Dzień dobry... Trochę się boję
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 2 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
angusia41
Wymiary każdego stanika są w linku, nad zdjęciami :) 3 minuty temu · Panache Rosa 30f, Kalyani 30f, ... -
beata1978
Aha z wrażenia zapomniałam napisać, że udało mi się dzisiaj wysłać kilka paczek, jutro pójdzie reszta :) 5 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
beata1978
A ja nie :P To był mój błąd, więc taka jest kolej rzeczy. Stanika nie ma na fakturze i nie została za niego pobrana kasa. Po złożeniu zamówienia Leia wysłała ... 6 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
aniolek
Fajna spódnica, może być z półkoła lub wycinka z zakładkami u góry, tylko nie taka kusa, bo psuje cały efekt, do kolanka, jak taki grubszy materiał, to szew z tyłu ... 6 minut temu · Cegiełki -
simeri
up 6 minut temu · wymienię figi Masquerade Minuet czarne ... -
Zombie
Ja mam zamiar zostawić trochę tych moich biednych pieniędzy w sklepie internetowym, ale póki co czekam aż Agugabi odpisze mi na maila. Piszę to tutaj, bo może Pani Aga zaważy ... 7 minut temu · onlyher II - internetowy i ... -
kasienka
Zmiana sposoby wysyłki - paczka pocztowa zamiast kuriera. Nie będę miała możliwości kontaktu z moim kontraktowym kurierem :/ 14 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
beata1978
nr 29 nieaktualne 15 minut temu · porządki w szafie rozm 40-42 ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 31 minut temu · onlyher II - internetowy i ...

Dzień dobry...
Nazywam się Kaśka. Balkonetkę namiętnie czytam od roku, ale dopiero teraz zebrałam się na odwagę i założyłam konto. Trafiłam tutaj z Lobby chyba. A tam z jakichś linków na czyimś blogu.
Przyznam szczerze i bez bicia, że nie noszę takich staników jakie według Waszych przeliczników powinnam. I dlatego trochę się boję;). A tak serio to jestem człowiekiem małej wiary i wciąż nie wierzę, że mój biust, który rok temu mieściłam w 80A/75B wypełni coś więcej niż 70D. W to, że powinnam nosić obwód 65 (pod biustem mam 72 cm) też nie wierzę, bo jedyne 65 jaką posiadam robiła mi przez kilka miesięcy krzywdę zanim się rozciągnęła trochę.
Do zarejestrowania się w końcu zmobilizowała mnie potrzeba zrobienia w katalogu antyreklamy pewnemu modelowi oraz to, że mam zamiar w najbliższym czasie kupić stanik i zastanawiam się czy jednak nie zaryzykować innego rozmiaru niż 70D.
Kazus z tymi obwodami to są różne filozofie. Ja akurat nie lubię się ściskać, więc usiłuję kupować ścisłe 70 na 68/71 pod ( ścisło, normalnie), ewentualnie 65... i co? okazuje się że jest mi wygodniej, mam większy wybór marek, i coraz rzadziej sięgam po 65.
jedyna wada staników- ukrywa się je pod ubraniem :)
http://promocjestanikowe.blox.pl/html
aaa, ale dużo zależy od modelu który chcesz kupić i od twojego odczucia. Są dziewczyny które muszą się ściskać (większy biust mają, tkankę otulinową, lub po prostu lubią)
jedyna wada staników- ukrywa się je pod ubraniem :)
http://promocjestanikowe.blox.pl/html
Jeśli boisz się poprosić o 70D to poproś najpierw o 70C, wygarnij, załóż poprawnie i zobacz czy się nie wylewasz. Jak się będziesz wylewać to dopiero poproś o 70D ;) Skoro boisz się od razu skoczyć na głęboką wodę to zrób to stopniowo.
Freyah, 70D to jest teraz dla Kazus rozmiar wyjsciowy ;) Swoja droga ciekawa jestem, jaki rozmiar chcialabys mierzyc, ale masz obawy? 70D to sadzac z Twojej opowiesci moze byc calkiem trafny rozmiar. Wrzuc cos do szuflady to pogadamy ;)
Wymiary sugerują, że nawet do 70E byś coś zmieściła :)
A 80A i 70D to nie jest taka wielka różnica jeśli chodzi o pojemność miski, więc to nie będzie żaden gigantyczny przeskok ;)
Ja przeszłam z 75C na 70E, więc różnica tabelkowo kilka cm, a jaka ogromna jeśli chodzi o wygodę i wygląd :)
yuuuhi [at] interia.pl