Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• agugabi
    agugabi · 29-09-09 23:05 · do góry^

Bardzo sporo. Mam na 75% tego co zamówione... hmmm...

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • nivalis
    nivalis · 29-09-09 23:14 · do góry^

Jeśli ci to coś pomoże, to mogę ci już zrobić przelew za moje:) Tylko musiałabyś je połączyć w jedno i mi powiedzieć, czy mam już przesyłkę za free czy jeszcze nie;)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 29-09-09 23:18 · do góry^

Jak ktoś może to niech przeleje :) A jak nie to luz, ruszę oszczędności. Radzić sobie trzeba, nie? :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 29-09-09 23:21 · do góry^

Ja mogę przelać, tylko muszę się zastanowić czy chcę Opiuma czy St. Tropez jako drugi...
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nie wiem!

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • simeri
    simeri · 29-09-09 23:36 · do góry^

To się chyba spóźniłam na zamawianie. :(
    Ja bym chciała czarnego żelka 65C (a może 65D?), tylko właściwie nie wiem kiedy będę miała kasę żeby go kupić (mam nadzieję że jak najszybciej). :(
    Czy będzie można jeszcze domawiać ten model? bo nie wiem czy mój rozmiar nie jest już 'zarezerwowany'.

sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
    kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
    simeri maupa o2 kropka pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 29-09-09 23:41 · do góry^

Jestem uratowana. TŻ mi powiedział, że mi pożyczy. Wprawdzie się tu zarzeka, że na duży procent, ale spróbuję ponegocjować :D

Simeri - czarny żelek jest akurat w sklepie teraz. Jak zabraknie to będę zamawiać pewnie znowu za jakieś 2 tyg. Nie martwimy się :)
    Jestem_wredna - :D :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ziireael
    ziireael · 29-09-09 23:42 · do góry^

@jestem_wredna
    Powiem ci tak - moje St. Tropez jest przepiękne. Mam czekoladowo-różowy, padded i uwierz, ze zdjęcie katalogowe nie oddaje urody tego stanika.

65/83

Odpowiedz»
  • Espera_nza
    Espera_nza · 29-09-09 23:42 · do góry^

@jestem_wredna, bierz opiumka :D
    St.Tropez full cap to mój pierwszy uświadomiony stanik, nie dawał jakiegoś specjalnego efektu..a opium - wiadomo ;)

Odpowiedz»
  • simeri
    simeri · 29-09-09 23:47 · do góry^

uf.. to super ;) a już się martwiłam, że jakby co będę musiała zamawiać z figleaves za jakąś astronomiczną kwotę. :)
    w takim razie jutro idę do pracy zarabiać na żelka ;D (i wszystko co się da do kompletu.. ;) )

sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
    kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
    simeri maupa o2 kropka pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 29-09-09 23:58 · do góry^

Dziewczyny, nie pomagacie ;P
    Jedna opinia na jeden stanik, druga na drugi.

Wiem, że Opium bardziej spektakularny, ale w sumie przydałby mi się jakiś zwyklak na co dzień i nie wiem który zakup odłożyć w czasie :D

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • Espera_nza
    Espera_nza · 30-09-09 00:06 · do góry^

@jestem_wredna, tylko Ziireael ma usztywniany z tego co zrozumiałam, a Ty myślisz nad miękkim...?;)

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 30-09-09 00:37 · do góry^

Tak, myślę nad miękkim.
    Widzę tu agitację na rzecz Opiuma ;)

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • ziireael
    ziireael · 30-09-09 00:44 · do góry^

Tak, usztywniany. Tylko ja w ogóle nie mówię o efektach. Mówię o wrażeniach estetycznych ;)
    Jesli zależy ci głównie na efekcie to weź opiuma, na pewno będzie lepszy :)

65/83

Odpowiedz»
  • daria_as
    daria_as · 30-09-09 10:34 · do góry^

@Sunako i Jestem_wredna i inne zainteresowane

Usztywniane (padded) St.Tropez i Provence są naprawdę wygąbkowane - sztywna, wyprofilowana miseczka, która w ogóle nie pracuje podczas poruszania się - taka atrapa piersi. To w NICZYM nie przypomina np. Fifi, która jest mięciutka i współpracuje z biustem. Przez tą gąbkę jest mniej miejsca w środku miseczki, dlatego osobiście polecam brać literkę więcej.

Oba staniki, zwłaszcza St.Tropez, mają szerokie mostki i rozwalają piersi na boki. Musiałam zszyć razem końcówki kanalików fiszbin i szczypnąć mostek na dole.
    St. Tropez ma bardzo wysoki ten kawałek, który idzie do ramiączka. Może wynika to z tego, że mam wysoko osadzony biust. Jak siedzę przy kompie, to mnie dziabie w ramię. Nie w pachę, tylko z przodu, kilka centymetrów wyżej. A mam ten stanik w rozmiarze tabelkowym, czyli 75 na 73-77 pod biustem, więc wysokość tej miseczki nie bierze się z zaniżania obwodu.

W sumie Provence noszę głównie po domu i na spacery, bo teraz jest chłodniej i mi piersi w tej gąbce nie zmarzną :P
    A St. wkładam pod bluzki za luźne w biuście, bo ta gąbkowa atrapa ładnie je wypełnia.
    Spektakularnych efektów push-up brak.

Nie chcę tu nikogo zniechęcać i robić antyreklamy, ale te staniki, zwłaszcza usztywniane St.Tropezy są przecudnej urody i chciałam mieć je we wszystkich kolorach, ale zamówiłam po sztuce na próbę i sobie resztę odpuszczę. One na zdjęciu wyglądają niewinnie, ale nabiustnie już takie nie są.

Sprzedam 30g,32e,75d,75e (info w moim profilu)

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 01-10-09 13:07 · do góry^

dziewczyny, mam złe przeczucia :( przesyłka wysłana w piątek 25ego, do dziś jej nie ma, wszystkie inne dochodzą bez problemu.. nigdy tyle nie czekałam, zwłaszcza, że Wrocław to nie drugi koniec Polski :P do tego dziś się rozchorowałam i zdycham w łóżku :(
    Agnieszko, przepraszam, że sprawa z tym białym żelkiem stoi, ale jak sama widzisz, czarnego nadal nie ma a bez niego nie wiem co robić.. :( :*

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 01-10-09 13:36 · do góry^

misiaku - wezmę z poczty dziś po południu książkę nadawczą, bo tam mam numery przesyłek i Ci prześlę, sprawdzisz wtedy co się z tym dzieje. Już miałam chyba ze 3 razy tak, że listonosz nie przyniósł awizo, a przesyłka sobie leżała na poczcie i czekała.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • czerwonaparasolka
    czerwonaparasolka · 01-10-09 15:25 · do góry^

dobrze, jeśli jutro rano się nie pojawi (bo pan listowy odwiedza mnie do 13ej zawsze) wybiorę się na pocztę, ewentualnie kogoś wyślę jak sama nie będę w stanie... dam znać na pewno, bardzo bardzo dziękuję :*

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 01-10-09 23:00 · do góry^

o, a do mnie wczoraj przesyłka nadana prawdopodobnie przyszła dzisiaj ;) tzn listonosz pomylił numery i zostawił awizo u sąsiadów :/ a ja zdecydowałam, że dzisiaj nie ruszam się z domu... tak więc nie wiem na 100% czy to z onlyher, ale nie spodziewam się innego poleconego. Jeśli tak, to poczta pobiłaby rekordy szybkości - 1 dzień ^^

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • pannamonroe
    pannamonroe · 02-10-09 00:00 · do góry^

do mnie przyszedl dzis bialy zelik, nieco wybrakowany bo bez kokadki po boku. ale mnie amm zamiaru rekamowac, bo i tak planowalam zwezic mostek, to kokardke z mostka przeszylam do obwod. obfoce sie jak dostane w swoje rece aparat.

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 02-10-09 13:20 · do góry^

To ja już raczej zdecydowałam się na Opiuma w kolorze Jade, proszę tylko o radę co do rozmiaru. Nie wiem czy powinnam brać 70B czy 65C na te moje 67/83.
    Niby dziewczyny piszą, że on się prawie wcale nie rozciąga, ale z drugiej strony mój żelik 65C od początku był luźnawy, a teraz powoli robi się za luźny.
    Mam trochę tłuszczyku pod biustem, który jest dość plastyczny i pewnie dlatego tak. Najlepiej jeśli chodzi o obwód czuję się w swojej Pollyannie, która ma w spoczynku 60 i rozciąga się niby do max 80, ale wydaje się w noszeniu dość ściśliwa...

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • mada
    mada · 02-10-09 15:11 · do góry^

Jeśli stanika nie ma na sklepie a chcialabym zamowic to kiedy wpłaca sie pieniążki?

madaa86 małpa wp kropka pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 02-10-09 22:12 · do góry^

jestem_wredna - brać 65C albo D nawet :)

mada - wpłacać kiedy dam znać.

Jeśli chodzi o teraz złożone zamówienia, to można jakoś około wtorku, bo dziś do mnie wyjechała paczka i pewnie dotrze w czwartek, a pieniążki zdążą akurat do mnie wpłynąć.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • moniach_1
    moniach_1 · 02-10-09 22:37 · do góry^

jestem_wredna - ja mam luźno 65 cm pod biustem i mam opiuma 65D, nosze na najluźniejszej haftce, także nie wiem, czy dla ciebie 65 nie będzie za ciasne

od deszczu się rośnie :)

Odpowiedz»
  • moniach_1
    moniach_1 · 02-10-09 22:38 · do góry^

aha, ale fioletowy jest ponoć ciaśniejszy niż zielony, już się nie wtrącam i nie odzywam :)

od deszczu się rośnie :)

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 02-10-09 22:49 · do góry^

Agugabi... widzialaś miażdżacą krytykę mojej szuflady... doradź proszę jakieś fasony w moim prawdopodobnym 32d na wymiary 74/90. Ponieważ po dzisiejszym wieczorze nie mam w zasadzie dobrego stanika, interesuje mnie i jasny i ciemny i pstrokaty :D Czy może napisać maila na adres sklepowy?

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 02-10-09 23:33 · do góry^

To w takim razie czekam aż pojawi się Enchantment (tu też potrzebuję rady w kwestii rozmiaru) i zamówię sobie i tego i Opiuma :)

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 02-10-09 23:42 · do góry^

gosha - napisz do mnie na maila, ok? Namiary w sklepie :)

jestem_wredna - przyjdzie dostawa to zmierzę Enchantment i obaczymy co i jak z tym staniorem :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 03-10-09 01:37 · do góry^

miałam napisać o Fifi xD
    pierwszą myślą po otworzeniu paczuszki było "ale mocny ten róż" xD
    ale... to było rano, zeszłam po przesyłkę (tata przyniósł z poczty, dobrze się domyślałam, co oznacza, że przesyłka szła 1 DZIEŃ :D) i po otworzeniu nie mogłam z wrażenia zasnąć przez jakiś czas, bo stanik leżał obok na łóżku :DDD
    no cacuszko po prostu :>

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • india
    india · 08-10-09 09:40 · do góry^

Co tu tak ucichło??

Odpowiedz»
  • alexandra
    alexandra · 08-10-09 09:52 · do góry^

jak ucichło to ja coś napiszę :)
    Po nieudanej próbie z żelkiem:( 32F miał za małą miseczkę... buuuu :( Czekam na Fifi :)

Agugabi dotarł już żelek do Ciebie?? ;)

Odpowiedz»