Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• agugabi
    agugabi · 22-09-09 00:31 · do góry^

Tak, polecony priorytet. Obym resztę zamówień jutro wypchnęła, nie wiem czy nie będziemy do szpitala wieźć młodego. W razie czego Karolina (pomaga mi od paru dni) będzie sama działać z moją pomocą telefoniczną.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • india
    india · 22-09-09 09:00 · do góry^

Czyli musimy uzbroić się w cierpliwość =) No, ale zdrowie Maluszka najważniejsze więc jesteś Agu rozgrzeszona =)

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 22-09-09 09:54 · do góry^

oj, znam te śliwki :/ ja ich nie jem od 13 lat jakoś, bo za gnoja się hm 'zatrułam'.. tragedia, pamiętam jak dziś <przytul> oby z Małym było ok :*

Odpowiedz»
  • sellenka
    sellenka · 22-09-09 10:01 · do góry^

Aguś, trzymam kciuki za młodego, niech zdrowieje. Staniory poczekają :) (aż nie wierzę że to napisałam...)

jedyna wada staników- ukrywa się je pod ubraniem :)

http://promocjestanikowe.blox.pl/html

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-09-09 10:21 · do góry^

LUZ Kobiety! Sytuacja opanowana :) Wymiany i zamówienia idą dziś :)
    Gdyby nie mój Tż to nie wiem co by było...
    Siedział nad młodym do 4 rano :(
    Jeśli dziś będę odpisywała z opóźnieniem, albo jakieś głupoty klepała, to wybaczcie. 4 h snu. Spróbuję odespać jutro.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • daria_as
    daria_as · 22-09-09 10:47 · do góry^

Hej Aga!
    Myślałam, że Cię przeziębienie całkiem rozłożyło, a to śliwki... Masz uroczą córeczkę :)

Pochwalę się. Byłam niedawno u Agugabi. Mam dwa nowe staniki - wygąbkowane (trochę mocniej, niż się spodziewałam) Pour Moi: Provence (latte, fajny cielak, mało przebija) i St.Tropez (czarno-fioletowy). Zdjęcia będą wkrótce w mojej szufladzie.

Jeśli któraś z Was się zastanawia, czy kupić te sztywniaczki, to St.Tropez o obwodzie 75 pasuje na tabelkowe 75 (73 bardzo ciasno, 77 po skórze na wydechu), a Provence jest trochę luźne.
    Miskę lepiej brać rozmiar większą, bo ta gąbka trochę miejsca zajmuje. Przy 95-96 w biuście miska DD jest na styk. Większych niestety nie robią.

Przy okazji dowiedziałam się, że Opium jest na mnie zbyt wąskofiszbinowe, a Ella i Bridgette to w ogóle nie mój fason. Nie mam specjalnie hiperboloidalnego biustu, ale zjawiska, zwłaszcza przy górnej krawędzi miseczki zachodzą u mnie podobne.

Jestem teraz stanikowo uzależniona od Onlyher i panicznie boję się innych sklepów oraz narzędzi tortur made by Panache.

Sprzedam 30g,32e,75d,75e (info w moim profilu)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 22-09-09 18:03 · do góry^

a jakie to były śliwki? ja po zjedzeniu większej ilości tych "zwykłych" fioletowo-granatowych zazwyczaj miałam kłopoty żołądkowo-jelitowe, natomiast tego lata jadłam baaardzo dużo na raz takich żółtych okrągłych śliwek i po nich nic mi nie było :)

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 22-09-09 18:06 · do góry^

Czyli węgierki vs. uleny :]

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-09-09 18:22 · do góry^

no śliwki węgierki. Leżą teraz i nikt ich nie chce, a takie dobre były. Wszystkie zamówienia zaległe wysłane. Wymiany i reklamacje wysłane.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • mary_bell
    mary_bell · 22-09-09 18:45 · do góry^

Agugabi, wysyłasz ze sklepu powiadomienia o wysyłce na maila? Czy po prostu wysyłasz, a ja mam czekać na listonosza? :)

Odpowiedz»
  • Jantarrka
    Jantarrka · 22-09-09 18:49 · do góry^

Coś jest na rzeczy z tymi śliwkami, bo w tym roku nie mogę ich jeść! nie wiem, co sie dzieje, ale skręca mnie już po 3-4 sztukach... a tak lubię... Mama mojego TŻ dała nam śliwek chyba ze 100 ton... i nie mogę jeść... robi się z nich nalewka :D:D

Agugabi, mam nadzieję, że synuś już w lepszej formie? Trzymam kciuki za Wasze zdrowie :)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 22-09-09 19:27 · do góry^

mary_bell ---> ja dostałam powiadomienie o wysyłce na maila :)

Odpowiedz»
  • mary_bell
    mary_bell · 22-09-09 19:37 · do góry^

Ok, dzięki Sunako :)

Odpowiedz»
  • mary_bell
    mary_bell · 22-09-09 19:39 · do góry^

Pośpieszyłam się z pytaniem - właśnie przyszło powiadomienie na maila ;)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 23-09-09 14:21 · do góry^

doszedł żelik, zaraz będę mierzyć... ale... miski są takie duże, co ja w nie włożę :((((

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 23-09-09 15:09 · do góry^

niestety porażka :( nawet nie wiem czy mniejszy byłby lepszy, zaraz wrzucę foty do katalogu

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 23-09-09 16:39 · do góry^

eh, ja też już nic nie wiem.. czy odpuścić, czy wziąć 65d czarny czy czekać kolejne min 2tyg jak się domyślam na 65d biały.. eh eh stanikowy zawrót głowy :P

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 23-09-09 17:02 · do góry^

W sensie, że jeszcze kiedyś coś mi się nawinie, a póki co brać czarny? :P Z jednej strony potrzebny był mi biały, bo większość bluzek mam jasnych i w ogóle, ale z drugiej strony nie mam jeszcze nic czarnego.. :o muszę się z tym przespać, o! a rano podejmę decyzję.... mam nadzieję ;( :P

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-09-09 17:20 · do góry^

czerwonaparasolko - napisałam do Ciebie maila.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 23-09-09 17:23 · do góry^

agugabi ---> a co myślisz o wymianie na jasną Fifi 32DD? chciałam plunga, ale na Natalie mnie nie stać :(
    i co z tymi uszkodzeniami stanika? zauważyłam to po założeniu, wydaje mi się, że nie uszkodziłam sama :(

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 23-09-09 17:35 · do góry^

ach, kochana, gdybym mogła to bym Cię wyściskała o tak, taaaaaaaak mocno! :) jesteś naprawdę Super Sprzedawcą! ;) szkoda, że ten Wrocław nie jest gdzieś bliżej :P

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-09-09 17:55 · do góry^

Sunako - uszkodzenie idzie do reklamacji bezwzględnie.
    A fifi jak najbardziej. 70DD.

czerwonaparasolko- och, przydałoby mi się takie uściskanie. Dziś "d...." dzień... :*

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ania78
    ania78 · 23-09-09 21:12 · do góry^

witam:) a ja sie tak meczę, zaczynam swoja przygode z rewolucyjnymi stanikami, kupuje i odsyłam a tu tak blisko taki zachwalany sklep:)
    rozumiem ze mozna sie umowic na przymierzanie i zakup??

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 23-09-09 21:16 · do góry^

Aguś, wysłałaś już mojego Opiumka? :)
    buziaki :*

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 23-09-09 21:34 · do góry^

Mój Opiumek już doszedł. :-) Niestety będę mogła zobaczyć go dopiero za dwa tygodnie, bo zamówiłam na polski adres. Z tego powodu musi pasować, bo nie będę go mogła po takim czasie pewnie zwrócić. Najwyżej będą miała do sprzedania stanik z szortami. ;-)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-09-09 21:40 · do góry^

Aniu - pewnie!! Zapraszam :)

Psujka - no jasne :) Jutro będzie.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ania78
    ania78 · 23-09-09 21:52 · do góry^

nio to po pierwszym sie stawie:)

doczytałam że mamy dzieci w podobnym wieku:) ja mam synka 4,5 - no juz prawie 5 lat;)

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 24-09-09 11:31 · do góry^

Zwariuję :( dostałam nie ten rozmiar stanika, co powinnam.

Literko, myślę, że szorciki będą dla Ciebie za duże. Na moje 100 w biodrach w najszerszym miejscu brytyjska 12 jest za luźna, z przodu bardzo, bo ten materiał się mocno ciągnie.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 24-09-09 11:36 · do góry^

nie wariuj. Już Ci odpisałam na maila.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 24-09-09 11:39 · do góry^

Łatwo Ci mówić kochana ;)
    Ja od 2 tygodni na to cudo czekam :)
    Już się bałam, że nie masz tego 70F dla mnie w ogóle, ale jeśli masz to nic się nie stało :)

Odpowiedz»