Przywitalnia:)
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 0 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 8 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 14 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 15 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 30 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 31 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 36 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 42 minuty temu · Sienna - malomiseczkowa? -
kasienka
1. Komplet Masquerade Pandora 32d + 10 -> 85 złotych z wysyłką: http://motoallegro.pl/masquerade-pandora-czarna-32d-szorty-10-36-i2109050428.html 2. Effuniak Burgund PL 75a -> 60 złotych: http://motoallegro.pl/effuniak-burgund-pl-75a-jak-70a-kurier-gratis-i2110866824.html 3. Effuniak Strapless ... 47 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
jolkasz
Kupię bardzo chętnie w rozmiarze M. 53 minuty temu · kupię majfki do stroju CASTAWAY ...

Hej, jestem Kasia i mam nadzieję, że nauczę się dobierać odpowiedni stanik do mojego biustu :)
Dzień dobry :) Chwilę temu się zarejestrowałam i czuję, że będę tu stałym gościem :)
Witam:)
Nazywam się Diana mam problem z doborem stanika posiadam mały biuścik..przypadkiem znalazłam tą stronkę wydaje mi się ze to jest to czego szukałam długi czas witam wszystkie Panie:):):):)
Witam,
właśnie się zarejestrowałam i mam plan bywać tu często:)
Cześć, jestem Wiktoria i od jakiegoś czasu nie mogę się stąd wylogować. ;D Tylko czytam, czytam... ;))
Witam Was serdecznie :)
Mam na imię Łukasz i jestem tutaj dlatego gdyż jedna z forumowiczek zastanawia się czy dać mi szansę aby ratować nasz związek. Kocham ją nad życie. Jest dla mnie wszystkim. Moje słońce wstaje i zachodzi dla niej i serce mi pęka gdyż ostatnio przez stres związany z życiem zawodowym potrafiłem o tym trochę zapomnieć...
Jeśli dostanę tę szansę to tu i teraz publicznie obiecuję, że dam się spakować w stanik (chociaż nie specjalnie mam tam co spakować:) i zamieszczę zdjęcia na profilu żeby poddać się ocenie. Mogę nawet zamieścić zdjęcia w makijażu jeśli jest tutaj miejsce na takie fotki z horroru;)
Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=gf1YxX7NUaI
cześć:)
jestem Ula, coś czuję,że się tu zasiedzę:)
Hej,
jestem Asia, fajnie tak poczytać o biuściastych - też się do nich zaliczam - 70 FF (czasem G)
:))
Hej,
nie jestem tutaj nowa, ale jakoś nigdy nie przeglądałam forum poza Bra Swapem :), a że teraz mam więcej czasu niż zwykle miewałam, to mogę się przenieść też na inne działy. Uwielbiam balkonetkę i jest bardzo pomocna dla mnie. :)
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich.:-)
Irena
Witam serdecznie ;) Z tej strony Paweł, student informatyki, na stronę trafiłem podczas produkowania oprogramowania body meter, który między innymi miał wyliczać prawidłowo dobrany stanik, mam nadzieję że spotkam się z Waszą przychylnością i podpowiecie mi jak na podstawie obwodów (oraz wzorów matematycznych lub opisów słownych) wyznaczyć odpowiedni rozmiar stanika ;)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki oraz formumowiczów ;) Ciao ;)
"Syn Człowieczy nie przyszedł, aby Mu służono, lecz żeby służyć ..." Mk 10,45
Witam
Mam na imię Basia .
Spodobało mi się tutaj bardzo a dzięki temu forum dowiedzialam się też o Ewie Michalak od ktorej dziś przyszedł do mnie staniczek i jestem zachwycona :-)
Serdecznie pozdrawiam Basia
Witam,
nazywam się Karolina i mam nadzieję, że dzięki Wam odnajdę to czego szukam.
Moja przygoda z biustonoszami dopiero się zaczyna liczę na Waszą pomoc :)
Dobry wieczór!
Na imię mi Alina. Podczytuję forum, recenzje i ogólnie wszystko na stronie już od jakiegoś czasu, więc czas w końcu się przywitać i przy okazji podziękować za wiele recenzji, które uchroniły biedną studentkę przed stratą cennych pieniędzy, które można by przeznaczyć na dużo lepiej pasujący stanik na przykład ;)
Witam :)
Tutaj od jakiegoś czasu stanikowo-uświadomiona Ajsala ;) Na Balkonetkę zaglądam już od dłuższego czasu, teraz chciałabym także włączyć się w dyskusję :)
Witam wszystkich serdecznie :) Nazywam się Bernadeta i mieszkam w Krakowie. Dzięki mojej koleżance Kasi od ponad 2 lat jestem użytkowniczką dopasowanych staników. Mam od razu pytanie. W związku z moją migracją zmieniła mi się wielkość biustu, a tym samym jak oceniacie wartość umieszczenia w tym momencie opisów i zdjęć moich staników? Chcę je sprzedać, a zgodnie z regulaminem warto mieć coś w swojej szufladzie, aby wzbudzić zaufanie :) Co mam zrobić, aby zyskać w waszych oczach?
Pozdrawiam, Thoth
witam:) moja przygoda z uświadomionymi stanikami zaczęła się dwa lata temu, regularnie podczytuję stanikomanię i chętnie dowiem się więcej o różnych modelach biustonoszy. pozdrawiam, cynamonka.
Cześć,
Jestem uświadomiona stanikowo od 3 lat, bielizna to moja nowa miłość :) Dzisiaj przyszedł CH Purple i mam wątpliwości co do rozmiaru, więc przyszła koza do woza ;) Ale będę zaglądać często, coś mi się wydaje.
dzień dobry :)
Hej stanikomaniaczki,
tu raczej smutna mShelley (przekształcone od Michelle, mojego imienia w wersji zagranicznej;)). Smutna bo z wymiarami 92 - 76 i tylko jednym dobrze dobranym biustonoszem (brak funduszy i absolutne niezrozumienie wśród koleżanek i kobiet z rodziny;p). Można powiedzieć ze jestem stanikomaniaczką w teorii bo obsesyjnie poszukuję odpowiedniej bielizny i interesuję się tematem. W praktyce jest gorzej - po piatym przymierzonym staniku który nie pasuje najczęściej idę do domu.
Cieszy mnie niezmiernie że istnieje forum i stronka taka jak ta. Jest jeszcze tyle pieknych biustów do uświadomienia..
Witam wszystkich serdeczne :)
Witam serdecznie! Mam na imię Kasia, jestem tu od jakiegoś czasu, ale dopiero dziś odkryłam forumową odsłonę Balkonetki :)
.
Witam.Uświadomienie stanikowe zostało mi objawione niedawno, a od teorii do praktyki przeszłam nietypowo, bo przy okazji ciąży. Moje pierwsze uświadomione staniki zatem, to karmniki :)
Cześć!
Jestem tu od niedawna, w temacie staników uświadomiłam się ok pół roku temu. Jednak jak do tej pory nadal nic nie udało mi się dobrać :(
W dodatku gdy tylko próbuję dodać nową recenzję stanika to wiesza mi się internet :( Czy ktoś ma podobnie i potrafi mi pomóc? Zdjęcie ma ledwo ponad 100 kB, więc powinno być ok.
Hej ;]
zarejestrowałam się jakiś czas temu, ale przeglądałam tylko bra swap i nagle sobie uświadomiłam, że to niegrzeczne się nie przywitać.
Witam wszystkich! :)
try not to panic: everything gets worse before better.
katee.bra@gmail.com
Cześć :)
Mam na imię Ola :) Balkonetkę przeglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz dojrzałam do rejestracji na niej :) W swoim dorobku mam na razie tylko 2 dobre biustonosze, ale mam nadzieję szybko to zmienić :)
Witam,
mam na imię Ola. Mam nadzieję, że dzięki Wam uda mi się dobrać odpowiedni rozmiar dla siebie :)
Pozdrawiam :*