uświadamiam moich znajomych :)
Jesteś na forum Głębsze i płytsze rozmowy o życiu
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 13 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 17 minut temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 22 minuty temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 50 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 50 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 51 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 55 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 59 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 1 godzina, 1 minuta temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina, 5 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

Właśnie po pijaku uświadomiłam kilka znajomych, dziewczyny były bardzo chłonne wiedzy, było mierzenie, szacowanie rozmiarów i przymierzanie moich staników :D
chyba zasiałam ziarno :)
KUPIĘ Cleo George Yellow 60E
Sprzedam Pour Moi Opulence Gel 30E (fiolet)
W sprawie sprzedaży preferuję kontakt mailowy linnet22@gmail.com
Może to nie jest uświadamianie swoich znajomych, ale zawsze coś blisko tematu :)
Rozpoczęłam sobie wakacyjną pracę w Intimissimi. Oczywiście, rozmiarówka tam jest bardzo okrojona, ale i tak cieszę się, że pracuję wśród staników. Naszym zadaniem jest też dopasowywanie kobietom biustonoszy, co oczywiście ciężko robić. I tak dobrze, że sklep ma w ofercie skracanie obwodów u krawcowej w cenie stanika. Trochę się tym ratuje.
Po pierwsze, myślałam, że uświadomionych jest naprawdę niewielka garstka kobiet, a naprawdę często spotykam się z kobietami noszącymi rozmiary 70E, F, było jedno 65DD... I patrzę na nie i widzę, że naprawdę noszą coś koło tego. Oczywiście w Intimisimmi nic nie kupią, czasami nawet odnoszę wrażenie, że wchodzą do sklepu tylko po to, by pokazać nam, sprzedawczyniom, jak wiele biustów nie jesteśmy w stanie ubrać.
A po drugie, sama staram się troszkę uświadamiać. Poza ogólnymi radami, jak powinien wyglądać dobrze dopasowany stanik i tym, że nie wciskam byle czego, odważyłam się kilka razy uświadomić parę klientek. Powiedzieć im uczciwie, że tu nic dla siebie nie znajdą, wyjaśnić dlaczego, podać im orientacyjny rozmiar i zaprosić na balkonetkę po resztę wiedzy :D Trochę się boję tak robić, bo to chyba Intimissimi nie służy, ale jak widzę te kobiety w obwodach na karku, to krew mnie zalewa...
mistle91@wp.pl