PROFESJONALNY BRAFITTING W ŁODZI
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
Zombie
Ja mam zamiar zostawić trochę tych moich biednych pieniędzy w sklepie internetowym, ale póki co czekam aż Agugabi odpisze mi na maila. Piszę to tutaj, bo może Pani Aga zaważy ... 0 minut temu · onlyher II - internetowy i ... -
kasienka
Zmiana sposoby wysyłki - paczka pocztowa zamiast kuriera. Nie będę miała możliwości kontaktu z moim kontraktowym kurierem :/ 7 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
beata1978
nr 29 nieaktualne 7 minut temu · porządki w szafie rozm 40-42 ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 23 minuty temu · onlyher II - internetowy i ... -
martine
@asia, już odpisuję ;) @aniolek, jak uszyjesz to się pochwal! :D Mnie chodzi mniej więcej o coś takiego: http://pokazywarka.pl/w4wyqs/ Wiem, że są jakieś różnice między krojami, ale nie ... 26 minut temu · Cegiełki -
Hipiska
Up. :) 30 minut temu · Tanio sprzedam Cleo Lucy 30d ... -
cztery
Moje są nowe z metką. 32 minuty temu · wymienię 10 na 8: szorty ... -
elftherini
Bzium ja nie chcę być mądrzejsza od lekarza, ale skoro mówię mu "dzieje mi się to i to" (i mówię to zanim przeczytam w ulotce...) to chyba powinien skojarzyć z ... 39 minut temu · narzekalnia -
xero
Możesz podać wymiary Rosy? :) 43 minuty temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
bzium
Też miałam wiele przejść z lekarzami (i wciąż będę mieć). Z jednej strony oni mało co mówię, wypisują leki i nie spytają o inne problemy (u mnie to nerki), z ... 58 minut temu · narzekalnia

Witam serdecznie.Z przyjemnością informuję wszystkie Panie,iż na ulicy Piotrkowskiej 59 (w podwórku,lewa oficyna) powstał sklep BRASSIERE, w którym to wykonujemy profesjonalny brafitting.Posiadamy staniki FREYA PANACHE MASQUERADE FANTASIE ELOMI FAUVE. Wszystkie Panie zainteresowane profesjonalnym doborem stanika serdecznie zapraszamy w godzinach :
pon:15-19
wt-pt:11-19
sob:11-15
Serdecznie zapraszam
Natalia
Byłam tam dziś i baaaaardzo polecam! Fantastyczny sklep :) Urzekły mnie przybory do odświeżenia się w przebieralni. Poczułam się naprawdę luksusowo :) No i dorwałam piękną Arabelkę na którą teraz będę odkładać bo koniecznie musi być moja :) Bardzo dziękuję!
ja też tam normalnie się pofatygowałam i pofatyguję się jeszcze nie raz! polecam bardzo gorąco! :)
terbo87@tlen.pl
i poszłyście beze mnie, no jak tak można :D
Nie jęcz :D Pójdziemy w przyszłym tygodniu :D Tylko muszę skombinować kasę na ta Arabellę bo się zapłaczę jak jej nie będę miała :D
ja poszłam bo na gwałt potrzebowałam kostiumu, sorry guys! Chętnie pójdę z wami w przyszłym tygodniu!
terbo87@tlen.pl