Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• agugabi
    agugabi · 05-09-09 09:13 · do góry^

Kobietki, ja się zbieram w drogę. Oczywiście młody dał popalić w nocy, więc wyruszam niewyspana (dziś prawie 500 km, w pon. 200 i tyle samo wracając). Trzymajcie kciuki, żebym dotarła z tą moją ferajną. Się aż boję.
    Zajrzę wieczorkiem. Nie niecierpliwcie się. Zamówienia z porannego piątku wysłałam wszystkie(wierząc na słowo, że przelewy poszły - mam nadzieję, że nie obróci się to przeciwko mnie ;). Te z wieczora wyślę po powrocie. Nie gniewajcie się, ale to ślub brata mojego TŻ i muszę jechać.
    Jakby coś pilnego to nr komóry macie na mojej stronie.
    Paaaa

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 05-09-09 14:30 · do góry^
    Odpowiedz»
  • Mukita
    Mukita · 05-09-09 14:37 · do góry^

agugabi,to jak wrócisz to aj bym Cie prosila o sugestie odnośnie rozmiaru w ametystowym opiumie i opulence różowej,tej przejrzystej,bo coraz bardziej sie na nie napalam,eh,zbankrutuje..:>>> mam wymiary 79-80(sciskajac sie,luzno 85)/103 teraz(sie mi przytyło,eh:/)
    jesli to cos pomozeze to mam george'a 32gg(ale dobry w górce rozmiarowej,normalnie o miske za duży arczej),sienne panache 34g,casablance 32g,arabella peony podszyte 34ff.
    z góry dzięki za wzselkie sugestie:)

Odpowiedz»
  • reddelicious
    reddelicious · 05-09-09 17:05 · do góry^

agugabi, szerokiej drogi. Jak wrócisz odpowiedz mi proszę, czy będzie dostępny Pour Moi? Gel Bra Opulence Biało-błękitny w rozmiarze 65C lub 65D? Mogłabyś mi jeszcze doradzić, który przy wymiarach 63/83-84 będzie lepiej pasował? Z góry dziękuję.

Odpowiedz»
  • medip
    medip · 05-09-09 20:41 · do góry^

Agugabi i Fairy_of_the_lake - dziękuję za odpowiedź :)
    Agugabi - dobrej zabawy na weselu i spokojnego powrotu :)
    Jestem tak dociekliwa, bo zastanawiam się nad zamówieniem.
    Agugabi - w jaki sposób życzysz sobie, abyśmy składały zamówienia?
    W formie mailowej?
    pozdrawiam

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 05-09-09 21:20 · do góry^

@Mukita jako że agugabi obdarzyła mnie kompleksowym info to poradzić mogę. Wg wymiarów w Opium wychodzi Ci między 36DD a 36E, ale wg noszonych przez Ciebie staników raczej między 36E a 36F, więc może to E? ;>
    A Opulence myślę, że tak w okolicy 34F powinien być ok.

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 05-09-09 21:21 · do góry^

@reddelicious 65D :) Ale nie wiem czy biały żelek będzie, o ile jest dostępny u producenta to można zamawiać :)

Odpowiedz»
  • Mukita
    Mukita · 05-09-09 22:13 · do góry^

oo,dzięki:)qrcze,to ten opium to az tak sciśliwy? opulence tak wlaśnie myślałam po notce na stanikomanii,ale dobrze potwierdzić:)qrcze,to teraz muszę polecieć wpłacić pieniążki na konto i zamawiać;)tylko caly czas się zastanawiam,czy ja na glowe upadłam;P nie,żebym staników na kopy miała,ale qrcze parę innych rzeczy w kolejce czeka...eh,po co agugabi tego opulence mojego wymarzonego zamawiała?!

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 05-09-09 22:16 · do góry^

Ametystowy Opium się rozciąga dwa-trzy centymetry ponad nominalny obwód (75 do 78 znaczy), Jade ponoć odrobinkę bardziej ;)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 05-09-09 22:22 · do góry^

Mój Opium rozciąga się 5 cm ;)
    Mukita no stanikomania rządzi się swoimi prawami i wysuwa się na prowadzenie wśród planów zakupowych ;)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 05-09-09 22:32 · do góry^

Oczywiście 5 cm w ogóle, żeby nie było wątpliwości ;) 61-66 cm

Odpowiedz»
  • zlotamalinka
    zlotamalinka · 05-09-09 22:58 · do góry^

reddelicious byłam w piątek u agugabi i sama chciałam gel bra w białym kolorze i dowiedziałam się , że będą zamawiane. Ja mam aktualnie takie wymiary jak Ty...(62-63/83-84) i mierzyłam 65DD w kolorze różowym i był dobry ale chciałabym jeszcze mierzyć 65D dla porównania.

Odpowiedz»
  • Mukita
    Mukita · 05-09-09 23:00 · do góry^

o rany,to rzeczywiście na 36 stanie:)
    wiesz, ametyst,gdybym zarabiala,to miałabym to gdzieś,odgórnie bym sobie z pensji odkładala na prznajmniej jeden stanik,a co:)ale póki co studiuje,na pracę niebardzo mam czas no i musze na rodzicielach polegać a oni coraz dziwniej na mnie patrza,stanikową pasję nie do końca pojmują niestety...eh,a ja to w ogole rozrzutna jestem..ups,sorki,w nieodpowiednim wątku sie rozwlekam:)
    dziekuję za informacje,teraz pare dni na umocnienie decyzji i mam nadzieje,że niedlugo opium z opulencja będą mooooooooooooooje;DDD

Odpowiedz»
  • zlotamalinka
    zlotamalinka · 05-09-09 23:01 · do góry^

Ale dodam, że ja mam chyba jakiś dziwny biust, bo co nie wezmę w rozmiarze, który sugeruje mi tabelka, to wszystko jest jakieś takie albo maksymalnie na styk albo przymałe. Tak samo wzięłam od agugabi ruby pink fifi czarną 65DD i jest idealna.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-09-09 00:14 · do góry^

Przejechałam pierwszy odcinek drogi :D 500 km. Masakra, nigdy więcej! Młody wył 3/4 drogi. Jestem jak przez wyżymaczkę.

Mukita- Ametyst Ci dobrze doradziła, potwierdziam Opulence 34F i 36E Opium.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-09-09 00:25 · do góry^

reddelicious - wg mnie 65D albo nawet DD. Białego żelka też będę zamawiać :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-09-09 00:29 · do góry^

medip - dzięki :)
    A zamówienia można składać przez sklep. A jeśli nie ma wrzuconego rozmiaru to mailowo. Wtedy zapytam u producenta i wrzucę dany rozmiar do sklepu.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-09-09 00:33 · do góry^

w takim razie chyba już wszystkim odpowiedziałam, tak?
    Idę odespać. Jutro zajrzę :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • martooshka
    martooshka · 06-09-09 17:05 · do góry^

agugabi napisała: „w takim razie chyba już wszystkim odpowiedziałam, tak? Idę odespać. Jutro zajrzę :) ”jeszcze ja mam jedno małe pytanko odnośnie stanika Pour Moi? Decadence Balconette - popularnie zwana panterką :D
    będą dostępne inne rozmiary? mój to 65e można liczyć na takie coś?:P

Odpowiedz»
  • iffy
    iffy · 06-09-09 17:51 · do góry^

mnie równiez interesuje zielone opium, tylko zastanawiam się nad rozmiarem - czy brać 65e, 70d czy 70dd? ciasno mierzone mam 66 pod biustem, a luźno - 71. w wyproscie 88, a w zwisie ok. 90. czy 65e z przedłużką ma szansę dobrze leżeć?

Odpowiedz»
  • tiliqua
    tiliqua · 06-09-09 17:57 · do góry^

tez myślę o zielonym opium:)
    pod biustem ciasno mam 71-72, w biuście 93(w zwisie 98-99), teraz najlepiej leży mi arabellka sorbet 30ff. o opium myślałam 32e, dobrze kombinuje?

Odpowiedz»
  • reddelicious
    reddelicious · 06-09-09 20:04 · do góry^

Agugabi, bardzo dziękuję za odpowiedź. Trochę boję się tego 65DD, ale gdyby co można przecież wymienić. Zamówię jak tylko będzie dostępny.

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 06-09-09 20:53 · do góry^

@iffy Jestem za 65E i to nawet bez przedłużki powinno być ok :)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 06-09-09 20:55 · do góry^

@esmaya dobrze kombinujesz, chociaż może się okazać, że 32F będzie lepsze, ale to tylko moje dywagacje :)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 06-09-09 20:59 · do góry^

@martooshka już agugabi pisała, że niestety Decadence wyprzedane (chyba, że coś się zmieniło ;)) nowy zwierzakowaty wzór ma być w grudniu jakoś :)

Odpowiedz»
  • iffy
    iffy · 06-09-09 21:36 · do góry^

ok, zamówiłam 65e - czy te staniki sa dostępne od reki czy trzeba czekać?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-09-09 21:47 · do góry^

cześć kobietki. Zaglądam co tam słychować w ramach relaksu i trawienia (tak mnie mama raczy specjałami, że się ledwo ruszam :)
    Już odpowiadam co i jak:
    martooshka - panerka wyprzedana niestety. Ale i tak była jedynie w obwodach od 70 :(
    iffy - rozmiar dobry wybrałaś i staniczek zamawiam w czwartek, u mnie będzie za tydzień w piątek. Od razu będę wysyłała :)
    esmaya - 32E będzie wg mnie ok.
    reddelicious - nie ma się co bać rozmiarku. W razie czego wymienimy :) Jutro się dowiem u producenta jak z dostępnością białego żelka, to wstawię do sklepu, żeby sobie można było zaklepać rozmiarki.
    Widzę, że Ametyst wszystko super odpowiada :) Konsultantka jak się patrzy, do pracy by mi się przydał ktoś taki :) Oficjalnie bardzo Ci dziękuję :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 06-09-09 21:55 · do góry^

Oficjalnie polecam się na przyszłość ;)

Odpowiedz»
  • martooshka
    martooshka · 06-09-09 22:04 · do góry^

to wielka szkoda,że panterki niet :( no ale w takim razie pomęczę Was dalej:P

czy Opulence fioletowy różni się oprócz koloru czymś jeszcze od tego różowego? szczerze mówiąc różowy bardziej na modelce mi się podoba- jest bardziej wycięty ale kolor wolę fioletowy.

aaaa i jak z rozmiarem? brać standardowy czy jak?
    po biustem ciasno mam 71/72cm w biuscie 88cm i kupuje 65e

Odpowiedz»
  • pg04
    pg04 · 06-09-09 22:15 · do góry^

Panterkę widziałam na ebayu

Kontakt jzabro maupa wp.pl

Odpowiedz»