Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• Mukita
    Mukita · 13-09-09 20:03 · do góry^

Czyli Opium 36F,opulence 34f i fifi 32f,tak?musze zapisać sobie;)coby nie pobełtac;P

Odpowiedz»
  • Mukita
    Mukita · 13-09-09 20:12 · do góry^

A to 32E z fif kiedy by mniej więcej moglo być?bo w sumie to do siostry nalezy decyzja czy woli spróbować mniejszą czy większą:)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 13-09-09 20:22 · do góry^

aaa, Ty chcesz z Opium przecież 36 wziąć, ale łoś jestem :D To wtedy micha E nie F. Kurcze szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, zamówienie zrobiłam. Jako, że dopiero będą wysyłać koło środy (podobno tyyyle pracy mają :(... to może uda mi się jeszcze ew. domówić. Ale nie obiecuję.

Czarna Fifka 32E może będzie za jakiś tydzień. Dam znać jeszcze.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 14-09-09 13:28 · do góry^

Udało mi sie domówić Opiumków (dla Mukity i Literki) trochę i żelków (niestety białe w rozmiarze 70D i DD już się skończyły. Wrzuce jutro na stronę, bo dziś latam jak z pieprzem.
    Czarna fifka w rozmiarze 32E jest obecnie niedostępna. Dystrybutor spróbuje ściągnąć :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Annathea
    Annathea · 14-09-09 15:26 · do góry^

A 75 w opiumkach? Wrzuciłam do schowka i cierpliwie czekam, aż będę mogła przenieść do koszyka.

Odpowiedz»
  • coquelicot
    coquelicot · 14-09-09 18:34 · do góry^

agugabi, jak coś to tego opiumka zostaw dla mnie ;) bo ja bym potrzebowała z niego 36 ;) a może akurat miska będzie dobra :) przymierzę na zlocie jak weźmiesz ze sobą ;) ok?

milkafr@tlen.pl
    gg: 2275155

Odpowiedz»
  • Leiree
    Leiree · 14-09-09 20:52 · do góry^

agugabi, potrzebuję stanika sportowego, a te z Twojej strony wyglądają zachęcająco - no i superceny!
    tylko że jakoś rozmiarów nie ma :|
    standardowo noszę 70FF (Panache) (kalkulator u Ciebie liczy 65G).
    czy będzie w najbliższym czasie COŚ na mnie?
    stanik do średniointensywnych ćwiczeń raczej - siatkówka + joga.

Odpowiedz»
  • vanilia_sky
    vanilia_sky · 14-09-09 21:26 · do góry^

agugabi, mam pytanie, czy u Ciebie w sklepie będą staniki La senza?? nie przeglądałam wątku od deski do deski,więc jak już pytanie wcześniej padło, to przepraszam!
    I podłączam się do pytania Leiree:)

Sprzedam La Senze 32FF rouched ribbon:)
    Kontakt: patka.z@wp.pl

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 14-09-09 22:23 · do góry^

@vanilia_sky La Senza nie planuje współpracy z "nie-swoimi" sklepami.

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 14-09-09 22:38 · do góry^

Agugabi, ja cię kocham! To znaczy, że będę mogła jutro oficjalnie zamówić? W sklepie, czy mailowo, czy jak? Mam włożyć stanik do schowka? Plisssss, żeby tylko nikt mi nie sprzątnął sprzed nosa. :-D

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 14-09-09 22:44 · do góry^

literka - no spokojnie, babo :D Ci nikt nie sprzątnie :) Nie bój żaby :D
    5 sekund przed wrzucaniem napiszę, że będę wrzucać rozmiary i sobie kupisz. Czy takie rozwiązanie satysfakcjonuje? :)

Kobietki, sportuski będą, tylko coś francuzy ociągają się z aktualną ofertą. Jutro ich przycisnę do muru!!

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 14-09-09 22:49 · do góry^

Moja mama zapytuje czy jest jeszcze szansa na rozmiary z białych miękkich Opulenców?Jest zachwycona tym czarnym(75E) i chętnie by wzięła biały.

burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 14-09-09 22:54 · do góry^

Ja właśnie napisałam do Ciebie maila na adres sklepu, bo ja niecierpliwa jestem. ;-) A jak przegapię wrzucanie rozmiarów? W końcu nikt nie siedzi 24 godziny na dobę przed komputerem. Jeżeli masz dla mnie 75D i szorty w rozmiarze 14, to ja biorę na mur beton, mogę przesłać Ci dane adresowe mailem. Bardzo mi na tym komplecie zależy...miau.... ;-)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 14-09-09 22:55 · do góry^

jest szansa, na zlot będę zamawiać to uwzględnie mamę :) BIAŁY CHCE?? to jestem zdziwiona :D a ona tak czarną bieliznę hołubiła :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 14-09-09 22:59 · do góry^

Ano właśnie biały :D,mówi oczywiście że najchętniej to żeby był ciemnozielony(bardzo lubi zieleń) ;) ale biały widzę wpadł jej w oko o dziwo(znaczy może i nie o dziwo bo jest śliczny).Nie wiem tylko jak z rozmiarem bo biały jest nieco luźniejszy pod ale czy na tyle żeby zaniżać to nie wiem.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 14-09-09 23:43 · do góry^

chciałam powiedzieć, że jeszcze trwa przyjmowanie głosów w ankiecie, aczkolwiek jedna marka wyraźnie wygrywa :)
    Dziękuję Wam bardzo za udział. Nie ma to jak wspólna decyzja.
    Niespodzianka wkrótce :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Jantarrka
    Jantarrka · 15-09-09 21:33 · do góry^

Agnieszko! Ja oficjalnie teraz się będę rozpływać w zachwytach:

CUDOWNIE! dziękuję za czas, za poświęcenie, za bycie tak przemiłą osobą! I za to, że sprowadzasz te staniki :) I za to, że robisz to z takim sercem.

Obie z Madzią jesteśmy bardzo zadowolone :)

Drogie Panie - zupełnie szczerze polecam Onlyher.pl :)

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 15-09-09 23:24 · do góry^

Dziewczyny, czy któraś kupowała już majtki z Pour moi? Jak przeliczane są w sklepie rozmiary brytyjskie na europejskie?
    Agnieszka, gdybyś czytała, to proszę napisz, bo właśnie zamówiłam sobie do mojego Opiuma rozmiar 40, ale nie wiem, czy to u Ciebie 12, czy 14? Dzięki! :-)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 15-09-09 23:34 · do góry^

Jantarrka - niezwykle mi miło :) Fajnie, że Was poznaję. Ja mam galopującą chorobę pod tytułem: cierpie_na_brak_kontaktu_z_zywym_czlowiekiem :D I jak dopadnę klientkę, to nie wypuszczam z rąk.
    Czy powinnam założyć również sklep stacjonarny? A najlepiej sieć. W caaałej Polsce... miałam taki sen :D
    W każdym razie fajnie kiedy ktoś wychodzi z uśmiechem na ustach. A jeśli wychodzi z takim uśmiechem przyszła mama z brzusiem słodkim to tym bardziej :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 15-09-09 23:36 · do góry^

Literko - u mnie 40 do 14 :) Dobrze zamówiłaś. Jadą też z tą przesyłką. Wysłali do mnie dziś. Tylko już chyba nie miałam siły zmieniać dostępności produktu.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 15-09-09 23:47 · do góry^

No to ślicznie, teraz już tylko czekam grzecznie. ;-) Specjalnie mi się nie śpieszy, stanik będę mogła odebrać w Polsce i tak dopiero na początku października, więc wszystko easy. Ale strasznie się cieszę, że udało Ci się domówić. :-)

Odpowiedz»
  • 2tea
    2tea · 16-09-09 10:28 · do góry^

Jaka jest szerokość fiszbin i głębokość miseczki w fifi jasnym i czarnym w rozmiarze 65D?

Odpowiedz»
  • Melliana
    Melliana · 16-09-09 10:40 · do góry^

A ja się przyłączę do pochwał i peanów na temat Onlyher, za którą stoi Aga :) Przemiła, kompetentna, wyrozumiała i pomocna. Mam tylko nadzieję, że Adze nie znudzą się nasze odwiedziny, bo ja się raz w miesiącu zamierzam meldować :)
    Aga, dzięki - dzisiaj wystroiłam się w Opulencję, ramiączko zerka spod bluzki - łódki - i co chwilkę ktoś pyta o ładny stanik ;) Już się łączy po woli grono gotowe do krucjaty i inwazji na Twój sklepik:)

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 16-09-09 10:52 · do góry^

I ja się przyłączam do pochwał.Bardzo się cieszę,że powstał sklep z fajnym asortymentem,przyjaznymi cenami i co najważniejsze zaangażowaną przemiłą i pomocną właścicielką.Dziękuję Angnieszko :)
    (BTW,Natialka od Kei Pink miała dziś premierę,jest cudowna i przewygodna!)

Odpowiedz»
  • iffy
    iffy · 16-09-09 11:48 · do góry^

chciałam się zapytać, jak wygląda sprawa rabatów :>
    o rabacie dla nowych klientów wiem i bardzo mi się to rozwiązanie podoba, tylko zastanawia mnie, jak będzie wyglądał kolejny zakup pod tym względem... bardzo zachęcające dla mnie było, że zakup + przesyłka mieści się w granicach 100 zł - to tak ładnie wygląda i pomaga oszukać portfel i sumienie ;)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-09-09 21:36 · do góry^

2tea - obie fifki mają U-12, UU-27. Głębokość michy po zewnętrznej stronie w jasnej - 18 cm, w czarnej - 18,5.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-09-09 21:43 · do góry^

Melliana, Burn_it_up... no i co ja mam powiedzieć. Micha mi się śmieje. Tak się cieszę, że dziewczyny wychodzą ode mnie zadowolone, buzie uśmiechnięte. A mnie aż chce się żyć. Wiecie.. nie spodziewałam się, że to tak będzie. Że będę ledwo wyrabiać na zakrętach. Już praktycznie 2 osoby mi pomagają w sklepie i fajna Pani przy Krzysiu. A i tak ciężko mi czasem odpowiedzieć Wam na wszystkie maile od ręki. Zdarzyło mi się też kliknąć jednej Pani, że paczka poszła, a nie poszła, a ja zen... Oficjalnie przepraszam!!!!
    Przepraszam Was też jeśli są niedociągnięcia. Ale szczerze powiem, że myślałam, że będę siedzieć przed kompem i gryźć pazury oczekujac na maile... a tu proszzzz :) 5-6 godzin snu i tak ciągle mało czasu.
    No to się rozgadałam jak zwykle. Dziewczyny, które przychodzą to wiedzą jak jest ;)

Cieszę się, że Opulencja pasuje i że Natalka też, chociaż zła jestem na nią niesłychanie, że już dla mnie za duża :(

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-09-09 21:48 · do góry^

Iffy - sprawa rabatów wygląda tak. Kupiłaś np. za 100 zł (1 % rabatu system pamięta) przy następnym zakupie za 100 system policzy od razu 2% itd. Jeśli wszystkie zakupy przekroczą 500, przesyłka zawsze będzie już gratis.
    Mam nadzieję, że jakoś to logicznie wyjaśniłam :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • kassia
    kassia · 16-09-09 22:11 · do góry^

A ja tak zapytam nieśmiało. O Fifi:)
    Piszecie, że ściśliwiec.
    Czy ja, z moim 80 cm pod mam sobie zdecydowanie odpuścić 34?
    Jeśli tak to idę płakać.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-09-09 23:39 · do góry^

A ile masz pod biustem luźno??

www.onlyher.pl

Odpowiedz»