www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
niebieskikamyk
up 21 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 21 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 32 minuty temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 40 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 46 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 47 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 1 godzina, 2 minuty temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 1 godzina, 3 minuty temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 1 godzina, 8 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 1 godzina, 14 minut temu · Sienna - malomiseczkowa?

81 jak w dziób strzelił.
dzięki za info :) Cały czas się zastanawiam, ale może się skuszę...
Kassiu, potwierdzam, że 75 powinno być dobre. Ja mam 78 ciasno pod biustem i 85 luźno (tak, mam sporą warstwę ochronną) i Fifi 75-tka była przyjemnie ścisła. 80 byłaby za luźna. Miski nie pasowały, ale to inna bajka.
agugabi napisała:
„ A mnie aż chce się żyć. Wiecie.. nie spodziewałam się, że to tak będzie. Że będę ledwo wyrabiać na zakrętach.”
a ja sobie właśnie nie dawno myślałam, że bardzo dzielna jesteś i świetnie sobie radzisz, że właśnie masz taki "ruch w interesie" i to takie dobre jest:)
i bardzo optymistycznie nastraja mnie to na przyszłość/moją własną;)/
m.in. w związku z tym zamawiam tego opiumka:]
tylko zastanawiam się jeszcze czy przesyłkę brać czy Cię odwiedzić;) tylko to w połowie października chyba
http://tiliqua.pl/
esmaya - odwiedzić! Koniecznie! :) Ja chyba powinnam jednak mieć też sklep stacjonarny. Cierpię na permanentny brak kontaktu z żywym człowiekiem (poza moim TŻ i dzieciakami).
Ja to nie jestem dzielna tylko niewyspana ;) Ale już mi pomagają dziewczyny i jest lepiej. Dzis może uda mi się obejrzeć film pełnometrażowy z TŻ, a nie tylko serial 27 minut :D
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
agugabi-to ja bardzo chętnie:) tylko mam tego opiumka w koszyku i co dalej jeśli odbiorę u Ciebie? realizować zamówienie? i płacić na miejscu czy przelewem?
miłego oglądania:)
Zamawiać, stanior poczeka i płacić na miejscu :)
www.onlyher.pl
no to chyba już. odezwę się jak już będę wiedziała kiedy będę we wrocławiu:)
siom już te białe żeliki czy jeszcze nie przyszły? :>
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
jadą jadą Upeeesem :D Będą w pon. Akcję wysyłanie tryliarda żelków oraz opiumków sfinalizuję we wtorek :)
www.onlyher.pl
Jak mój Opiumek nie będzie pasował, to idę się zastrzelić ;)
Mój Opiumek będzie pasował, a jak nie będzie to ja się dopasuję. ;-) Nie mam najmniejszego zamiaru wymieniać.
No ja czekam na mojego z wymiany ponad dwa tygodnie, a przymierzałam już dwa rozmiary :P ale kocham jego kolor, zabudowanie i fiszbiny.
A jakie rozmiary mierzyłaś psujka i jaki teraz zamówiłaś?
Mierzyłam 70E i 75E, 75 było jednak za luźne, a z 70E biust mi się trochę za bardzo wylewał ;) a teraz czekam na 70F.
A jakie masz wymiar pod biustem na luźno i jaki rozmiar brytyjski nosisz zwykle? Pytam ja bo na moje 74ciasno/78luźno/94 w biuście zamówiłam 75D. Noszę zwykle 32DD, czasem 32E.
luźno mam koło 73cm, z brytoli noszę 70f, a nawet czasem 70FF ;) to 75E było chyba na mnie też trochę za duże ;)
No to trochę mnie uspokoiłaś, myślę, że wzięłam dobry rozmiar obwodu. A miseczkowo jeszcze żadne 75D nie było na mnie za duże, a wolę ten stanik mieć na styk niż luzy. ;-)
Też tak uważam, że będzie Ci pasować, bo ten obwód się naprawdę nie rozciąga ;) Opiumek koniecznie musi być na styk, dlatego trochę się obawiam, co będzie u mnie na mniejszej piersi w 70F ^^
"Akcję wysyłanie tryliarda żelków oraz opiumków sfinalizuję we wtorek :)"
Czyli rozmumiem, że Pour Moi i Natalia dobiero w środę? =P
Żartuję, mam od rana dobry humor, pewnie przez to wczorajsze wieczorne zamówienie <zaciera ręce> =D
ależ tu cisza :> dzieeeeewczyny, muszę to napisać, jestem taka podjarana, niedługo przyjdzie zapewne paczuszka ach ach jak będzie żelik niedobry to się zapłaczę :( :P
Agugabi, jak tam żyjesz? :>
ja czekam na Opiumka :), ciekawe, czy tym razem będzie dobry... muuusi ;)
@czerwonaparasolka, wdech, raz, dwa, trzy, wydech, raz, dwa, trzy ;)
www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów
ametyst, dzięki :D tak to jest jak człowiek dawno sobie nic nie kupił (tzn cycuszkom) i się nie może doczekać :D mam złe przeczucia, ale powtarzam sobie ciągle : będzie dobry, będzie dobry, będzie dobry......... :D no, to chyba nie może być inaczej? :D
Muuusi być ;) A jak nie będzie to kolejne zakupy :P
Ja chce koronek :P
Hehe, a ja dostałam ostatniego cudem znalezionego Opiumka już w zeszłym tygodniu :D jest super, kocham go! zasmuciło mnie tylko, bo przy pierwszym praniu zauważyłam, że na szwie na miseczce zrobiło się mini-rozdarcie, i nie wiem, co z tym zrobić. Nie wiem, czy to było od nowości czy nie :/
Nie mam nic do dodania ;)
Dziewczyny, nażarłam się śliwek i młody daje tak czadu, że masakra jakaś. OBIECUJĘ PUBLICZNIE, ŻE JUŻ NIGDY NIE ZJEM ANI PÓŁ ŚLIWKI!! Zatem żyję fatalnie. A mój syn pewnie jeszcze gorzej.
Dostawa przyszła dziś. Część zamówień pchnęłam dziś, reszta jutro.
Annyone - dawaj mi foty na maila. W razie czego reklamujemy. I przyjdzie następny najwyżej. A ręcznie pierzecie Opiumki?
www.onlyher.pl
Ręcznie, ręcznie.
Agugabi, dzięki za odzew, jakoś tako głupio mi było z tym się odzywać, bo nie wiem, czy to od nowości było czy nie... jutro wyślę fotki problemu:/ No i ja się do niego już przyzwyczaiłam i nie chcę żyć bez niego ;)
Nie mam nic do dodania ;)
a wysyłka to paczka czy polecony priorytet? :) moje zamówienie dzisiaj zostało wysłane, ciekawa jestem kiedy dojdzie :> zazwyczaj paczki przychodzą do mnie w 2 dni, z poleconymi priorytetami to różnie bywa.
też mam nadzieję, że będzie dobry, bo moje ostatnie zakupy to same niewypały >< i jeszcze nie mogę Flamenco na allegro opylić, więc jestem podminowana :/
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
O ile wiem to polecony priorytet.