Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• Sunachan
    Sunachan · 13-10-09 22:08 · do góry^

agugabi ---> a nie wydaje Ci się, że lepiej by leżała wtedy ;) mam na myśli tylko szczepienie nitką brzegów kanalików fiszbin, w sumie to nieinwazyjna operacja ;) ale bałam się jeszcze ruszać :>

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 13-10-09 22:16 · do góry^

sunako - wydaje mi się, że pewnie leżałaby lepiej. Ale ten efekt, o który Ci chodzi umie sobie zrobić Daria_As poprzez specjalne zakładanie stanika i układanie fiszbin. Próbowałaś? Nie pamiętam, ale Daria chyba gdzieś opisywała jak to robi. Jak nitką podziałasz to się nic nie stanie, najwyżej odprujesz. Próbuj :)

Opiumka też bym nie zszywała, a próbowała fiszbinami nim manipulować.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 13-10-09 22:19 · do góry^

nie potrafię inaczej założyć :< chyba nie wiem do końca jak :/ w każdym razie faktem jest, że fiszbiny zachodzą na pierś. tak czy owak teraz go nie zakładam, bo siedzę w domu w t-shircie i dresie ;)

Odpowiedz»
  • daria_as
    daria_as · 13-10-09 22:33 · do góry^

Ja to podczytałam chyba u Małejgracji.
    1. Jak jest miejsce, to przepycham fiszbiny w kanalikach pod pachy - wtedy lepiej obejmują piersi po bokach i lepiej zbierają do środka, a przy okazji mają mniejsze szanse, żeby masakrować mi mostek.
    2. Po założeniu stanika podciągam zewnętrzne krańce fiszbin wyżej pod pachy - żeby układały się bardziej pionowo, a wewnętrzne obciągam lekko w dół. Tylko trzeba pilnować, żeby dolna część fiszbiny okalała ładnie pierś, bo przy takim zabiegu często ląduje niżej. Końce kanalików przy mostku zbliżają się wtedy do siebie i problem znika.

Tylko przy niektórych biustach może się to skończyć wylewaniem na środku, bo fiszbiny nie będą oddzielać piersi.

W ogóle niedawno odkryłam, że nie wystarczy tylko włożyć stanik i wygarnąć piersi, tudzież buły. Jak na założenie stanika poświęcam rano odpowiednio dużo czasu i pobawię się ułożeniem fiszbin, to potem w ciągu dnia niczego nie muszę poprawiać :)

Sprzedam 30g,32e,75d,75e (info w moim profilu)

Odpowiedz»
  • kindafunny
    kindafunny · 14-10-09 16:30 · do góry^

nie zamierzam w najbliższym czasie robić sesji do szuflady, więc podzielę się zachwytem tu:

Noszę jadeitowego Opiumka 70E od zlotu z przerwami na sen ;) i jest IDEALNY. Nie odczuwam nierozciągliwości obwodu jako wady, jest mi w nim bardzo wygodnie, a odciski na ciele mam mniejsze niż w innych stanikach (tę zaletę kwalifikuję jako: ":))))", bo mam wrażliwą skórę bardzo). Ramiączka niby najszersze jakie mam, ale za to w cudownym kolorze i z mięciutkiego, milusiego materiału.
    Krój co prawda nie robi mi z biustu "całej naprzód", jak lubię, ale i tak wygląda to bardzo dobrze. Podtrzymuje dobrze, biust nawet nie skacze tak bardzo jak jestem przyzwyczajona, a po zdjęciu stanika piersi są ładnie uniesione.

Podsumowując: to najwygodniejszy stanik jaki miałam na sobie dłużej niż chwilę, włączając effuniaki. :)

Agugabi, ten model to strzał w dziesiątkę!!! Dziękuję :*

arabellę sorbet 30f/32e kupię, ale niedrogą.

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 14-10-09 20:30 · do góry^

Agusiu przyszła paczka, trochę poleżała na poczcie, bo byłam zalatana, ale w końcu jest :)

Opulencja wymiata, stringi to dobry wybór :) rozmiarowo wszystko świetnie!!! Dziękuję i padam na kolana z zachwytu :D

Opium...grrrr niedobry :( nie wiem co jest, ciasno jak wszyscy diabli, przedłużka może by zaradziła, ale z miskami jest zupełnie nie tak :( chociaż niby rozmiarowo dobrze (cała pierś w misce), to załamują mi się w 1/3 wysokości przy mostku, w szerokości aż do cięcia pionowego dalej jest ok, albo rozmiar nie taki (może to obwód ciągnie?) albo jestem niekompatybilna z tym stanikiem, jest bardzo niedobrze :(

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 14-10-09 20:55 · do góry^

o! i jakie mam dwie totalnie przeciwstawne komentarze o Opiumku. Co za model :D
    Kindafunny - fajnie, że Tobie pasuje i bardzo się cieszę:)
    Przeszkoda - no strasznie mi przykro z powodu Opiumka. Zrobisz zdjęcia? Wyślij chociaż mi na maila - proszę.
    Opulencja to wiem, że wymiata. Jak jest prawidłowo dobrany rozmiar to jest ogólnie megawymiatacz :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 14-10-09 21:05 · do góry^

Zaraz wstawię tutaj, tylko poskładam, trochę zdjęcia kiepsko wyszły :( bo nie chciałam miec go zbyt długo na sobie, ale czego oczekiwać od komórki z drugiej strony ;)

On jest przepiękny, nawet baaardzo tego nie widać, ale czuć co mi robi...na plecach fałdy i pod palcami jak się przejedzie po piersiach są te wgłębienia :| rozjeżdza się ta miseczka, a nie mam luzu...

Wizualnie jest super, ten mięciutki materiał na którym jest naszyta koronka to strzał w dziesiątkę, nic się nie spija krawędzią w pierś. Majteczki też super, ale po co mi dół jak stanik się nie nadaje :(

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 15-10-09 02:20 · do góry^

właśnie pomierzyłam Fifi - jakby kogoś interesowało ;)
    moja w obwodzie 32 ma w spoczynku 61cm, a w maksymalnym naciągu 81cm.
    ale to naprawdę mocny naciąg, gdyby stanik był świeżo po przysłaniu i w fazie mierzenia i zastanawiania się, czy dobry, to nie ośmieliłabym się go tak mocno naciągnąć ;)

Odpowiedz»
  • martooshka
    martooshka · 15-10-09 10:14 · do góry^

kiedy można spodziewać Enchantment 65e? :(

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 15-10-09 10:27 · do góry^

Martooshka - niestety 65E wyprzedali już totalnie. Ale to jest model dość dużomiskowy i wg mnie musiałabyś probówać DD. Dziś go zamówiłam.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • malgo
    malgo · 15-10-09 11:28 · do góry^

Bu, przyszedł żelek i jest chyba za mały :( chociaż teraz jestem niby w górce rozmiarowej i nie wiem :( później się obfocę i poproszę o poradę

Odpowiedz»
  • malgo
    malgo · 15-10-09 11:54 · do góry^

I do tego widzę, że na stronie czarne 65F jest niedostępne :(

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 16-10-09 11:59 · do góry^

Przyszedł właśnie mój Opiumek i... zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Cudo, nie stanik! Tyle że, chyba jest za mały :( Pomijając już kwestię obwodu, który moim zdaniem nie rozciąga się W OGóLE (tak więc potrzebuję 70tki, bo w 65tce nawet z przedłużką fiszbiny trochę ciągną). Generalnie fiszbina za wąska, a miska za płytka. Pierś chce mi uciekać, profil rakietuje, bo sutki wypadają mi dokładnie na szwie.
    Postaram się wstawić zdjęcia jak TZ wróci.

Agugabi, myślisz, że większy rozmiar by pomógł? A w ogóle w co powinnam celować? 70C? :O

A z innej beczki - dziewczyny, bierzcie wiązane gatki do Opiuma! Są absolutnie powalające!

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-10-09 12:38 · do góry^

cieszę się, że stanik się podoba i że gacie fajne. Wstawiaj misiek foty i się oceni czy 70C czy co i w ogóle :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 16-10-09 14:59 · do góry^

Agnieszko, odebrałam paczkę z panną Jones :)
    pierwsze wrażenie: dobre miski i fiszbiny super, ale ciasno :( skoro to 65dd, to na co zmieniamy? 70c czy 70d??
    wieczorem zdjęcie wrzucę do szuflady.
    no, i śliczny jest :) mięciutki...

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • yennka85
    yennka85 · 20-10-09 14:25 · do góry^

Happy Hour w dniu 21.10.09 od godziny 20 do 21!

W ciągu tej godziny możesz kupić 10% taniej wszystkie produkty z działu "Majteczki" dostępne w sklepie (nie dotyczy nowo wprowadzonej marki Discover Mademoiselle) !!!

ZAPRASZAMY

Odpowiedz»
  • yennka85
    yennka85 · 20-10-09 14:26 · do góry^

Przypominamy, że do dnia 25 października można składać zamówienia na produkty marki Discover Mademoiselle.

Odpowiedz»
  • Espera_nza
    Espera_nza · 21-10-09 14:53 · do góry^

Agugabi, a wiesz coś może o tym, żeby w kolejnych kolekcjach miały być żelki w innych kolorach? ;)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 21-10-09 15:21 · do góry^

Owszem. W kolekcji wiosna-lato będzie kolor malinowy :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 21-10-09 15:45 · do góry^

to mam nadzieję, że szybciutko zmigruję i wiadomo będzie co i jak ze mną :D

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 21-10-09 16:04 · do góry^

Malinowy... <zakochała się>

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 21-10-09 17:26 · do góry^

Agusiu przyszła paczka z oddanym Opiumem?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 21-10-09 18:50 · do góry^

tak, tak, jest :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Espera_nza
    Espera_nza · 21-10-09 20:00 · do góry^

Hmmm, a można gdzieś zapowiedź zobaczyć? Malinowy czyli ciemniejszy niż różowy z obecnej kolekcji? :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 21-10-09 20:02 · do góry^

zapytam w Pour Moi czy mi przyślą zdjęcie katalogowe. Kolor taki soczysty malinkowy! Nie umiem opowiedzieć :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 22-10-09 16:59 · do góry^

Malinowy Opulence? :o

Hm... :) pasowałby mi do cery...

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-10-09 21:35 · do góry^

przeszkoda - Tobie Opulencja pasowałaby wg mnie w każdym kolorze :P

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 22-10-09 21:38 · do góry^

:) coś sobie wybiorę, ale nie wiem czy chcę dwa takie same staniki ;) zobaczymy :D

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 22-10-09 21:38 · do góry^

W sumie ten gorset mnie kusi, na Tobie jest super, ale ja mam zupełnie inne gabaryty :( więc nie wiem

Odpowiedz»