Cześć dziewczyny!
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 4 minuty temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 12 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 18 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 19 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 33 minuty temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 35 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 40 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 45 minut temu · Sienna - malomiseczkowa? -
kasienka
1. Komplet Masquerade Pandora 32d + 10 -> 85 złotych z wysyłką: http://motoallegro.pl/masquerade-pandora-czarna-32d-szorty-10-36-i2109050428.html 2. Effuniak Burgund PL 75a -> 60 złotych: http://motoallegro.pl/effuniak-burgund-pl-75a-jak-70a-kurier-gratis-i2110866824.html 3. Effuniak Strapless ... 50 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
jolkasz
Kupię bardzo chętnie w rozmiarze M. 57 minut temu · kupię majfki do stroju CASTAWAY ...

Czytam Balkonetkę codziennie od roku - dziś czas się "ujawnić". pozdrawiam serdecznie.
Daria
Pani Dario, udało się :)
www.body.sklep.pl
Witamy! :)
ufff... łatwo nie było, bo jestem tumanem komputerowym.
Courtesanka piekna jak marzenie, Polly - wreszcie cudownie wygodna:))
a tam, kwestia czasu - niedługo będziesz komputerowym mistrzem :)
Courtesan jest brązowa, prawda?
Tak. brązowo-czarna- jak moje oczy:)