Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Przywitalnia:)

• GruszkaNaWierzbie
    GruszkaNaWierzbie · 31-10-11 12:49 · do góry^

Hej, jestem Kasia i mam nadzieję, że nauczę się dobierać odpowiedni stanik do mojego biustu :)

Odpowiedz»
  • Nymphetamine
    Nymphetamine · 04-11-11 22:16 · do góry^

Dzień dobry :) Chwilę temu się zarejestrowałam i czuję, że będę tu stałym gościem :)

Odpowiedz»
  • anaid20
    anaid20 · 04-11-11 23:35 · do góry^

Witam:)
    Nazywam się Diana mam problem z doborem stanika posiadam mały biuścik..przypadkiem znalazłam tą stronkę wydaje mi się ze to jest to czego szukałam długi czas witam wszystkie Panie:):):):)

Odpowiedz»
  • Fiefiurek
    Fiefiurek · 06-11-11 20:51 · do góry^

Witam,

właśnie się zarejestrowałam i mam plan bywać tu często:)

Odpowiedz»
  • cyrk
    cyrk · 08-11-11 11:42 · do góry^

Cześć, jestem Wiktoria i od jakiegoś czasu nie mogę się stąd wylogować. ;D Tylko czytam, czytam... ;))

Odpowiedz»
  • TeddyBear
    TeddyBear · 09-11-11 14:59 · do góry^

Witam Was serdecznie :)

Mam na imię Łukasz i jestem tutaj dlatego gdyż jedna z forumowiczek zastanawia się czy dać mi szansę aby ratować nasz związek. Kocham ją nad życie. Jest dla mnie wszystkim. Moje słońce wstaje i zachodzi dla niej i serce mi pęka gdyż ostatnio przez stres związany z życiem zawodowym potrafiłem o tym trochę zapomnieć...
    Jeśli dostanę tę szansę to tu i teraz publicznie obiecuję, że dam się spakować w stanik (chociaż nie specjalnie mam tam co spakować:) i zamieszczę zdjęcia na profilu żeby poddać się ocenie. Mogę nawet zamieścić zdjęcia w makijażu jeśli jest tutaj miejsce na takie fotki z horroru;)

Pozdrawiam

Odpowiedz»
  • grulla
    grulla · 10-11-11 16:50 · do góry^

cześć:)

jestem Ula, coś czuję,że się tu zasiedzę:)

Odpowiedz»
  • Dzoanna
    Dzoanna · 10-11-11 21:02 · do góry^

Hej,
    jestem Asia, fajnie tak poczytać o biuściastych - też się do nich zaliczam - 70 FF (czasem G)
    :))

Odpowiedz»
  • hrycka
    hrycka · 16-11-11 11:35 · do góry^

Hej,

nie jestem tutaj nowa, ale jakoś nigdy nie przeglądałam forum poza Bra Swapem :), a że teraz mam więcej czasu niż zwykle miewałam, to mogę się przenieść też na inne działy. Uwielbiam balkonetkę i jest bardzo pomocna dla mnie. :)

Pozdrawiam :)

Odpowiedz»
  • Irena
    Irena · 17-11-11 02:24 · do góry^

Witam wszystkich.:-)
    Irena

Odpowiedz»
  • nali_pl
    nali_pl · 22-11-11 03:52 · do góry^

Witam serdecznie ;) Z tej strony Paweł, student informatyki, na stronę trafiłem podczas produkowania oprogramowania body meter, który między innymi miał wyliczać prawidłowo dobrany stanik, mam nadzieję że spotkam się z Waszą przychylnością i podpowiecie mi jak na podstawie obwodów (oraz wzorów matematycznych lub opisów słownych) wyznaczyć odpowiedni rozmiar stanika ;)
    Pozdrawiam wszystkie forumowiczki oraz formumowiczów ;) Ciao ;)

"Syn Człowieczy nie przyszedł, aby Mu służono, lecz żeby służyć ..." Mk 10,45

Odpowiedz»
  • toska
    toska · 29-12-11 16:18 · do góry^

Witam

Mam na imię Basia .
    Spodobało mi się tutaj bardzo a dzięki temu forum dowiedzialam się też o Ewie Michalak od ktorej dziś przyszedł do mnie staniczek i jestem zachwycona :-)

Serdecznie pozdrawiam Basia

Odpowiedz»
  • adekfatnie
    adekfatnie · 30-12-11 17:31 · do góry^

Witam,
    nazywam się Karolina i mam nadzieję, że dzięki Wam odnajdę to czego szukam.
    Moja przygoda z biustonoszami dopiero się zaczyna liczę na Waszą pomoc :)

Odpowiedz»
  • thursdayschild
    thursdayschild · 02-01-12 02:57 · do góry^

Dobry wieczór!
    Na imię mi Alina. Podczytuję forum, recenzje i ogólnie wszystko na stronie już od jakiegoś czasu, więc czas w końcu się przywitać i przy okazji podziękować za wiele recenzji, które uchroniły biedną studentkę przed stratą cennych pieniędzy, które można by przeznaczyć na dużo lepiej pasujący stanik na przykład ;)

Odpowiedz»
  • Ajsala
    Ajsala · 03-01-12 14:23 · do góry^

Witam :)

Tutaj od jakiegoś czasu stanikowo-uświadomiona Ajsala ;) Na Balkonetkę zaglądam już od dłuższego czasu, teraz chciałabym także włączyć się w dyskusję :)

Odpowiedz»
  • Thoth
    Thoth · 05-01-12 09:21 · do góry^

Witam wszystkich serdecznie :) Nazywam się Bernadeta i mieszkam w Krakowie. Dzięki mojej koleżance Kasi od ponad 2 lat jestem użytkowniczką dopasowanych staników. Mam od razu pytanie. W związku z moją migracją zmieniła mi się wielkość biustu, a tym samym jak oceniacie wartość umieszczenia w tym momencie opisów i zdjęć moich staników? Chcę je sprzedać, a zgodnie z regulaminem warto mieć coś w swojej szufladzie, aby wzbudzić zaufanie :) Co mam zrobić, aby zyskać w waszych oczach?

Pozdrawiam, Thoth

Odpowiedz»
  • cinnamon
    cinnamon · 05-01-12 21:07 · do góry^

witam:) moja przygoda z uświadomionymi stanikami zaczęła się dwa lata temu, regularnie podczytuję stanikomanię i chętnie dowiem się więcej o różnych modelach biustonoszy. pozdrawiam, cynamonka.

Odpowiedz»
  • onion
    onion · 12-01-12 12:13 · do góry^

Cześć,

Jestem uświadomiona stanikowo od 3 lat, bielizna to moja nowa miłość :) Dzisiaj przyszedł CH Purple i mam wątpliwości co do rozmiaru, więc przyszła koza do woza ;) Ale będę zaglądać często, coś mi się wydaje.

Odpowiedz»
  • chwila
    chwila · 22-01-12 19:53 · do góry^

dzień dobry :)

Odpowiedz»
  • mShelley
    mShelley · 24-01-12 20:52 · do góry^

Hej stanikomaniaczki,
    tu raczej smutna mShelley (przekształcone od Michelle, mojego imienia w wersji zagranicznej;)). Smutna bo z wymiarami 92 - 76 i tylko jednym dobrze dobranym biustonoszem (brak funduszy i absolutne niezrozumienie wśród koleżanek i kobiet z rodziny;p). Można powiedzieć ze jestem stanikomaniaczką w teorii bo obsesyjnie poszukuję odpowiedniej bielizny i interesuję się tematem. W praktyce jest gorzej - po piatym przymierzonym staniku który nie pasuje najczęściej idę do domu.
    Cieszy mnie niezmiernie że istnieje forum i stronka taka jak ta. Jest jeszcze tyle pieknych biustów do uświadomienia..

Odpowiedz»
  • Jazzi
    Jazzi · 01-02-12 12:31 · do góry^

Witam wszystkich serdeczne :)

Odpowiedz»
  • kaskul
    kaskul · 01-02-12 18:01 · do góry^

Witam serdecznie! Mam na imię Kasia, jestem tu od jakiegoś czasu, ale dopiero dziś odkryłam forumową odsłonę Balkonetki :)

Odpowiedz»
  • Litt
    Litt · 05-02-12 10:30 · do góry^

.

Odpowiedz»
  • Litt
    Litt · 05-02-12 10:35 · do góry^

Witam.Uświadomienie stanikowe zostało mi objawione niedawno, a od teorii do praktyki przeszłam nietypowo, bo przy okazji ciąży. Moje pierwsze uświadomione staniki zatem, to karmniki :)

Odpowiedz»
  • Fafina
    Fafina · 05-02-12 20:51 · do góry^

Cześć!
    Jestem tu od niedawna, w temacie staników uświadomiłam się ok pół roku temu. Jednak jak do tej pory nadal nic nie udało mi się dobrać :(
    W dodatku gdy tylko próbuję dodać nową recenzję stanika to wiesza mi się internet :( Czy ktoś ma podobnie i potrafi mi pomóc? Zdjęcie ma ledwo ponad 100 kB, więc powinno być ok.

Odpowiedz»
  • katee
    katee · 05-02-12 20:59 · do góry^

Hej ;]
    zarejestrowałam się jakiś czas temu, ale przeglądałam tylko bra swap i nagle sobie uświadomiłam, że to niegrzeczne się nie przywitać.
    Witam wszystkich! :)

try not to panic: everything gets worse before better.

katee.bra@gmail.com

Odpowiedz»
  • Salihah
    Salihah · 07-02-12 13:43 · do góry^

Cześć :)
    Mam na imię Ola :) Balkonetkę przeglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz dojrzałam do rejestracji na niej :) W swoim dorobku mam na razie tylko 2 dobre biustonosze, ale mam nadzieję szybko to zmienić :)

Odpowiedz»
  • Alexandriate
    Alexandriate · 07-02-12 21:01 · do góry^

Witam,
    mam na imię Ola. Mam nadzieję, że dzięki Wam uda mi się dobrać odpowiedni rozmiar dla siebie :)
    Pozdrawiam :*

Odpowiedz»