www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
niebieskikamyk
up 14 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 15 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 26 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 33 minuty temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 40 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 41 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 55 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 57 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 1 godzina, 2 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 1 godzina, 7 minut temu · Sienna - malomiseczkowa?

w ankiecie zagłosowałam na DM - super wzornictwo i dosc niskie zabudowanie, fajne fasony.
mam jednej stanik z tej firmy, w komplecie z pasem do ponczoch (model spice/spicy - nie jestem pewna, jak dokładnie się to pisze) i jestem raczej z niego zadowolona :)
kiedyś stotka90, dzisiaj stonka :p
stonka.balkonetka@gmail.com
@Malagracja jak tylko znajdę chwilkę to się obcykam ;)
www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów
MałaGracjo, a co Ci się działo w stanikach na silikony? ;>
Mmm ja zdam relację jak już dorwę Hybrida gładkiego i tego straplessa, na chwilę obecną jestem nawet zadowolna ;)
Ten strapless jest fajny, ale szerokość mostka mnie przeraża. Tu by nawet przepchnięcie pod pachy mi nie pomogło :(
http://www.biuperfekcja.pl
http://biuperfekcja.blip.pl
Ava ja w nim lokuje moje nadzieje ;) To jedyny strapless jaki widziałam, który jest z założenia bardziej otwarty u góry.
Bardzo śmieszne :P
Ooo, Stotka, to Ci zazdroszczę. Polowałam na Spicy na Allegro, ale się nie udało. Boski jest. I gatki do niego boskie.
j.wredna @ gmail.com
A kiedy będzie biały żelek? Bo już nie mogę się doczekać ;)Niecierpliwa ze mnie dziewczyna ;P
Coś mi się kojarzy, że Pour Moi ma przyjść koło 20 października, ale nie mam pewności. Trza się Agugabi podpytać ;)
@Ava
Już się wpisałam. Ale nie ma tego złego. Jak tak przyglądam się kopenhaskiej syrence to ona też idzie w kierunku hiperboloidy, a pewien pan pisujący do gazetowej turystyki napisał, że jest to najpiękniejszy biust jaki kiedykolwiek widział :D
TFU, września znaczy ^^
Zamira, dzięki za wpisy :)
Syrenka kopenhaska, dobre. Ja tam na swój biust nie narzekam, tylko mógłby być łatwiejszy trochę do ubrania, ech...
http://www.biuperfekcja.pl
http://biuperfekcja.blip.pl
No otóż to, co z tego, że wyglądam fajnie i patrząc na moją mamę będę mieć śliczne jędrne cuda do końca życia, skoro ubrać tego nie sposób bez deprechy i drenażu kieszeni. No i ta cholerna podtabelkowość. Jak widzę moje wymiary chodzące w G/GG to tym bardziej mnie poraża zamawianie czegokolwiek.
Dziękuję za odpowiedzi. A jaki rozmiar żelka poleciłybyście na 73/88?
burn_it_up, mogę prosić o kontakt do Ciebie? ;)
milkafr@tlen.pl
gg: 2275155
burn_it_up@wp.pl gg 1199393 :)
burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)
@reddelicious Wybacz, że tak późno. A jakie rozmiary nosi ta osoba? Waha się to tabelkowo między 65DD-E a 70D/C. Ile ta osoba ma pod biustem na luzie?
@jestem_wredna: gatek niestety nie mam :( ale faktycznie, są piękne.
co do samego stanika - cudów nie ma, tyle ze ja kupilam na allegro uzywany, wersje odpancernioną (czyli bez usztywnienia - poprzednia wlascicielka sie go pozbyla) - trochę mnie spłaszcza, trochę słabo zbiera, czasami koronka powiewa... ale z pasem do ponczoch wygląda imo szałowo i choćbym miała go ubierać tylko w jednym celu, to i tak trzymam go i nie puszczam w swiat. bo jest śliczny ;)
@stotka90 Pokażesz? :D
@agubabi bądź ktokolwiek kto sie orientuje:) moja siostra (74/93),początkująca w sensie uświadomienia(tzn nie ma żadnego stanika w prawidłowym rozmiarze) zazyczyła sobie ruby pink fifi czarną.Czy dobrze rozumuję,żeby jej zamówić 32e(po ponoć ścisla i dużomiskmowa?mam nadzieję,że nic nie pomerdało mi się...)?
@ametyst89: postaram sie niedlugo zrobic jakies fotki i wrzucic tutaj :)
Mukita - dla siostry 70 DD raczej albo nawet D. A ile siostra ma w zwisie?
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
@ametyst89: Ta osoba to moja mamusia, która do tej pory nosiła same dziwne chińczyki, a teraz zażyczyła sobie żelka. Luźno wyszło jej 78. Pod oczywiście.
@reddelicious To może niech mama spróbuje 70D :)
Razem z mamą dziękuję za pomoc.
@agubabi-102.A orientujesz sie może,czy on będzie dobry dla osoby z blisko osadzonymi piersiami?Bo siostra marudzi an wszystkie staniki z wysokim i szerokim mostkiem,ten chce,wiec już co prawda sama się będzie martwić jakby co,ale tak na wszelki wypadek pytam:)
Mukita - Twoja siostra ma sporą różnicę w wymiarze normalnie, a w zwisie. Z tego względu trzeba próbować na pewno miski E jak nie F nawet. Krój będzie dobry. Tu mostek nie będzie przeszkodą.
www.onlyher.pl
Dziekuję;)To chyba najbezpieczniejsze E będzie w takim razie;)
Hm,a jeżeli ja sama mam 79/103 a w zwisie 108(przedtem nie podawalam zwisu) to myślisz,że opium 34e i opulence przejrzyste 34f,tak jak mi przedtem z ametyst poradzilyscie?od razu bym dla nas oby zamówiła;)
Mukita, nie mam na razie miski E z czarnej fifki :( będę dopiero domawiać, tzn. mam jedną sztukę, ale już ktoś zarezerwował :(
Wg mnie warto próbować F, żeby spróbować jak już będziesz zamawiać dla siebie. A dla Ciebie w takim razie Opium na pewno F i Opulence też :)
www.onlyher.pl