Zabarwiony stanik
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
lillyannee
wszystko oprócz Brooke aktualne :) 6 minut temu · Cleo Sadie longline 30dd, Cleo ... -
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 19 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
Na mnie dziobowała za duża miska (jednocześnie wbijała się krawędzią). 19 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
annaj
Hey, będę zamawiała sobie kilka rzeczy u tego sprzedawcy http://www.ebay.co.uk/sch/belle-lingerie/m.html?item=200612330589&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649&_trksid=p4340 ... 19 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 22 minuty temu · Onlyher - stacjonarny w Zabrzu -
poziomkaag
sprzedam gossarda mirage nowego. rozmiar 65DD wersja kolorystyczna ta: http://p.alejka.pl/i2/p_new/13/07/gossard-mirage_0_b.jpg 39 zł + przesyłka :) zapraszam! 24 minuty temu · SPRZEDAM: Gossard Mirage 65DD (nowy ... -
poziomkaag
mam pl onyks 70F, napisałam maila 27 minut temu · Kupię effuniak PL 70f / ... -
niebieskikamyk
up 49 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 49 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 1 godzina temu · Dziobujące Effuniaki

Witam! nie wiedziałam gdzie umieścić ten wątek, ale bardzo pilnie potrzebuję pomocy.
Jestem w posiadaniu miss mandalay limeade , miałam wczoraj zabiegany dzień i koszulka na ramiączkach zabarwiła mi go na plecach i pod pachami. Próbuje go odplamić ale nic nie puszcza. Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Nie mogę uwierzyć, że pod wpływem paru intensywnych godzin załatwiania spraw na mieście i taka awaria... Zafarbował pod wpływem ciepła i ciała a w drugą stronę nie chce nic zrobić :( Użyłam amwaya , vanisha i już nei mam pomysłu... Proszę pomóż cie jeśli macie skuteczna radę! Płakać mi się chce że tak załatwiłam nowy biustonosz.
Może do pralni chemicznej?
Też myślałam nad takim rozwiązaniem. Chyba tak zrobię , jeśli tu już nikt nie pomoże ...
A wlewałaś odplamiacz bezpośrednio na biustonosz czy rozcieńczony w wodzie? Jak nic nie pomoże, to chyba pozostanie Ci przefarbowanie całości na ciemniejszy kolor, skoro tkanina tak łatwo łapie inne barwniki;(
On jest z tiulu (siateczki)? Moje tiulowe puszczały po kąpieli właśnie w Vanishu...
ADRES anydalla malpa gmail kropka com
nylonowy jest z odrobiną elastanu, bezpośrednio na plamę i do prania, ale ręcznie to robiłam tylko , parę razy się tak moczył. jestem w szoku że tak łatwo złapał barwnik, wcześniej mi się to nei zdarzyło...
Możesz spróbować coś takiego
http://wmdp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=306&Itemid=12
ale może to zniszczyć oryginalny kolor.
ochanomizu@gazeta.pl
Hmm korzystałam z tej firmy z mydła odplamiającego i to była porażka,kompletnie żadnej różnicy.
To też już zastosowałam i nic. Może rzeczywiście w chemicznej coś poradzą? Pierwszy raz w życiu mi się przytrafiła taka sytuacja...
W kiepskiej chemicznej też niewiele pomogą, najczęściej używany odplamiacz to zwykły nadboran - taki jak w vanishu, tylko beż środków zapachowych. Jakbyś miała pod rękż porządną pralnię, w której używają różnych środków, można pytać o zapranie środkami: TEMPO, COLOR, ewentualnie wspomagaczem (nie wiem, jaka jest pełna nazwa handlowa, nie mam oryginalnej butelki), ale od razu mówię - szanse są marne. Mnie się udało 2 razy odratować biały stanik - nadboran + woda utleniona mocno wybielają, ale też mogą ruszyć oryginalny kolor inny niż biały.
:)
m.smol1(małpa)wp.pl
32G/FF
ratunek: http://www.duzy-biust.pl/t/290/Melissa-0104/ można mu zmienić kolor farbując