Witam i proszę o radę
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
bzium
Też miałam wiele przejść z lekarzami (i wciąż będę mieć). Z jednej strony oni mało co mówię, wypisują leki i nie spytają o inne problemy (u mnie to nerki), z ... 7 minut temu · narzekalnia -
ester
jeśli Leia nie odda Beacie kasy, to ja też jestem za tym, byśmy się złożyły na tą brakującą kwotę 15 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
lillyannee
wszystko oprócz Brooke aktualne :) 22 minuty temu · Cleo Sadie longline 30dd, Cleo ... -
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 34 minuty temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
Na mnie dziobowała za duża miska (jednocześnie wbijała się krawędzią). 35 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
annaj
Hey, będę zamawiała sobie kilka rzeczy u tego sprzedawcy http://www.ebay.co.uk/sch/belle-lingerie/m.html?item=200612330589&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649&_trksid=p4340 ... 35 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 38 minut temu · Onlyher - stacjonarny w Zabrzu -
poziomkaag
sprzedam gossarda mirage nowego. rozmiar 65DD wersja kolorystyczna ta: http://p.alejka.pl/i2/p_new/13/07/gossard-mirage_0_b.jpg 39 zł + przesyłka :) zapraszam! 40 minut temu · SPRZEDAM: Gossard Mirage 65DD (nowy ... -
poziomkaag
mam pl onyks 70F, napisałam maila 43 minuty temu · Kupię effuniak PL 70f / ... -
niebieskikamyk
up 1 godzina, 4 minuty temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ...

Witam, dopiero co odkryłam balkonetkę i od wczoraj mam swój pierwszy uświadomiony biustonosz. Bardzo jestem zadowolona z zakupu, a dokładniej byłam, ponieważ dzisiaj zauważyłam że mój panache jest uszkodzony- w koronce jest dziura. Proszę o radę, jakie mam szanse na wymianę? Kupiłam w Fiszbince w Czewie. Z góry dziękuję