Zabarwiony stanik
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 8 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 16 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 22 minuty temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 23 minuty temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 38 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 39 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 44 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 50 minut temu · Sienna - malomiseczkowa? -
kasienka
1. Komplet Masquerade Pandora 32d + 10 -> 85 złotych z wysyłką: http://motoallegro.pl/masquerade-pandora-czarna-32d-szorty-10-36-i2109050428.html 2. Effuniak Burgund PL 75a -> 60 złotych: http://motoallegro.pl/effuniak-burgund-pl-75a-jak-70a-kurier-gratis-i2110866824.html 3. Effuniak Strapless ... 54 minuty temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
jolkasz
Kupię bardzo chętnie w rozmiarze M. 1 godzina, 1 minuta temu · kupię majfki do stroju CASTAWAY ...

Witam! nie wiedziałam gdzie umieścić ten wątek, ale bardzo pilnie potrzebuję pomocy.
Jestem w posiadaniu miss mandalay limeade , miałam wczoraj zabiegany dzień i koszulka na ramiączkach zabarwiła mi go na plecach i pod pachami. Próbuje go odplamić ale nic nie puszcza. Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Nie mogę uwierzyć, że pod wpływem paru intensywnych godzin załatwiania spraw na mieście i taka awaria... Zafarbował pod wpływem ciepła i ciała a w drugą stronę nie chce nic zrobić :( Użyłam amwaya , vanisha i już nei mam pomysłu... Proszę pomóż cie jeśli macie skuteczna radę! Płakać mi się chce że tak załatwiłam nowy biustonosz.
Może do pralni chemicznej?
Też myślałam nad takim rozwiązaniem. Chyba tak zrobię , jeśli tu już nikt nie pomoże ...
A wlewałaś odplamiacz bezpośrednio na biustonosz czy rozcieńczony w wodzie? Jak nic nie pomoże, to chyba pozostanie Ci przefarbowanie całości na ciemniejszy kolor, skoro tkanina tak łatwo łapie inne barwniki;(
On jest z tiulu (siateczki)? Moje tiulowe puszczały po kąpieli właśnie w Vanishu...
ADRES anydalla malpa gmail kropka com
nylonowy jest z odrobiną elastanu, bezpośrednio na plamę i do prania, ale ręcznie to robiłam tylko , parę razy się tak moczył. jestem w szoku że tak łatwo złapał barwnik, wcześniej mi się to nei zdarzyło...
Możesz spróbować coś takiego
http://wmdp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=306&Itemid=12
ale może to zniszczyć oryginalny kolor.
ochanomizu@gazeta.pl
Hmm korzystałam z tej firmy z mydła odplamiającego i to była porażka,kompletnie żadnej różnicy.
To też już zastosowałam i nic. Może rzeczywiście w chemicznej coś poradzą? Pierwszy raz w życiu mi się przytrafiła taka sytuacja...
W kiepskiej chemicznej też niewiele pomogą, najczęściej używany odplamiacz to zwykły nadboran - taki jak w vanishu, tylko beż środków zapachowych. Jakbyś miała pod rękż porządną pralnię, w której używają różnych środków, można pytać o zapranie środkami: TEMPO, COLOR, ewentualnie wspomagaczem (nie wiem, jaka jest pełna nazwa handlowa, nie mam oryginalnej butelki), ale od razu mówię - szanse są marne. Mnie się udało 2 razy odratować biały stanik - nadboran + woda utleniona mocno wybielają, ale też mogą ruszyć oryginalny kolor inny niż biały.
:)
m.smol1(małpa)wp.pl
32G/FF
ratunek: http://www.duzy-biust.pl/t/290/Melissa-0104/ można mu zmienić kolor farbując