Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

bez ramiączek Wonderbra dla większych popiersia?

• netrunner
    netrunner · 21-07-10 15:06 · do góry^

Strapless Wonderbra for large busts?

Please pardon my poor Polish (Google translates for me). My wife Robin will be in a wedding in October and needs a strapless bra. She is US size 36 G/H. She's been considering the Wonderbra Everyday Strapless, and the Ultimate Strapless, but we can't find either to try on here in Maine and we've never seen either on a real person (not a model).

Does anyone of roughly 36 G/H have experience with the wonderbra strapless line? Can anyone post pictures if you have them? I saw the 30F and 32dd reviews posted, but wondered if any larger women had experience with the wonderbra strapless line?

Many thanks!

Kim

(translated to Polish below:)
    Proszę wybaczyć mój biedny polski (Google tłumaczy dla mnie). Moja żona Robin będzie ślub w październiku i potrzeb bez ramiączek biustonosza. Ona jest rozmiar USA 36 g / H. She's rozważa Wonderbra Codziennie bez ramiączek oraz Ultimate bez ramiączek, ale nie mogę znaleźć albo spróbować tu w Maine i nigdy nie widziałem ani na realną osobę (nie modelu).

Czy ktoś z około 36 g / H doświadczenia z Wonderbra line bez ramiączek? Może ktoś po zdjęcia, jeśli masz je? Widziałam, 30F i pkt 32dd opinie wysłana, ale zastanawiał się, czy każdy większy kobiety miały doświadczenia w wonderbra line bez ramiączek?

Wielkie dzięki!

Kim

Robin and Kim,
    Maine, United States

Odpowiedz»