Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

prośba ...malutka :)

• kikiriki
    kikiriki · 08-06-10 23:42 · do góry^

Od jakiegoś czasu obserwuję balkonetkę i szukam dla siebie rozmiaru. Na razie same niewypłay:(. Próbuję z agugabi coś wymyslić. Póki co mam prośbę...które z FREY-ejek, Pour moi?, Fantasie i Panache są tzw rozciągliwe? Bardzo mi to pomoże w dalszych poszukiwaniach...bo już zawaliłam allegro swoimi niedobranymi stanikami;)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 09-06-10 00:39 · do góry^

rozciągliwa jest podobno Freya Arabella, Tigerlily, chyba niektóre kolory Eleanor.

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • theredgirl
    theredgirl · 09-06-10 08:52 · do góry^

rozciągliwe są też Fantasie:)

theredgirl (malpa) wp.pl

Odpowiedz»
  • varietta
    varietta · 09-06-10 09:00 · do góry^

Kikiriki może łatwiej byłoby gdybyś napisała jakimi konkretnie modelami jesteś zainteresowana :) ...chyba, że na razie jeszcze nie wiesz ;)

Odpowiedz»
  • nuageuse
    nuageuse · 09-06-10 10:33 · do góry^

Masqueradki, ale może nie tyle rozsiągliwe co obwód wypada troszkę większy niż na metce.

Odpowiedz»
  • kikiriki
    kikiriki · 10-06-10 00:05 · do góry^

varietta, trafiam w Pour Moi? Opulence, podobają mi się generealnie Freyki i Fantasie. Ale co kupię to niewypał:( 32E Pour Moi? ma za duże miski, falują u góry. Nie odważyłam się wystawić zdjęć w szufladzie tylko wysłałam do agugabi. Mam spory biust ale miękki, i po włożeniu do stanika wychodzi, że standardowa miska chyba za mała. Mam 75 pod biustem i 94-95 w biuście. Ale jak pisałam biust flaczkowaty niestety;)

Odpowiedz»
  • zankamuflowana
    zankamuflowana · 10-06-10 00:15 · do góry^

bez wątpienia rozciągliwa jest masquerade english rose

Sprzedam gorset DM Tequila Sunrise 70D, Freyę Mimi padded 70D (nowe)
    zankamuflowana[@]gmail.com

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 10-06-10 00:50 · do góry^

Może Isis? Moja mama przy podobnych wymiarach nosi 32E.

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • kikiriki
    kikiriki · 10-06-10 20:20 · do góry^

dziewczyny, a co powiecie nt Panache Haromony? Mam na oku rozmiar 65FF ale nie wiem czy nie będzie za ciasny..

Odpowiedz»
  • kasiagrubasia
    kasiagrubasia · 11-06-10 21:49 · do góry^

Harmony jest raczej ścisłe, na 75 pod brałabym 70-tkę.

Słońce nie omija nikogo. Nie ominie i ciebie, chyba żebyś skrył się w cieniu.

Odpowiedz»
  • Maja
    Maja · 12-06-10 11:20 · do góry^

Z Freyi rozciagliwa jest tez Lola. Ten model jest tez malomiskowy, trzeba brac rozmiar wiecej niz sie normalnie nosi.

Odpowiedz»
  • malutkaw1
    malutkaw1 · 13-06-10 19:33 · do góry^

tez mam flaczkowaty i róznice taka jak ty nosze 65f i jest dobre. spróbuj moze z tango on jest scisły ale dobrze zbiera i łatwiej ci bedzie dobrac jak ja szukałam to mi sie z nim super współpracowało. 32e lub ewentualnie f spróbuj.

Odpowiedz»
  • kikiriki
    kikiriki · 14-06-10 12:26 · do góry^

Dziewczyny, wielkie dzięki:) Pomagacie mi dobrać i może mi sie wreszcie uda:) Niestety nie mam możliwości udania się do dobrze wyposażonego sklepu i poprzymierzać bo takiego w pobliżu mojego miejsca zamieszkania nie ma:(

Odpowiedz»