prośba ...malutka :)
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
ISZTAR
up 11 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 13 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 18 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 23 minuty temu · Sienna - malomiseczkowa? -
kasienka
1. Komplet Masquerade Pandora 32d + 10 -> 85 złotych z wysyłką: http://motoallegro.pl/masquerade-pandora-czarna-32d-szorty-10-36-i2109050428.html 2. Effuniak Burgund PL 75a -> 60 złotych: http://motoallegro.pl/effuniak-burgund-pl-75a-jak-70a-kurier-gratis-i2110866824.html 3. Effuniak Strapless ... 28 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
jolkasz
Kupię bardzo chętnie w rozmiarze M. 35 minut temu · kupię majfki do stroju CASTAWAY ... -
kenna1
Jak w tytule. Link na Allegro http://allegro.pl/biustonosz-freya-eleanor-34e-75e-bialy-i2111382609.html 38 minut temu · SPRZEDAM FREYA ELEANOR 34E Biały -
errel
Posiadam wysokie figi Effuniak Purple 38, kupiłam je w komplecie ze stanikiem od balkonetkowiczki, ale tak jak przeczuwałam wyglądam w nich tragikomicznie ;) chciałabym wymienić je na stringi w takim samym ... 51 minut temu · Zamienię wysokie figi Effuniak Purple ... -
bingqilin
Zgadzam się, więcej niż jedną, tak 1,5 około. 70 E w innych stanikach jest u mnie odrobinę za małe, a w Siennie (ale starym modelu - czerwonej) mam 70 FF ... 1 godzina, 3 minuty temu · Sienna - malomiseczkowa? -
beba75
A ja zostałam posiadaczką odkupionego na swapie od bad_cat Effuniaka Cielusia :) I bardzo się cieszę, bo mi pasuje !!! 1 godzina, 4 minuty temu · Radośćpost

Od jakiegoś czasu obserwuję balkonetkę i szukam dla siebie rozmiaru. Na razie same niewypłay:(. Próbuję z agugabi coś wymyslić. Póki co mam prośbę...które z FREY-ejek, Pour moi?, Fantasie i Panache są tzw rozciągliwe? Bardzo mi to pomoże w dalszych poszukiwaniach...bo już zawaliłam allegro swoimi niedobranymi stanikami;)
rozciągliwa jest podobno Freya Arabella, Tigerlily, chyba niektóre kolory Eleanor.
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
rozciągliwe są też Fantasie:)
theredgirl (malpa) wp.pl
Kikiriki może łatwiej byłoby gdybyś napisała jakimi konkretnie modelami jesteś zainteresowana :) ...chyba, że na razie jeszcze nie wiesz ;)
Masqueradki, ale może nie tyle rozsiągliwe co obwód wypada troszkę większy niż na metce.
oeuf.en.chocolat@gmail.com
varietta, trafiam w Pour Moi? Opulence, podobają mi się generealnie Freyki i Fantasie. Ale co kupię to niewypał:( 32E Pour Moi? ma za duże miski, falują u góry. Nie odważyłam się wystawić zdjęć w szufladzie tylko wysłałam do agugabi. Mam spory biust ale miękki, i po włożeniu do stanika wychodzi, że standardowa miska chyba za mała. Mam 75 pod biustem i 94-95 w biuście. Ale jak pisałam biust flaczkowaty niestety;)
bez wątpienia rozciągliwa jest masquerade english rose
Sprzedam gorset DM Tequila Sunrise 70D, Freyę Mimi padded 70D (nowe)
zankamuflowana[@]gmail.com
Może Isis? Moja mama przy podobnych wymiarach nosi 32E.
j.wredna @ gmail.com
dziewczyny, a co powiecie nt Panache Haromony? Mam na oku rozmiar 65FF ale nie wiem czy nie będzie za ciasny..
Harmony jest raczej ścisłe, na 75 pod brałabym 70-tkę.
Słońce nie omija nikogo. Nie ominie i ciebie, chyba żebyś skrył się w cieniu.
Z Freyi rozciagliwa jest tez Lola. Ten model jest tez malomiskowy, trzeba brac rozmiar wiecej niz sie normalnie nosi.
tez mam flaczkowaty i róznice taka jak ty nosze 65f i jest dobre. spróbuj moze z tango on jest scisły ale dobrze zbiera i łatwiej ci bedzie dobrac jak ja szukałam to mi sie z nim super współpracowało. 32e lub ewentualnie f spróbuj.
Dziewczyny, wielkie dzięki:) Pomagacie mi dobrać i może mi sie wreszcie uda:) Niestety nie mam możliwości udania się do dobrze wyposażonego sklepu i poprzymierzać bo takiego w pobliżu mojego miejsca zamieszkania nie ma:(