Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• mary_bell
    mary_bell · 24-09-09 11:51 · do góry^

Agugabi, jakbym chciała wymienić 65c na 65d to ile by to trwało?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 24-09-09 11:56 · do góry^

mary_bell - 65 D mam na stanie. Odkładam dla Ciebie.
    Ogólna prośba bardzo wielka :) Piszcie do mnie na maila. Bo ja zaglądam tu i owszem, dość często, ale jak nie zajrzę? To będziecie czekać, a czekać na odpowiedź. A tak rach ciach i już, bo maile to czytam w pierwszej kolejności jednak.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • mary_bell
    mary_bell · 24-09-09 11:58 · do góry^

Pięknie dziękuję :)
    Zaraz lecę na pocztę go odesłać.
    ...
    Albo nie lecę - nie mam tuszu w drukarce. Nie mam jak wydrukować formularzu wymiany... :/

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 24-09-09 12:01 · do góry^

Formularz wymiany mailem poproszz :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • mary_bell
    mary_bell · 24-09-09 12:06 · do góry^

Już się robi :)

Odpowiedz»
  • mary_bell
    mary_bell · 24-09-09 12:10 · do góry^

Jak wymieniam na to samo to chyba nie muszę wypełniać części od nadpłatach i wpisywać tych wszystkich numerów kont itd?:)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 24-09-09 12:20 · do góry^

nie trzeba :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 24-09-09 12:51 · do góry^

@psujka: No to mnie wystarszyłaś. Mówisz o opiumkowej 12-tce? :-/ Ale to przecież szorty i nie muszą być opięte. No i jeszcze dochodzi do tego, że 100 w biodrach to tylko jeden płaski wymiar. Gdzie masz to 100 w biodrach? U mnie one są dosyć wysoko, a nie jak u wielu kobiet dopiero w udach. Ja mam okrągły tyłek w kształcie jabłka, a nie gruszki. No i czy mogłabyś zmierzyć się jeszcze na wyokości talii, pępka oraz kości biodrowych? Ja mam kolejno 72-87-94, plus stówa trochę niżej i na dodatek moja talia jest dosyć wysoko, więc przy niskich szortach nie gra prawie żadnej roli.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 24-09-09 12:53 · do góry^

Literko- przeż Ci najwyżej wyślę dwunastki, kobieto. Nie panikuj. Jedna drugą straszy. Horror normalnie :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 24-09-09 13:31 · do góry^

Masz rację agugabi, ja normalnie spokojna kobieta jestem, a tu daję się ponieść nerwom, jakby chodziło o złote majtki. ;-) Ja nie wiem teraz jakie masz dopuszczalne terminy zwrotów, bo jak pisałam zmierzyć towar będę mogła dopiero 6 października. W każdym razie poinformowano mnie, że rozmiary się zgadzają i przyszło to, co zamówiłam. Dziekuję. :-)
    Ale z tym zwrotem to żaden problem, mnie nie robi większego problemu zamówić te majtki dodatkowo w mniejszym rozmiarze, a ten większy też się może przyda, zima się zbliża, zwykle trochę tyję... ;-)
    Ale to tylko takie gdybanie, bo przecież nie jest powiedziane, że te majciochy są za duże, każda ma swoje preferencje do do układania się majtek na tyłku, jak wolę luźniejsze.

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 24-09-09 14:16 · do góry^

Agugabi, a jak jest z szorto-stringami do czarnego żelika? Na stronie pisze że niedostępne. Tzn. że w żaden sposób nie można ich zamówić, czy jak?
    Kurrde jak mnie ten żelik kusi...ahh :) a przy okazji, czy ktoś, kto posiada tą czarną wersję, mógłby ją zamieścić w katalogu? :)
    acha, i jak radzisz Agu, czy na 67 pod biustem mogę brac żelika 65-tkę, czy zawyżyć?

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 24-09-09 14:49 · do góry^

labellamafia, ja czekam na czarnego żelka 65d, i jak tylko dojdzie : na pewno wrzucę zdjęcie :)

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 24-09-09 15:44 · do góry^

@literko 72-81-95, ale talia zdecydowanie nie ma wpływu na te szorty ;) zarówno w tyłku jak i udach po 100 :P
    w europejskiej rozmiarówce często L jest na mnie za małe, a tu z Pour Moi thongi 14 do Opulenca i szorciki 12 do Opium ewidentnie za duże.
    Dla mnie były za luźne, bo z przodu się nie trzymały, na tyłku materiał układa się podobnie jak na fotce katalogowej ;)

Nie sieję już paniki, przekonasz się jak przymierzysz, a w razie czego na pewno się z Agą dogadasz ;)

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 24-09-09 15:56 · do góry^

@psujka: Hurra, mam więcej brzucha! ;-) Może to coś da? Ale czy wystarczy do 14-tki?

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 24-09-09 17:43 · do góry^

Nie mogłam się powstrzymać, i jednak zamówiłam żelika 65F. Mam nadzieję, że będzie dobry, bo większych nie produkują :(
    W sumie, gdzie ja dostanę takiego ładnego i wyciętego plunge'a w takiej cenie? chyba nigdzie :] Effuniaki będą droższe i nie mają aż tak wyciętych miseczek,bardziej nadają się do dekoltów w serek i mniejszy szpic niż typowe, głębokie V. Oby pasował, ah...

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 25-09-09 02:07 · do góry^

Agugabi ----> jak myślisz? lepiej Fifi 32DD, czy żelik 30F? jeszcze sobie jutro pomierzę te miski, tak przynajmniej na przyszłość, jakbym chciała czarnego 32DD. nie wiem czy obwód 65 nie byłby za ciasny, ale z kolei ta 70-tka nie jest na mnie ciasna... Fifi ma wysoki mostek w tym rozmiarze?

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • wolffie
    wolffie · 25-09-09 13:28 · do góry^

pierwszalitera napisała:
    „ Hurra, mam więcej brzucha! ;-) ”
    lol rzadki tekst z kobiecych ust

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 25-09-09 13:50 · do góry^

sunako - nie da się faktycznie porównać tych staników. Każdy z nich ma w sumie inne zadanie do spełnienia. Fifi ma 5 cm w rozmiarze 32DD. Są dziewczyny, które na Twoje wymiary pod biustem biorą 65, a są takie, dla których to za ciasno. Kwestia preferencji. Ogólnie Opulence jest luźniejszy niż fifi. Jeśli masz możliwość zamrożenia kasy, to ja bym spróbowała oba i zdecydowała na miejscu. Zawsze to mniejszy koszt w odsyłaniu i wymianie.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 25-09-09 17:11 · do góry^

może to głupie pytanie, ale czy jeżeli dostałam maila, że "moje zamówienie jest w trakcie realizacji", to znaczy że jest już wysłane? Czy o wysyłce informacja przychodzi osobno? Pierwszy raz zamawiam u Agugabi, więc nie wiem :) pierwszy, ale na pewno nie ostatni, przy podsumowaniu zamówienia mile zaskoczył mnie rabat dla nowych klientów :) super!

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 25-09-09 17:39 · do góry^

z tego co zauważyłam po swoich dwóch zakupach: ten status pojawia się gdy Agugabi dostanie zapłatę. O wysyłce jesteśmy powiadamiane później, z hasłem : Twoje zamówienie (...) zostało właśnie wysłane. :)

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 25-09-09 17:47 · do góry^

Acha, ja płacę za pobraniem. Czyli wnioskuję, że zamówienie gotowe, ale jeszcze nie wysłane :) dzięki.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 25-09-09 17:58 · do góry^

Już wysłane :) A maili dostaje się po przyjęciu zamówienia, przekazaniu do realizacji (czyli pakuję, faktura, idę na pocztę :D), a potem że wysłane :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 25-09-09 19:22 · do góry^

Ahhh...jak ja bym chciała, żeby ten żelik na mnie pasował!

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 25-09-09 19:53 · do góry^

ja też, bo wczoraj z powodu zwrotów i wymian przeszłam niewielkie załamanie ;)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 25-09-09 20:11 · do góry^

Leciuteńkie ;)

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 25-09-09 20:45 · do góry^

:D

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 25-09-09 20:48 · do góry^

dziewczyny.... Bo focha wystrzelę ;> :D Nie można mieć gorszego dnia???? :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 25-09-09 20:59 · do góry^

Dobrze, że już się skończył :P ;)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 25-09-09 21:02 · do góry^

agugabi ----> niestety nie mam kasy, muszę zdecydować się na jeden :/ jakoś mnie ten żelik zniechęcił, jeszcze wieczorem go pomierzę, ale raczej Fifi...

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 25-09-09 21:10 · do góry^

jasne, rozumiem przecież. Fifi jest też fajna, a to już ostatnie sztuki. Żelek zawsze możesz nabyć w przypływie gotówki :) Nie martw się :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»