Witam
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
bingqilin
Zgadzam się, więcej niż jedną, tak 1,5 około. 70 E w innych stanikach jest u mnie odrobinę za małe, a w Siennie (ale starym modelu - czerwonej) mam 70 FF ... 0 minut temu · Sienna - malomiseczkowa? -
beba75
A ja zostałam posiadaczką odkupionego na swapie od bad_cat Effuniaka Cielusia :) I bardzo się cieszę, bo mi pasuje !!! 1 minuta temu · Radośćpost -
Emka
to ja zaszłam od drugiej strony ;) a że tak na szybko chciałam luknać to nie zapuściłam się dalej :) wszystkie dostępne rozmiary są na stronie sklepu internetowego ? 2 minuty temu · Szczecin - Sklep SELENE- Otwarcie- ... -
najuko
70zł z przesyłką Mogę się wymienić na maskaradki, np. tiffany 30F, effuniaki 70DD, 70E (najchętniej black, czerwona lub szara panterka pl), freye, panache cleo george, brooke burnt red, danni, doły ... 9 minut temu · Zamienię/sprzedam czarną Masquerade Pandora 30FF -
jennygump
Na Walentynki 10 % rabaty na staniki a figi, body i gorsety aż 15 % taniej !!!! Powiedzcie wszystkim, przyprowadzajcie mamy, siostry i przyjaciółki :) Panowie najlepszym prezentem dla kobiety jest bon podarunkowy na ... 10 minut temu · theBOOB Szczecin -
fieruska
sumeia przepraszam ze tak pozno odpisuje ale dopiero wrocilam z pracy ,moja perelka tez jest w idealnym stanie malo noszona wlasciwie tylko latem do jasnych bluzek moge wyslac fotki jak ... 11 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Emka
melisska, to wychodzi że nawet więcej niż 1 miseczkę mniejsza <szok> skoro 32D a sienna 32DD za mała 13 minut temu · Sienna - malomiseczkowa? -
juli
up 29 minut temu · Sprzedam Nowy Effuniak PL Burgund ... -
elftherini
Ja dzisiaj dowiedziałam się, że powinnam mieć regularnie badane serce, bo biorę lek X. Biorę go od 6-7 lat bez przerwy, w między czasie widziało mnie 4 lekarzy (i wiedziało ... 35 minut temu · narzekalnia -
LiliLukrecja
Jak w temacie, poszukiwana czarna Frankie:) 39 minut temu · Freya Frankie black 70 - ...

Od pewnego czasu czytam "balkonetkę" i sporo się już od Was nauczyłam. Przede wszystkim gratuluję pomysłu. Po uświadomieniu dokonałam pierwszych zakupów. Na razie udało mi się ucelować w fioletową opulencję gel 30c, a obecnie czekam na Miss Jones w tym samym rozmiarze. Pozdrawiam. Iwona (72/84)
Ups... Miało być w przywitaniach.