Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• blueberry
    blueberry · 11-09-09 17:56 · do góry^

Agugabi, nie obraź się, ale słaby ten wybór. Chyba żadna z tych marek nie ma G+, Lepel i Charnos mają do G, pozostałe to jakieś DD (nie udało mi się sprawdzić rozmiarówki Adore)... Zagłosowałam na Lepela tylko dlatego, że moja przyjaciółka nosi i sobie bardzo chwali, pewnie miałabyś klientkę. Ale dla mnie nic nie ma, szczególnie, że ścisłe to te jej Lepele nie są i nie można kombinować z większymi obwodami.

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 11-09-09 17:59 · do góry^

Najbardziej widzi mi się Ann Summers, ale z tego co widzę obwody robią od 32... Mam rację?

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 11-09-09 18:38 · do góry^

Aga by chciała zaspokoić wszystkich, tylko nie da się od razu ;)

Ja jej jestem niezmiernie wdzięczna za to, że nie założyła kolejnego sklepu z Freyami i Panache'ami, w którym mogłabym sobie kupić co najwyżej kolejną Maskaradkę. Dzięki OnlyHer mam już trochę szerszy wybór w polskich sklepach, co mi tyłek ratuje w sytuacji, gdy poczta zdecydowała, że wszystkie moje zagraniczne przesyłki są na tyle fajne, że je sobie zostawią :/

Odpowiedz»
  • blueberry
    blueberry · 11-09-09 19:20 · do góry^

Zgadzam się, że wybór innych marek niż F i P to super sprawa :) Dlatego jestem za Lepelem, bo podobno dobry, nawet jeśli nie dla mnie. I rozmiarówka do G to nie tak źle.

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 11-09-09 19:40 · do góry^

Właśnie chyba na DM zagłosuję. Muszę jeszcze pomyśleć. Jak pisałam "leżą" mi propozycje Ann Summers, ale obwody 32+ już zdecydowanie nie.

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • kindafunny
    kindafunny · 11-09-09 19:55 · do góry^

Agu, Zamira przymierzyła moją fifkę 75DD i ona już z nią zostaje :)

Tak więc dziękujemy obie :)

arabellę sorbet 30f/32e kupię, ale niedrogą.

Odpowiedz»
  • tiliqua
    tiliqua · 11-09-09 20:00 · do góry^

chciałam zamówić opiumka, ale zamiast do koszyka trafił do schowka i jest napisane, że niedostępny.
    mam czekać cierpliwie?:) nie wiem po prostu czy czegoś nie zawaliłam

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 11-09-09 21:23 · do góry^

blueberry - tak bardzo bym chciała zadowolić wszystkie biusty, nie masz nawet pojęcia jak bardzo. Uwierzcie mi, że sobie tak pozwolę na odsłonięcie kulis, że moje zaangażowanie w sklep jest tak ogromne, że domownicy narzekają ;) Zatem jak już widzicie pomagają mi dziewczyny jak mogą, za co jestem im ogromnie wdzięczna. Podzieliłam się częścią wiedzy i jeśli malagracja lub ametyst będzie odpowiadać, to tak jakbym to była ja :) OK?
    Wracając do marki, to ma ktoś pomysł na G+? W sumie w nowej kolekcji Keia, jak również w Pour Moi będą pojedyncze modele w G+. Balett ma również 2 modele. Adore robi do GG. Natomiast jesteśmy przyzwyczajone do 65J na przykład, bo często we F. i P. trzeba sporo zaniżyć obwód. W Pour Moi i Keia praktycznie nie trzeba tego robić. Zobaczcie np. Indię, która na swoje wymiary wylądowała w końcu w St. Tropezie 70E. Kasica np. spokojnie zmieściła się w 34G. Jeśli ktoś znajdzie markę, którą warto wprowadzić z G+, to ja to zrobię w przyszłości.
    Nie wykluczam, że pojawi się więcej niż jedna marka. Pracuję nad tym. Ech. Ile to by człowiek chciał....

Druga sprawa to zamówienia w Pour Moi. Zdecydowałam, że będę robić je regularnie co 3 tyg. Zatem jeśli robię akcję na zamówienie, to wtedy wrzucam do sklepu możliwość zamawiania co się chce. Jeśli koniec akcji, to po prostu likwiduję tę opcję na jakiś czas, bo jest do 21 dni. Ja oczywiscie zamawiam więcej niż to, co sobie dziewczyny życzą, ale jako, że sklep działa 2 miesiące dopiero (własnie mu stuknęło) to nie mogę zamówić pełnej rozmiarówki po 10 sztuk, rozumiecie prawda? Nie mam takiej kasiorki jeszcze.
    Zatem jeśli następna akcja jest za ok. 2 tyg. to za tydzień wrzucam znowu opcję na zamówienie i tak dalej. OK?
    Tak samo zrobię z Keia Pink.
    Tym samym będzie coraz więcej kapitału na to, żeby móc zamawiać od razu duuużo sztuk danego rozmiaru.
    Ok, dziecię płacze. Zaraz wracam i dopiszę resztę odp.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 11-09-09 21:25 · do góry^

esmaya - były ostatnie sztuki 70E dlatego zablokowałam możliwość zamawiania. Zamówiłam więcej, ale dowiem się w pon. ile przyjedzie. Dam znać. Niczego nie zawaliłaś, misiaku :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 11-09-09 21:34 · do góry^

Uff, niech te zęby już wyjdą, bo osiwieję!! ;)

Literko - tak jak malagracja napisala. Ale już doprodukowywują ;) i będzie, tak jak reszta rozmiarów.

Kindafunny - no fajnie bardzo :) Cieszę się :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • kok_12
    kok_12 · 11-09-09 21:48 · do góry^

Mi się podoba, że w OnlyHer można znaleźć coś na mały biust (chciaż jeszcze ja mam problemy), ponieważ w Polsce jest bardzo mało sklepów, w których można znaleźć coś na bardzo mały biust, czyli poniżej D. Wydaje mi się, że bardzo duże biusty są w ciut lepszej sytuacji od takiego mojego 65b, bo jest już kilka sklepów, gdzie mogą coś dla siebie dostać, a ja cały czas muszę szukać za granicą albo na allegro.

Odpowiedz»
  • kindafunny
    kindafunny · 11-09-09 22:14 · do góry^

stawiam na Lepela, bo najbardziej mi się modele podobały (mam dziwny gust). Natomiast te staniki po 240 to jakaś kompletna pomyłka. Widziałyście ich stronę "dobierz swój rozmiar"? A w ofercie znalazłam bardzo niewiele...
    A Lepele są produkowane od 30 do G, więc dla przeciętnych średnio - i trochę bardziej biuścastych w sam raz, jeśli to rozciągliwce.

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 11-09-09 22:22 · do góry^

@kindafunny Będę bronić Le Mystere ;) Ceny ma koszmarne, ale kolekcja no. 9 przeznaczona dla biustów z wstawionymi silikonami okazała się być dla mnie idealna :D Potwierdzę, jak dorwę straplessa tej firmy i gładki Hybrid (czarny t-shirt bra), dzisiaj przyszedł do mnie jest i... No cóż okazuje się, że powinnam szukać cyckonosza na silikony ;)

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • Agnete
    Agnete · 11-09-09 22:30 · do góry^

Czyli w tej dostawie nie będzie fioletowego opiuma ani fifi 65dd? Bo nie wiem czy wypełniać formularz zwrotu czy wymiany ;)

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 11-09-09 23:14 · do góry^

Ametyst, przyznaj się po prostu że wstawiłaś, a nie żadne tam migracje ;)

Dla mnie cena nadal mimo wszystko zaporowa, choćby nie wiem jak leżał. Przecież za tę cenę mogę mieć co najmniej 2 inne staniki!

Waham się wciąż między DM a Lepelem. Kiedyś na Allegro widziałam ładnego Lepela czarno-granatowego (mój TZ uwielbia granatową bieliznę, a ciężko dostać w tym kolorze) i zastanawiałam się jak z jakością tej firmy, rozciągliwością obwodu, trzymaniem rozmiarówki...

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 11-09-09 23:23 · do góry^

Kindafunny, co jest nie tak ze stroną rozmiarówkową Le Mystere?

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 11-09-09 23:23 · do góry^

No ta, koleżanka już też uznała, że sobie po prostu silikon wszczepiłam ;)
    Takie małe silikony robią? :P
    Z tych normalniejszych cenowo to jestem za DM, zachwycałam się kiedyś za małym Manhattanem (mam go w szufladzie) i zamierzam dalej drążyć ;)

@Agnete zamówienia na Opium są robione co 3 tyg., natomiast co będzie dostępne w nadchodzącej dostawie to dla pewności trzeba się agugabi spytać ;)

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 11-09-09 23:35 · do góry^

Co do Lepela to miałam do czynienia z jednym(Secret Garden).Obwód był bardzo,bardzo ścisły i nierozciągliwy.To było 65G,w spoczynku 59cm a po rozciągnięciu takim maksymalnie maksymalnym 73.Stanik był bardzo ładny i fajnie wykonany,dużomiseckzowy raczej.

burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 11-09-09 23:40 · do góry^

Acha co do aknkiety to podobaja mi się najbardziej DM,Lepel i Ann Summers(chociaż skoro mówicie,że małomiseczkowe i do F to mogę się nie zmieścić w rozmiarówce...).La Mystere ma cenę niestety zaporową,szczególnie że na stronie widzę głownie "zwyklaki" a tego typu stanik wystarczy mi jedne góra dwa i raczej nie w tej cenie.

burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)

Odpowiedz»
  • kindafunny
    kindafunny · 12-09-09 11:16 · do góry^

Ava, litości, każą się mierzyć nad biustem! ;(

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 12-09-09 11:50 · do góry^

@agugabi i @malagracja: Proszę o mnie pamiętać przy następnej dostawie Opiuma Jade w rozmiarze 34D. Do tego chcę koniecznie szorty w rozmiarze 14. :-) Martwią mnie tylko te 4 tygodnie. Do 9 października pewnie nie ma już szans dotrzeć?
    Apropos opiumowych szortów, czy ktoś może już je zamawiał i może powiedzieć co o rozmiarach 12 i 14?

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 12-09-09 11:52 · do góry^

Dżizaskrajst, masz rację! Zobaczyłam, że odejmuję i jakoś nawet do głowy nie przyszłoby mi podejrzewać, że obejmując coś innego niż obwód POD biustem ;))) No cóż, późno było, a ja myślami gdzie indziej, kajam się ;)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 12-09-09 12:02 · do góry^

Kindafunny, ale przyznasz, że tego jeszcze nie było :D

Odpowiedz»
  • kindafunny
    kindafunny · 12-09-09 12:16 · do góry^

ametyst, było było! dotyczyło jakiejś amerykańskiej marki (nie dam głowy czy nie VS), czytałam gdzieś dawno na LB o tym ;)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 12-09-09 12:18 · do góry^

Taaak? :D Kurdę, to ja nie w temacie jestem ;)

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 12-09-09 14:15 · do góry^

Ejj ale dla niektórych obwód nad biustem to ważna sprawa. Ja wprawdzie pojęcia nie mam gdzie u góry mam koniec biustu (typowa cecha hiperboloidalnego), ale mam dużo u góry przez do wszystkie fullcupy, 90% plandży i wszystkie miski termiczne odpadają. Termiczne straplessy zdaje sie panache wygladały na mnie jak cylindry założone na sutka. No więc powinni jeszcze pytać o objętość, dla mnie to chyba najlepszy wskaźnik :P

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 12-09-09 14:25 · do góry^

Mmm ja mam koniec biustu (czy tam początek) o ile dobrze patrzę, jakieś 3 cm pod obojczykiem (tam gdzie mi się zaczyna bardziej miękka tkanka), też mam dużo u góry (zweryfikowały to staniki, sama bym nigdy nie powiedziała :P I Le Mystere linia no. 9 jest idealna :) I chyba już znam straplessa, który w końcu będzie na mnie leżał jak należy :D (jupi)

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 12-09-09 14:41 · do góry^

Zamiro, udzielasz się na Lobby? Jeśli tak, mogę Cię prosić o opisanie tego termicznego cuda w wątku dla hiperboloidów: http://7ae7.skroc.pl ? Może by to komuś pomogło podjąć decyzję ;) I mam takie same obserwacje odnośnie do tego, gdzie kończy się mój biust. Wysoko, tyle mogę powiedzieć ;)))

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 12-09-09 15:01 · do góry^

@ametyst
    Twój DM był jednym z pierwszych staników, jakie zobaczyłam na Balkonetce i bardzo mi się spodobał ;)
    A w ogóle to pokazuj tego swojego straplessa na silikony ;P

Marzy mi się Opium w kolorze Jade. Ktoś ma jakiś pomysł w jaki rozmiar powinnam celować?

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 12-09-09 15:10 · do góry^

@jestem_wredna Mój DM niestety już nie jest moim DM, ale wspominam go z łezką w oku ;)

Straplessa jeszcze nie mam, ale czaję się na tego: http://www.lemystere.com/no9/7759.html

A obecnie mam takie coś: http://www.lemystere.com/no9/7139.html w kolorze brudnej bieli, czy też jak kto woli zgaszonej bieli.

I chce jeszcze tego czarnego: http://www.lemystere.com/no9/7239.html

A Opiuma radzę 70B ;)

Odpowiedz»