www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 9 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
Na mnie dziobowała za duża miska (jednocześnie wbijała się krawędzią). 9 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
annaj
Hey, będę zamawiała sobie kilka rzeczy u tego sprzedawcy http://www.ebay.co.uk/sch/belle-lingerie/m.html?item=200612330589&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649&_trksid=p4340 ... 9 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 12 minut temu · Onlyher - stacjonarny w Zabrzu -
poziomkaag
sprzedam gossarda mirage nowego. rozmiar 65DD wersja kolorystyczna ta: http://p.alejka.pl/i2/p_new/13/07/gossard-mirage_0_b.jpg 39 zł + przesyłka :) zapraszam! 14 minut temu · SPRZEDAM: Gossard Mirage 65DD (nowy ... -
poziomkaag
mam pl onyks 70F, napisałam maila 17 minut temu · Kupię effuniak PL 70f / ... -
niebieskikamyk
up 39 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 39 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 50 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 58 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne

Bardzo sporo. Mam na 75% tego co zamówione... hmmm...
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
Jeśli ci to coś pomoże, to mogę ci już zrobić przelew za moje:) Tylko musiałabyś je połączyć w jedno i mi powiedzieć, czy mam już przesyłkę za free czy jeszcze nie;)
Jak ktoś może to niech przeleje :) A jak nie to luz, ruszę oszczędności. Radzić sobie trzeba, nie? :)
www.onlyher.pl
Ja mogę przelać, tylko muszę się zastanowić czy chcę Opiuma czy St. Tropez jako drugi...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nie wiem!
j.wredna @ gmail.com
To się chyba spóźniłam na zamawianie. :(
Ja bym chciała czarnego żelka 65C (a może 65D?), tylko właściwie nie wiem kiedy będę miała kasę żeby go kupić (mam nadzieję że jak najszybciej). :(
Czy będzie można jeszcze domawiać ten model? bo nie wiem czy mój rozmiar nie jest już 'zarezerwowany'.
sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
simeri maupa o2 kropka pl
Jestem uratowana. TŻ mi powiedział, że mi pożyczy. Wprawdzie się tu zarzeka, że na duży procent, ale spróbuję ponegocjować :D
Simeri - czarny żelek jest akurat w sklepie teraz. Jak zabraknie to będę zamawiać pewnie znowu za jakieś 2 tyg. Nie martwimy się :)
Jestem_wredna - :D :D
www.onlyher.pl
@jestem_wredna
Powiem ci tak - moje St. Tropez jest przepiękne. Mam czekoladowo-różowy, padded i uwierz, ze zdjęcie katalogowe nie oddaje urody tego stanika.
65/83
@jestem_wredna, bierz opiumka :D
St.Tropez full cap to mój pierwszy uświadomiony stanik, nie dawał jakiegoś specjalnego efektu..a opium - wiadomo ;)
uf.. to super ;) a już się martwiłam, że jakby co będę musiała zamawiać z figleaves za jakąś astronomiczną kwotę. :)
w takim razie jutro idę do pracy zarabiać na żelka ;D (i wszystko co się da do kompletu.. ;) )
sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
simeri maupa o2 kropka pl
Dziewczyny, nie pomagacie ;P
Jedna opinia na jeden stanik, druga na drugi.
Wiem, że Opium bardziej spektakularny, ale w sumie przydałby mi się jakiś zwyklak na co dzień i nie wiem który zakup odłożyć w czasie :D
j.wredna @ gmail.com
@jestem_wredna, tylko Ziireael ma usztywniany z tego co zrozumiałam, a Ty myślisz nad miękkim...?;)
Tak, myślę nad miękkim.
Widzę tu agitację na rzecz Opiuma ;)
j.wredna @ gmail.com
Tak, usztywniany. Tylko ja w ogóle nie mówię o efektach. Mówię o wrażeniach estetycznych ;)
Jesli zależy ci głównie na efekcie to weź opiuma, na pewno będzie lepszy :)
65/83
@Sunako i Jestem_wredna i inne zainteresowane
Usztywniane (padded) St.Tropez i Provence są naprawdę wygąbkowane - sztywna, wyprofilowana miseczka, która w ogóle nie pracuje podczas poruszania się - taka atrapa piersi. To w NICZYM nie przypomina np. Fifi, która jest mięciutka i współpracuje z biustem. Przez tą gąbkę jest mniej miejsca w środku miseczki, dlatego osobiście polecam brać literkę więcej.
Oba staniki, zwłaszcza St.Tropez, mają szerokie mostki i rozwalają piersi na boki. Musiałam zszyć razem końcówki kanalików fiszbin i szczypnąć mostek na dole.
St. Tropez ma bardzo wysoki ten kawałek, który idzie do ramiączka. Może wynika to z tego, że mam wysoko osadzony biust. Jak siedzę przy kompie, to mnie dziabie w ramię. Nie w pachę, tylko z przodu, kilka centymetrów wyżej. A mam ten stanik w rozmiarze tabelkowym, czyli 75 na 73-77 pod biustem, więc wysokość tej miseczki nie bierze się z zaniżania obwodu.
W sumie Provence noszę głównie po domu i na spacery, bo teraz jest chłodniej i mi piersi w tej gąbce nie zmarzną :P
A St. wkładam pod bluzki za luźne w biuście, bo ta gąbkowa atrapa ładnie je wypełnia.
Spektakularnych efektów push-up brak.
Nie chcę tu nikogo zniechęcać i robić antyreklamy, ale te staniki, zwłaszcza usztywniane St.Tropezy są przecudnej urody i chciałam mieć je we wszystkich kolorach, ale zamówiłam po sztuce na próbę i sobie resztę odpuszczę. One na zdjęciu wyglądają niewinnie, ale nabiustnie już takie nie są.
Sprzedam 30g,32e,75d,75e (info w moim profilu)
dziewczyny, mam złe przeczucia :( przesyłka wysłana w piątek 25ego, do dziś jej nie ma, wszystkie inne dochodzą bez problemu.. nigdy tyle nie czekałam, zwłaszcza, że Wrocław to nie drugi koniec Polski :P do tego dziś się rozchorowałam i zdycham w łóżku :(
Agnieszko, przepraszam, że sprawa z tym białym żelkiem stoi, ale jak sama widzisz, czarnego nadal nie ma a bez niego nie wiem co robić.. :( :*
misiaku - wezmę z poczty dziś po południu książkę nadawczą, bo tam mam numery przesyłek i Ci prześlę, sprawdzisz wtedy co się z tym dzieje. Już miałam chyba ze 3 razy tak, że listonosz nie przyniósł awizo, a przesyłka sobie leżała na poczcie i czekała.
www.onlyher.pl
dobrze, jeśli jutro rano się nie pojawi (bo pan listowy odwiedza mnie do 13ej zawsze) wybiorę się na pocztę, ewentualnie kogoś wyślę jak sama nie będę w stanie... dam znać na pewno, bardzo bardzo dziękuję :*
o, a do mnie wczoraj przesyłka nadana prawdopodobnie przyszła dzisiaj ;) tzn listonosz pomylił numery i zostawił awizo u sąsiadów :/ a ja zdecydowałam, że dzisiaj nie ruszam się z domu... tak więc nie wiem na 100% czy to z onlyher, ale nie spodziewam się innego poleconego. Jeśli tak, to poczta pobiłaby rekordy szybkości - 1 dzień ^^
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
do mnie przyszedl dzis bialy zelik, nieco wybrakowany bo bez kokadki po boku. ale mnie amm zamiaru rekamowac, bo i tak planowalam zwezic mostek, to kokardke z mostka przeszylam do obwod. obfoce sie jak dostane w swoje rece aparat.
To ja już raczej zdecydowałam się na Opiuma w kolorze Jade, proszę tylko o radę co do rozmiaru. Nie wiem czy powinnam brać 70B czy 65C na te moje 67/83.
Niby dziewczyny piszą, że on się prawie wcale nie rozciąga, ale z drugiej strony mój żelik 65C od początku był luźnawy, a teraz powoli robi się za luźny.
Mam trochę tłuszczyku pod biustem, który jest dość plastyczny i pewnie dlatego tak. Najlepiej jeśli chodzi o obwód czuję się w swojej Pollyannie, która ma w spoczynku 60 i rozciąga się niby do max 80, ale wydaje się w noszeniu dość ściśliwa...
j.wredna @ gmail.com
Jeśli stanika nie ma na sklepie a chcialabym zamowic to kiedy wpłaca sie pieniążki?
madaa86 małpa wp kropka pl
jestem_wredna - brać 65C albo D nawet :)
mada - wpłacać kiedy dam znać.
Jeśli chodzi o teraz złożone zamówienia, to można jakoś około wtorku, bo dziś do mnie wyjechała paczka i pewnie dotrze w czwartek, a pieniążki zdążą akurat do mnie wpłynąć.
www.onlyher.pl
jestem_wredna - ja mam luźno 65 cm pod biustem i mam opiuma 65D, nosze na najluźniejszej haftce, także nie wiem, czy dla ciebie 65 nie będzie za ciasne
od deszczu się rośnie :)
aha, ale fioletowy jest ponoć ciaśniejszy niż zielony, już się nie wtrącam i nie odzywam :)
od deszczu się rośnie :)
Agugabi... widzialaś miażdżacą krytykę mojej szuflady... doradź proszę jakieś fasony w moim prawdopodobnym 32d na wymiary 74/90. Ponieważ po dzisiejszym wieczorze nie mam w zasadzie dobrego stanika, interesuje mnie i jasny i ciemny i pstrokaty :D Czy może napisać maila na adres sklepowy?
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
To w takim razie czekam aż pojawi się Enchantment (tu też potrzebuję rady w kwestii rozmiaru) i zamówię sobie i tego i Opiuma :)
j.wredna @ gmail.com
gosha - napisz do mnie na maila, ok? Namiary w sklepie :)
jestem_wredna - przyjdzie dostawa to zmierzę Enchantment i obaczymy co i jak z tym staniorem :)
www.onlyher.pl
miałam napisać o Fifi xD
pierwszą myślą po otworzeniu paczuszki było "ale mocny ten róż" xD
ale... to było rano, zeszłam po przesyłkę (tata przyniósł z poczty, dobrze się domyślałam, co oznacza, że przesyłka szła 1 DZIEŃ :D) i po otworzeniu nie mogłam z wrażenia zasnąć przez jakiś czas, bo stanik leżał obok na łóżku :DDD
no cacuszko po prostu :>
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
Co tu tak ucichło??
jak ucichło to ja coś napiszę :)
Po nieudanej próbie z żelkiem:( 32F miał za małą miseczkę... buuuu :( Czekam na Fifi :)
Agugabi dotarł już żelek do Ciebie?? ;)