Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Przywitalnia:)

• mauzonka
    mauzonka · 28-04-09 13:14 · do góry^

Wypadałoby, żebym się pierwsza przedstawiła:)

Jestem mauzonka, tworzę i redaguję Balkonetkę. A naprawdę mam na imię Julia:)

Odpowiedz»
  • athena83
    athena83 · 28-04-09 14:14 · do góry^

Hej, jestem Ewa i jestem stanikoholiczka :)

Odpowiedz»
  • a_girl
    a_girl · 28-04-09 16:48 · do góry^

To teraz ja ;). Jam a_girl czyli Marta :)

Odpowiedz»
  • nierealna
    nierealna · 28-04-09 18:00 · do góry^

Zniknęłam z społeczności netowej w skutek zepsutego komputera, a tu takie zmiany... :)

W każdym razie - z tej strony nie-realna. Prywatniej Pati :)

Odpowiedz»
  • ida14
    ida14 · 28-04-09 21:01 · do góry^

ida14- Anna, lat 19, wymiary 75/103, stanikomania występuje u mnie napadami co jakiś czas od roku.

Odpowiedz»
  • arwenasz
    arwenasz · 28-04-09 21:37 · do góry^

Hej, mam na imię Agnieszka, Balkonetkę czytuję namiętnie i namiętnie kupuję staniki

Odpowiedz»
  • annyonne
    annyonne · 28-04-09 22:22 · do góry^

Wow! Co za organizacja! Jestem pod wrażeniem: piszę - mam! Dlatego wypada, abym skorzystała z tej możliwości ;)

Jestem Marta, rozmiar 70E. Stanikologią zainteresowałam się jakieś pół roku temu i od tamtego czasu czytam różne strony w tym balkonetkę :)

Nie mam nic do dodania ;)

Odpowiedz»
  • ida14
    ida14 · 28-04-09 22:43 · do góry^

Przepraszam, że tak od razu z offtopem, ale kurcze trafność mojego losowego ava mnie powala :D

Odpowiedz»
  • Jantarrka
    Jantarrka · 28-04-09 22:46 · do góry^

hej hej,
    to ja się też przywitam, skoro się zarejestrowałam:)
    naprawdę mam na imię Ewa, Jantarrka nie jest na cześć Anny Jantar ale najlepszego na świecie roweru co imię nosi Jantar S :)
    Poza rowerem kocham staniki oczywiście :)
    oraz kawę z mlekiem, chipsy z sosem śmietanowym i spać :)

Odpowiedz»
  • black_lemon
    black_lemon · 29-04-09 04:35 · do góry^

"London calling..." Magdalena z tej strony 8)

Because I read Twilight I have unrealistic expectations in Men 8)

Odpowiedz»
  • babajaga87
    babajaga87 · 29-04-09 16:54 · do góry^

Witajcie!

Jestem Babajaga, czasem też Ula albo Sekretariat Effuniak :) I wszystkie te trzy moje wcielenia lubią piękną bieliznę..

Odpowiedz»
  • heidowata
    heidowata · 29-04-09 19:24 · do góry^

Cześć!
    Jestem heidowata (bo Heidi na gazecie było zajęte), a tak naprawdę Asia, lat mam 16 (ale już niedługo), stanikowe nawrócenie było rok temu, ale ze względu na ograniczone fundusze mało dobrych staników poznał mój biust. Zaczynałam z 65DD, teraz jest 65F :).

Odpowiedz»
  • intuition
    intuition · 29-04-09 21:17 · do góry^

Cześć :) Ja jestem Izabela, i chociaż jestem 'płaska' (75D-DD) to uwielbiam balkonetkę :)

:)

Odpowiedz»
  • Atana
    Atana · 29-04-09 22:37 · do góry^

Witam:) W cywilu Asia:)

Odpowiedz»
  • emcete
    emcete · 30-04-09 10:56 · do góry^

Witajcie:)
    Balkonetkę czytam namiętnie od dawna, od czasu do czasu się odezwę, więc wypadałoby się przedstawić... mam na imię Marysia i cieszę się, że jesteście! :)

emcete[at]gazeta.pl

Odpowiedz»
  • anulka_00
    anulka_00 · 30-04-09 13:11 · do góry^

To i ja się przywitam :) anulka_00 - czyli Ania :) od listopada nawrócona :)

Odpowiedz»
  • katrinka
    katrinka · 30-04-09 14:02 · do góry^

Witam,jeszcze raz Kasia

Odpowiedz»
  • wera9954
    wera9954 · 30-04-09 15:01 · do góry^

Witam, jestem Weronika. Jestem stanikoholiczką, moje wymiary to 69/92/96, noszę latające 65G :/

Odpowiedz»
  • justinehh
    justinehh · 01-05-09 00:35 · do góry^

Cześć, jestem Magda i jestem stanikoholiczką

Odpowiedz»
  • effuniak
    effuniak · 01-05-09 00:42 · do góry^

Niepokorna, uparta Ewa co to jej się zdawało, że chcieć to móc i którą stanikowa proza życia naprowadziła na drogę cnoty (a może jednak nie...)
    :D

Odpowiedz»
  • dziudziulek
    dziudziulek · 02-05-09 22:02 · do góry^

Cześć dziewczyny, rzadko się odzywam, czasu coraz mniej, na lobby i balkonetce od maja 2008. Aśka

Odpowiedz»
  • banny
    banny · 03-05-09 15:33 · do góry^

Kasia z tej strony... :)

"Co mężczyzna przez rok obmyślił, kobieta w jednym dniu obali." — Demostenes

Odpowiedz»
  • mszn
    mszn · 03-05-09 18:01 · do góry^

A ja to Marta, która na rzecz marzenia o sześciu szufladach pełnych staników postanowiła ostatnio przestać jeść. I idzie do mnie Arabelka - poleconym!

Odpowiedz»
  • mankencja
    mankencja · 03-05-09 18:50 · do góry^

ja jestem marta, uswiadomiona od roku, rozmiar 65e/f :)

Odpowiedz»
  • paffx
    paffx · 03-05-09 21:34 · do góry^

Ojeju, jeju. Jakby tu zacząć. Biust zdecydowanie odziedziczyłam po babciach. Przerosłam moja mamę w przedbiegach wręcz i chyba jak miałam 15 lat to moja mama po mnie jakieś staniki donaszała. Generalnie kierowała się dobrą zasadą że nie będzie żałować na moje staniki, coby mi garb nie urósł. Więc chodziłyśmy do triumpha...i tak jakoś szło. Zawsze byłam zadowolona z tego że mam dobrze dobrany stanik i ogólnie z tego że mam biust. W jakiś dziwny sposób wymyśliłam sobie że 80c to mój rozmiar, bo przecież D to byłyby BALONY. Trwałam w tym przekonaniu... w 2007 wyjechałam do Chin, gdzie schudłam a stanika i tak bym sobie nie kupiła...no chyba, że w jakimś naprawdę markowym sklepie, a jak się wiedzie studenckie życie to nowy stanik nie jest priorytetem...
    Po roku, wróciłam do kraju wybrałam się na bieliźniane zakupy...kupiłam swoje pierwsze D...
    Wakacje się skończyły...i czytam na gazeta.pl że kobiety walczą o rozmiary staników...myśle sobie...no pewnie jakiś artykuł o upasionych babach z cycami po kostki które muszą kupować namioty i je przerabiać na bielizne... i czytam...że jakaś pani miała wlaśnie 85C i że nagle dostała swoje 70J czy coś...i mnie trafiło! Weszłam na lobby, balkonetkę i inne...I poczułam się jakbym nigdy w życiu zębów nie myła! Ja osoba która przez całe życie uważała że ma dobry stanik nagle się dowiaduje że żyła złudzeniem!
    Na szczęście niedługo po tym otworzyli we Wro sklep Milla z, jak to nazywam 'namiotami' i się wybrałam zostałam zmierzona i kupiłam sobie pierwszą Freya..
    Poczuwam się do misji uświadamiania dziewczyn o tym że alfabet nie kończy się na D! Oby mój studencki budżet to wytrzymał...
    ale poluje na okazje...
    uświadamiam koleżanki...
    i dalej poluje na okazje...
    ________
    świadome G-H

我爱中国

Odpowiedz»
  • mrau
    mrau · 03-05-09 23:26 · do góry^

Hey, z tej strony Kasia:)

Odpowiedz»
  • biedrona_a
    biedrona_a · 04-05-09 08:28 · do góry^

Asia mi na imię :)
    Choć piszę niewiele, Balkonetkę czytam wiernie już od jakiegoś roku.

Odpowiedz»
  • guaxary
    guaxary · 04-05-09 22:15 · do góry^

Witam!
    Migrująca emigrantka Agnieszka melduje się na pokładzie:)
    Lobby czytam od czasów, kiedy Butters nosiła 75F :)

Odpowiedz»
  • butters77
    butters77 · 05-05-09 13:30 · do góry^

Dzień dobry! Właśnie założyłam swój profil - i regulaminowo się witam:) Butters77 = Ewa:)

Odpowiedz»
  • linnet
    linnet · 05-05-09 15:11 · do góry^

Jako że podczytuję Balkonetkę skrycie od kilku miesięcy wypadałoby się w końcu przywitać :)
    Asia

KUPIĘ Cleo George Yellow 60E
    Sprzedam Pour Moi Opulence Gel 30E (fiolet)

W sprawie sprzedaży preferuję kontakt mailowy linnet22@gmail.com

Odpowiedz»