Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Nowa Autorka - Amelcia:)

• mauzonka
    mauzonka · 05-08-09 00:21 · do góry^

Dziewczyny, chcę Wam przedstawić nową Autorkę balkonetkowych wpisów: Amelcię:)

Amelcia to moja siostra rodzona:), co więcej - z całkiem sporym doświadczeniem brafittingowym. Pracowała jako brafitterka w warszawskim Peachfield od początku jego istnienia; możecie nawet zobaczyć Amelcię na zdjęciu w tej notce: http://balkonetka.pl/2008/11/30/peachfield-otwiera-swoje-podwoje

Z mojej strony ogromne podziękowanie dla kochanej Siostry za pomoc w prowadzeniu Balkonetki:* Niestety, ja cierpię na coraz większy brak czasu, którego nie starcza mi na pisanie notek - mimo wielu pomysłów - zarówno własnych, jak i tych, które mi podsyłacie. Pewnie zresztą zauwazyłyście, że od jakiegoś czasu notki pojawiają się duuużo rzadziej niż kiedyś:(

Teraz pieczę nad częstymi i ciekawymi notkami będzie sprawować Amelcia. Jeśli będziecie miały jakieś pomysły i bedziecie chciały podesłać stanikowy grzech gwiazdy lub inną ciekawostkę, piszcie na adres amelcia@balkonetka.pl

Mam nadzieję, że teksty mojej najdroższej siostry trafią w Wasze gusta:) A ja oczywiście absolutnie NIE opuszczam Balko:) Wciąż tu jestem, czytam komentarze, forum i planuję zgłaszane przez Was ulepszenia strony:)

Odpowiedz»
  • wrrrona
    wrrrona · 07-08-09 15:25 · do góry^

Amelciu - połamania klawiatury!

a ku ku

Odpowiedz»
  • Amelcia
    Amelcia · 07-08-09 15:47 · do góry^

Dziękuję:)

Odpowiedz»
  • happiness
    happiness · 07-08-09 17:34 · do góry^

Witam i życzę wiele cierpliwości oraz dobrych pomysłów!:)

kontakt ze mną: effemeria @ gmail . com

Odpowiedz»