bez ramiączek Wonderbra dla większych popiersia?
Jesteś na forum Przedstaw się!
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 8 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 12 minut temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 17 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 45 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 45 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 46 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 50 minut temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 54 minuty temu · Cegiełki -
Leah
:) 56 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

Strapless Wonderbra for large busts?
Please pardon my poor Polish (Google translates for me). My wife Robin will be in a wedding in October and needs a strapless bra. She is US size 36 G/H. She's been considering the Wonderbra Everyday Strapless, and the Ultimate Strapless, but we can't find either to try on here in Maine and we've never seen either on a real person (not a model).
Does anyone of roughly 36 G/H have experience with the wonderbra strapless line? Can anyone post pictures if you have them? I saw the 30F and 32dd reviews posted, but wondered if any larger women had experience with the wonderbra strapless line?
Many thanks!
Kim
(translated to Polish below:)
Proszę wybaczyć mój biedny polski (Google tłumaczy dla mnie). Moja żona Robin będzie ślub w październiku i potrzeb bez ramiączek biustonosza. Ona jest rozmiar USA 36 g / H. She's rozważa Wonderbra Codziennie bez ramiączek oraz Ultimate bez ramiączek, ale nie mogę znaleźć albo spróbować tu w Maine i nigdy nie widziałem ani na realną osobę (nie modelu).
Czy ktoś z około 36 g / H doświadczenia z Wonderbra line bez ramiączek? Może ktoś po zdjęcia, jeśli masz je? Widziałam, 30F i pkt 32dd opinie wysłana, ale zastanawiał się, czy każdy większy kobiety miały doświadczenia w wonderbra line bez ramiączek?
Wielkie dzięki!
Kim
Robin and Kim,
Maine, United States