www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
annaj
Aha, koszty wysyłki 3 funty + 1 za każdy dodatkowy przedmiot. 9 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
Na mnie dziobowała za duża miska (jednocześnie wbijała się krawędzią). 10 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
annaj
Hey, będę zamawiała sobie kilka rzeczy u tego sprzedawcy http://www.ebay.co.uk/sch/belle-lingerie/m.html?item=200612330589&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649&_trksid=p4340 ... 10 minut temu · Wspólne zakupy Ebay - Belle ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 13 minut temu · Onlyher - stacjonarny w Zabrzu -
poziomkaag
sprzedam gossarda mirage nowego. rozmiar 65DD wersja kolorystyczna ta: http://p.alejka.pl/i2/p_new/13/07/gossard-mirage_0_b.jpg 39 zł + przesyłka :) zapraszam! 15 minut temu · SPRZEDAM: Gossard Mirage 65DD (nowy ... -
poziomkaag
mam pl onyks 70F, napisałam maila 18 minut temu · Kupię effuniak PL 70f / ... -
niebieskikamyk
up 39 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 40 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 51 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 59 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne

No właśnie tak cicho jakoś w wątku się zrobiło.Ja czekam na kremową Fifi,mamuśka na Provence T-shirt Latte(strasznie jestme ciekawa tego stanik bo też niep ogardziłabym takim fajnym zwyklakiem).
burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)
ja też na kremową , ja też :D
dostawa dotarła :) Nie ma to jak perswazja, hehe.
Oluś wczoraj poszła fifka do Ciebie.
Enchantment jest boski, ale 30C już nie ma :(
Kto jeszcze nie zapłacił, a czekał, to można już płacić :)
Sorki, że enigmatycznie, ale nie widać nas spod przesyłek ;)
Jakby były pytania, piszcie. Potem odpowiem.
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
Super! Już nie mogę się doczekać :) jak poczta się postara to jutro będzie u mnie ;)
Właśnie weszłam z zamiarem zapytania o dostawę, czy coś wiadomo :D super w takim razie, że już doszła :D również nie mogę się doczekać :)
Ja miałam już nie kupować staników przed listopadem ale chyba nie wytrzymam, bo się z Opium nie mogę wyleczyć. Mam tylko dylemat rozmiarowy. Chodzi mi o ten morski. Moje wymiary to 70 pod i 90 w (to 70 nie jest jakoś super ciasno pewnie udałoby się jeszcze 1cm docisnąć). Zastanawiam się, czy wytrzymam w 70, bo w blogu (tym sklepowym) jest, że on max naciągnięty ma 73 cm (czyli tyle co miał mój Shanghai, w którym wytrzymywałam tylko dlatego, że ma bardzo niski mostek), ale z kolei obwód 75 ma luźno 73 cm (ja mam mierzone po skórze zupełnie luźno 73 - 74 cm).
No i jeszcze kwestia gaci (szortów) na jakieś 100 w biodrach to brać 38 czy 40 (żeby to wyglądało jak na zdjęciu katalogowym - z takim lekkim luzem, a nie przylegające)?
Ktoś mi coś podpowie???
a ku ku
Jak to Enchantmenta 30C już nie ma? <rozpacz>
A jak on w ogóle rozmiarowo wypada? Jak miska, jak obwód? To w ogóle byłby dobry rozmiar dla mnie?
Kurczę, ile będę musiała na niego czekać? Bo chciałam zamówić 2 za jednym zamachem: tego i Opiuma. :(((((((((((((
j.wredna @ gmail.com
@wrrrona - w 70 wytrzymasz bez problemu raczej. Ja mam 72 pod i jak zamówiłam 75, to odsyłałam od razu, bo latała, a 70 jest ok :).
Z gatek mam stringacze 38 na ok 100 w biodrach, więc bierz raczej 38 :)
ewcik - wielkie dzięki za informacje!
a ku ku
agugabi czy Enchachment jest w rozmiarze 65e? niech tylko przyjdzie wypłata :>
Agugabi, chciałabym zamówić Opiuma Jade 65C (bo rozumiem, że na mnie to taki rozmiar).
Z Enchantmentem poczekam na razie, i tak nie stać mnie na 2 staniki na raz :(
j.wredna @ gmail.com
Aguś tu Lila :).Kiedy będziesz miała to białe cudo które mi pokazywałaś u siebie ?
martooshka - dopytam w poniedziałek, bo lista, którą dostałam ma bardzo niewielki zakres rozmiarów, co mnie martwi :(
jestem_wredna - po analizie Twoich zdjęć myślę, że Opiumek 65C będzie ok. Enszuś ciąłby Cię w pierś. Możesz spokojnie odpuścić i się nie martwić.
Lilka - tamten będzie za jakiś miesiąc. Ale cicho!!!
www.onlyher.pl
Dzięki, Agugabi :)
To w takim razie jeszcze dopytam kiedy można spodziewać się dostawy?
Aha, chciałabym też te wiązane gatki do kompletu, tylko nie wiem jaki rozmiar. 36?
j.wredna @ gmail.com
Agugabi, wysłałam maila z dodatkowymi zdjęciami w opiumku.
Poradź na co mogę go wymienić :( bo tego obwodu nie przeżyję...
Fifi już spakowałam, nie wiem tylko czy wypełnić zwrotkę czy wymianę?
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
jestem_wredna - opiumek bedzie w tym tyg. A gatki 36 beda ok.
www.onlyher.pl
Aguś, informuję, że żelek 65D dotarł, jutro mam zamiar się obcykać i wrzucić foty (no chyba że znajdę dziś chwilkę)- więc jutro/pojutrze podejmiemy decyzję, obiecuję :) - ale zauważyłam coś dziwnego : odstaje lekko na WIĘKSZEJ piersi :o (na tej, której jakby fiszbina nie obejmowała i robiła się buła - patrz zdj 65C w mojej szufladzie) na mniejszej idealnie, nie wiem co jest grane :| może się dopasuje? bo tak poza tym jest cudeńko i dekolt bardziej naturalny niż w 65c :)
Dzięki Agugabi za odpowiedź.
Mam poczekać aż się pojawi czy jakoś go "zaklepać"?
@Czerwonaparasolka - mam tak samo. Może ten typ tak ma? W każdym razie w ogóle to nie przeszkadza, pod bluzką nie widać, a mój mąż uwielbia ten stanik ]:>
j.wredna @ gmail.com
Muszę się Wam wyżalić. Moje staniczki jeszcze nie dotarły do mnie buuuuuuu :( Mam nadzieję, że to długie czekanie będzie wynagrodzone tym, ze będą na mnie idealnie leżały :)
Jestem_wredna - napisz, proszę czy hafty w białym żeliku przebijąją pod jasnymi bluzkami.
czerwonaparasolko - czekam na zdjątka, to zobaczymy :)
jestem_wredna - możesz zaklepywać na stronie.
medip - JAK TO NIE MA??!! Jutro (bo ta książka z numerami została na poczcie) sprawdzę nr nadawczy i zapytasz na poczcie, dobra? Czasami przesyłki zanoszone są po 15 i potrafią dojść na drugi dzień, a czasami idą "100 lat". Nie kumam tego.
www.onlyher.pl
Agusiu! ja też jestem mocno zdziwiona, bo ostatnio w ciągu jednego dnia przesyłka od Ciebie doszła.
Jeśli można, to poproszę o nr nadawczy, koniecznie muszę to sprawdzić! Nie muszę już pisać jak bardzo nie mogę się doczekać :(
już znalazłam numer, idzie na maila.
www.onlyher.pl
Agniesiu, bardzo Ci dziękuję :)
@Medip - No niestety lekko przebija, mowa zarówno o fakturze haftu, jak i jego kolorze.
Muszę się jednak przyznać, że uwielbiam nosić żelka pod zupełnie prostą, białą bluzkę, tyle że wykonaną z cieńszego materiału. Tak zmysłowo wtedy przebija... ;]
j.wredna @ gmail.com
wrrrona: jeżeli potrzebujesz jeszcze potwierdzenia, co do rozmiaru Opiumka Jade, to na 70 pod biustem moższ wziąć 70-tkę. Ja na 74 pod biustem wzięłam 75 i przy zakładaniu najpierw bardzo się wystraszyłam, bo to naprawdę bardzo ciasny stanik. Ale tak naprawdę, to on jest tylko mało rozciągliwy i ta gumka na obwodzie nie zachowuje się jak normalna gumka, tylko bardziej jak tasiemka. Ale nie było mi w noszeniu wcale za ciasno. Nosiłam staniki, które naciągały się w ręku o wiele bardziej, a w noszeniu odczuwały się o wiele ciasniej. Mam pod biustem około 77-78 cm, weź ten wymiar u siebie też pod uwagę, bo przy większej różnicy na ciasno i na luźno może być przy tej mało rozciągliwej gumce trochę inaczej. Szorty przy około 100cm w biodrach mierzyłam w rozmiarze 38 (12) i 40 (14). Zdecydowanie lepiej leżą w 38, podobnie jak na zdjęciu sklepu, chociaż te większe też sobie zostawiłam, bo minął czas możliwego zwrotu i nosić się je też da. Troszkę może powiewają na pupie, ale przy tym fasonie nie jest to aż taką tragedią. Jednak na optymalny wygląd polecam 38.
agugabi ---> co sądzisz o pomyśle zwężenia mostka w Fifi? po ściągnięciu okazało się, że fiszbiny jednak trochę zachodziły na piersi. Ja mam biust szeroko rozstawiony bez stanika, ale podniesiony do góry i zebrany jest nawet dość blisko siebie i np w plungach M&S musiałam zwężać mostek. wydaje mi się, że mostek w Fifi, jest o ok. 0,5cm za szeroki.
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
@literka, tak właśnie czekałam na Twoje wrażenia z Opiumka! jak leży w ogóle? wiedziałam, że tak będzie z tymi gatkami ;)
Ja niestety z żadnym rozmiarem Opiuma się nie dogadałam w końcu :(
Sunako - raczej żadna z dziewczyn, które kupiły Fifkę nie zwężała mostka. Dlatego nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy to dobry pomysł... ja bym się bała...
www.onlyher.pl
też zastanawiam się nad zwężeniem mostka, ale w opium. obawiam się tylko, że jeśli to zrobię miseczka dla większej piersi zrobi się już za płytka i tak jest na styk
może na początek spróbuję spiąć jakoś?
http://tiliqua.pl/
@psujka: Moje wrażania z Opiumka są niezdecydowane. ;-) Szorty w rozmiarze 12 leżą ładnie i wyglądają prześlicznie do samonośnych pończoch. Natomiast stanik, to dokładnie jeszcze nie wiem. Na moje 74/94 wzięłam 75D i jeżeli mam być uczciwa, to miseczka jest chyba trochę mała. Jestem jednak w rozmiarowej górce i całkiem możliwe, że za kilka dni miska układać się będzie lepiej. Mam wrażenie, że miseczki mają może nie za wąskie fiszbiny, bo te otaczają idealnie biust, ale są jakby z boków za krótkie i biust ma tendencję do wymykania się tam z miseczki. Stanik jest pod pachą bardzo wycięty. Dekolt jest jednak imponujący i ponieważ nie kupiłam tego stanika jako codziennego, taka leciutka przymałość w ogóle mi nie przeszkadza. 75DD byłoby za duże. Chyba. Te brytyjskie staniki są dla mnie i tak zagadką, bo do tej pory te, które mierzyłam, miały wszystkie miseczki mniejsze od francuskich w tych samych rozmiarach, a podobno jest odwrotnie. ;-) Ale to może tylko przypadek, bo mało tych brytyjczyków mierzyłam.
Obwód wydawał się w Opiumku na początku dramatycznie ciasny i w ogóle nie rozciągliwy, w noszeniu jednak w ogóle nie czułam, a dziś zapięłam go na środkową haftkę i tam trzymał się najlepiej. Ten poziomy szew na miseczce, łączący zielony dół i czarną koronkę był jakoś tak wypukło wykończony i musiałam potraktować go żelazkiem, by miseczka układała się gładko.
W sumie nie ma jakiś większych wad i objawów dramatycznego niedopasowania, ładny stanik do dekoltów, więc zostaje u mnie. Kolor mógłby być jak dla mnie nawet więcej zielony, ale i tak jest śliczny. Trochę wąskie ramiączka, ale to akurat dla wielu może być zaletą. Jeżeli mam być jednak szczera, to panterka z H&M w tym samym rozmiarze 75D leżała na mnie jakoś lepiej i kosztowała mniej. ;-)