyjskiej, czy polskiej Ci wyszło? Bo ja się kiedyś podobnie nacięłam, nieświadoma istnienia brytyjskiego dd pomiędzy d i e:).
"Nie" z przymiotnikami pisze się razem.