Kraków - brafitting z Mahedą w ramach Tygodnia Kobiet
Jesteś na forum Probiuściaste imprezy
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
kawa_arabska
up, ceny do negocjacji :) zbieram na co innego, a chcę się pozbyć nietrafionych zakupów lub za małych staników - na pewno którejś z Was bardziej się przydadzą 0 minut temu · Sprzedam lub zamienię 32F/34E/32FF/34F Curvy ... -
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 22 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 26 minut temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 31 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 59 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 59 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 1 godzina temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 1 godzina, 4 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 1 godzina, 8 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 1 godzina, 11 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ...

TYDZIEŃ KOBIET
Bardzo serdecznie zapraszam wszystkie krakowianki i nie tylko na organizowany w dniach 08.03-13.03 Tydzień Kobiet! W ramach akcji przewidzianych jest mnóstwo atrakcji, a zwłaszcza spotkanie brafittingowe z Marią Dastych (Mahedą) w dniach 10.03 i 11.03 w godzinach 15-18.
Serdecznie zapraszamy
sklep marcille Bielizna w Twoim rozmiarze
ul. Długa 18
31-146 Kraków
tel. (012) 430-00-56
sklep@bieliznakrakow.pl
Dziś i jutro tj. 10 i 11 marca można także "nabiustnie" sprawdzić jak wygląda kolekcja Panache Cleo, Masquerade, Superbra i Atlantis na sezon jesień/zima 2010. Tylko u nas jedyna okazja by zobaczyć już teraz Angie, Rio, Polkę, Georgianę i Antoinette w nowych kolorach, oraz cały szereg modeli Superbra i Cleo :)
Zapraszamy!