witam i o radę pytam
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
debris
Mimo że tak całkiem małobiuściasta nie jestem, to w moim odczuciu inaczej leżą zarówno HP i CH z nowej kolekcji. Innych krojów jeszcze nie próbowałam. I niestety tyle nowych effuniaków ... 9 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jennygump
Na Walentynki 10 % rabaty na staniki a figi, body i gorsety aż 15 % taniej !!!! Powiedzcie wszystkim, przyprowadzajcie mamy, siostry i przyjaciółki :) Panowie najlepszym prezentem dla kobiety jest bon podarunkowy na ... 9 minut temu · theBOOB Szczecin -
rightnow111
Mam podobny problem, po poukładaniu wszystkiego w staniku mam nawet małe zgięcie pomiędzy fałdką i piersią. Jednak po kilku ruchach wszystko wraca na miejsce, a niejednokrotnie ramiączko pogłębia wrażenie fałdki ... 12 minut temu · wychodzące fałdki przy pachach -
jogurtwaniliowy
emeska, krój HP jest inny w Ninie, a inny w Fuksji. Te staniki po prostu inaczej leżą. Biorąc pod uwagę dziwnie leżące plunge, niektórzy się zastanawiają, czy to tak zawsze ... 33 minuty temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jogurtwaniliowy
No ja powiem tylko tyle, że oby faktycznie ta decyzja była taka dobra. Bo stare małobiuściaste klientki zaczną się powoli wykruszać. Ja effu-upaa nie kupię. Pasuje mi już tylko krój ... 35 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
emeska
a co do okrojonej rozmiarówki - ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem, że szycie pewnych rozmiarów dostępnych od ręki jest nieopłacalne i tego, że producent nie zamierza się dokładać do ... 40 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
kaha
^ 1 godzina, 4 minuty temu · sprzedam freya rio 28G czerwona -
emeska
ja tam nie widzę, żeby PL zmieniły krój. moim zdaniem to kwestia materiałów. nie ma już miękkich koronek, które były podatne na delikatne odkształcenia i maskowały ewentualne bułki przy krawędzi ... 1 godzina, 9 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
futrzata
up ! 1 godzina, 16 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
edik77
".... to też wiele tłumaczy.... " Co tłumaczy, pani Ewo? Czuję się wywołana do tablicy, gdyż również otrzymałam effu-upa do testowania. Niedługo potem opisałam w mailu pierwsze wrażenia i zapytałam w jakiej ... 1 godzina, 16 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II

Od dobrego roku noszę staniki niby dobrane (juz nie 70C, a 65E, F, G, 70 E). Nikt nigdy profesjonalnie mnie nie pomierzyl i nie doradził. SZukam wiec dalej. Doradzam siostrze i mamie. Teraz potrzebuję rady ja, ale od profesjonalistów ;) Napiszcie mi, proszę, jak umieścić zdjęcie w katalogu. Mam Effuniaka (sówj pierwszy Plunge w ogóle) i nie wiem co jest nie tak :( Liczę na waszą pomoc :)
najlepiej jak zrobisz kilka zdjęć i skleisz je w jakimś programie (ja to robię w paincie :D), a potem klikasz w TWOJA SZUFLADA > DODAJ i uzupełniasz dane i dodajesz :D
milkafr@tlen.pl
gg: 2275155