Witam serdecznie:)
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 5 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 12 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 19 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 19 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 34 minuty temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 35 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 41 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 46 minut temu · Sienna - malomiseczkowa? -
kasienka
1. Komplet Masquerade Pandora 32d + 10 -> 85 złotych z wysyłką: http://motoallegro.pl/masquerade-pandora-czarna-32d-szorty-10-36-i2109050428.html 2. Effuniak Burgund PL 75a -> 60 złotych: http://motoallegro.pl/effuniak-burgund-pl-75a-jak-70a-kurier-gratis-i2110866824.html 3. Effuniak Strapless ... 51 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
jolkasz
Kupię bardzo chętnie w rozmiarze M. 58 minut temu · kupię majfki do stroju CASTAWAY ...

Bite 15 lat zajelo mi znalezienie tego portalu :) Od trzech nocy nic nie robie tylko czytam i czytam:)
Od poczatku: 15 lat w push-upach, jeszcze 3 dni temu bylam przekonana, ze piersi po prostu nie mam, od liceum staralam sie ten fakt ukryc i zakladalam tylko pancerniki w mysl zasady, ze tylko wtedy nie jestem zupelnie plaska.
Wymierzylam sie- pod biustem normalnie 70, bardziej scisle 68, w biuscie... 77 a w pozycji wiszacej 79 (lol), ogolnie miedzy zebrem a skora moze jest 2 cm tkanki biustowej:(
Wczoraj, po 2 nocach czytania pojechalam na pierwsze "uswiadomione" zakupy stanikowe w okolicach Dublina, gdzie mieszkam. Przymierzylam 47 stanikow, 4 panie z 4 roznych sklepow grzecznie dziwily sie, ze upieram sie przy stanikach miekkich, wszytkie zaproponowaly push-up badz zupelne zrezygnowanie ze stanika jakiegokolwiek ( bo i tak nie mam co podtrzymywac...) Kupilam 2 biale, sportowe bez drutow, wkladek i nawet miseczka A nie zostala w zadnym wypelniona na tyle, zeby pokazac sie partnerowi...Obwod 34 jak najbardziej na tak, w okolicach sutka material odstaje jakies 2 cm...
Stad kilka pytan do Was, wiem ze tak zaraz na wstepie, ale tyle lat czekalam na ta rewolucje, jezeli moje nadzieje na jakies miekkie, koronkowe cuda sa plonne wole wiedziec juz teraz...
Czy faktycznie nie ma stanikow, ktorych miseczki sa uszyte "na plasko" tak zeby nawet malenka piers mogla je troche wypelnic? Czytalam o malomiseczkowych stanikach, chodzi mi np o rozmiar C, mam te swoje malenstwa dosyc szeroko rozstawione (w kazdym wczesniejszym pushupie wyciagalam druty, bo wbijaly mi sie w zebra) ale na "wypuklosc" to to nawet A nie jest.
Dzisiaj zalozylam jeden z tych miekkich "sportowcow" i pod swetrem nie widac, ze miska nie jest wypelniona, ale widac ksztalt prawdziwych minipiersiatek pod spodem a nie gabkowego pancernika... efekt nawet mi sie podoba, bardzo naturalnie to wyglada, znajomych i otoczenia zewnetrznego nie bede jednak narazie szokowac... po tylu latach troche sie obawiam reacji...
No i najwazniejsze- Wasz portal dal mi duzo wiary, sama sie ciesze szczesciem dziewczyn "uswiadomionych" i szczesliwych w nowych, mieciutkich staniczkach, ja bede bardzo dlugo plakac ze szczescia, jezeli okaze sie, ze nie jestem przypadkiem beznadziejnym:)
Witam Was serdecznie,
kalarepka
Co do miseczek to nie doradzę ale czemu wzięłaś obwód 34 (75) na 70/68 pod biustem? Ja bym celowała w co najwyżej 32 (70)...
elftherinii@yahoo.com
Hej, przymierzalam cala game obwodow od 32 do 36. w 34 najlepiej sie czulam, nie gniotl i nie przemieszczal nie przy machaniu rekami. inna sprawa, ze w asortymencie wszystkich sklepow byl tylko jeden 32A i jeden 32B, obydwa ciasne, miski za bardzo z przodu a mi sie piersi pod pachami zaczynaja... dziekuje za sugestie, wszelkie uwagi chlone jak gabka z push-upa:)
To tylko moja teoria ale może jakieś 32 z szerokimi fiszbinami miałoby szansę leżeć dobrze.:) A odczuwanie obwodu jako ścisły (ale nie sprawiający jakikolwiek dyskomfort!) jest na początku naturalne po przestawieniu się z za luźnych. No i jeśli miseczki były źle dopasowane to to mogło zmienić odczuwanie obwodu na ciele. Generalnie trzeba próbować:)
elftherinii@yahoo.com
nie mierzyłaś żadnego 30? Stantardowo na 68 cm ściśle mierzone pod biustem polecany jest obwód 30, a 32 tylko przy bardzo ścisłych modelach.
Naprawdę trudno mi uwierzyć, że obwód 34 stabilnie leżał na ciele podczas mierzenia. Machałaś rękami, wyginałaś ciało? robiłaś skłon wprzód?
Przecież obwód 34 jest przewidziany na osobę o około dziesięć centymetrów szerszą od Ciebie!
I kolejna sprawa: nie wiem czy już to wiesz, czy nie, ale miseczki o takiej samej literce przy różnych obwodach są ROŻNE. Na przykład 30a jest o dwie miski mniejsze od 34a! Nie dziwię się, że 34 a miało na Ciebie za głęboką miskę.
arabellę sorbet 30f/32e kupię, ale niedrogą.
ekhem... skłon _w przód_ oczywiście. Wprzód czytać, potem wysyłac, kindafunny ;(
arabellę sorbet 30f/32e kupię, ale niedrogą.
Witam
Nie mierzylam zadnej 30, nie widzialam jej w zadnym sklepie, nie ma co pisac wiecej, musze pojechac do innej galerii i szukac 30/32. Przy okazji wyciagnelam z szafy jedyny miekki stanik jaki mam, dostalam go w komplecie, 2 lata temu odpadl w przedbiegach z powodu braku duzej gabki.
Dziekuje za Wasza pomoc, tak bardzo sie ciesze, ze znalazlam sie wsrod specjalistek
pozdrawiam