www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
niebieskikamyk
up 17 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 17 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 28 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 36 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 42 minuty temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 43 minuty temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 58 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 59 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 1 godzina, 4 minuty temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 1 godzina, 10 minut temu · Sienna - malomiseczkowa?

Jutro wieczorkiem wybywam, więc pozwolę Wam wygrać;P
proste było :D szkoda, że trochę za wolno mi idzie zgadywanie i zapominam o tym, że to już 21 ;)
kasia[at]birdofminerva.com
:) Neith ja mam tak samo :)
Nie zezwalam na kopiowanie zdjęć mojego autorstwa.
Kontakt ze mną estera1981a (malpka) o2 kropka pl
Jeju, zaspałam na konkurs ;) mimo wolnego neta się udało w końcu odpowiedzieć :D
ja się 3 razy musiałam logować i te głupie kody wypisywać...a net to taka zamuła, że aż żal ;(
Mi jak przeszukiwałam onlyher to trochę muliło, juz myślałam, że mi net odcięli :)
Ja też w pierwszej chwili myślałam, że ktoś mi nicka podprowadził ale zorientowałam się, że to też przez gazete jest obsługiwane a przecież mam zalogowanego nica by pisać na lobby (oczywiście doszłam do tego w bardzo błyskotliwy sposób, gdy przyszło mi potwierdzenie rejestracji kolejnego loginu na maila;P)
Psychodelia wyobraź sobie, że mój nick też mi ktoś podprowadził ;)
BTW mi w nicku blogowym nie chciało przyjąć dużych liter - może Ci to ułatwi rejestrację :)
ja mam wrażenie że agugabi świetnie się bawi przy tym konkursie ;) już jestem ciekawa jutrzejszych zdjęć i co tym razem zostanie z nimi zrobione ;D
Ja Wam coś powiem... przez ten konkurs nie mam zrobionych jeszcze papierów dla księgowej, bo siedzę i odświeżam komentarze albo się zastanawiam jakie produkty wybrać. A Wasze odpowiedzi są bombastyczne :D Mam taki ubaw, że kosmos :D
Jak zapłacę karę w US za brak deklaracji to będzie na Was :D
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
Dziewczyny, ale zabawa z tym konkursem, co? :D
Ja dziś zamulona jestem i kombinowałam za bardzo, więc słabo wypadłam, ale jutro zawalczę znów :D.
Psychodelia napisała:
„a co do nicku - to bardzo nie lubię takiego "pożyczania" cudzych pomysłów”
Psychodelio, raczej nikt nie "pożyczył" sobie Twojego nicka, a po prostu wpadł na taki sam pomysł jak Ty i to może już bardzo dawno temu. Rejestracja na blogu to rejestracja na portalu Agory, a portal ten ma bardzo dużo użytkowników, którzy używają przeróżnych nicków.
http://agta.blox.pl/html
Ja zaspałam na konkurs :(. Dopiero przed chwilą wysłałam odpowiedzi ale wciąż się łudzę że mam jakieś szanse.
kontakt - 3mkm3(maupa)gazeta.pl
scarlet_agta napisała:
Psychodelio, raczej nikt nie "pożyczył" sobie Twojego nicka, a po prostu wpadł na taki sam pomysł jak Ty i to może już bardzo dawno temu. Rejestracja na blogu to rejestracja na portalu Agory, a portal ten ma bardzo dużo użytkowników, którzy używają przeróżnych nicków.”
A czasem się okazuje, że tą osobą która wpadła na ten sam pomysł jesteśmy my sami, tak jak pisałam wyżej:D Dziewczyny piszecie na lobby biuściastych/małobiuściastych?
Konkursu dzień trzeci na www.onlyher.blox.pl
Zapraszam za 3 minutki :)
www.onlyher.pl
Dzisiaj nie zaspałam! Już wysłałam odpowiedzi :)
kontakt - 3mkm3(maupa)gazeta.pl
też nie zaspałam :D z ostatnim się najdłużej męczyłam :)
ostatni był najłatwiejszy, ja zmarudziłam z ostatnim :)
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
:) no niestety też się naszukałam ostatniego :( a Wy już wpisałyście odpowiedzi....buuuuuuuu.... to już chyba nie mam szans na wygraną :/
gosha był łatwy, ale ja szukałam nie tam, gdzie trzeba :D
kawa_arabska nie łam się, ja zdaję sobie sprawę z tego, że też nie mam szans na wygraną ;)
chyba na tym cały pic polega... żeby wiedzieć gdzie szukać :P
ja nr 1 też szukałam w najobszerniejszym dziale... hehe
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Jednak stwierdzam, że jestem nałogową graczką- miało mnie nie być, to znalazłam sposób- internet w komórce:D A ja się najdłużej nr 3 naszukałam, dwa pozostałe dosyć szybko poszły:)
to ja się w takim razie poddaję i idę uczyć na laborki :P
missalchemist - no weśśśśśśś :P
rysia_zdzisia - szacun :D Na to bym nie wpadła :D
Ale trudne nie było aż takie, co?
Jutro będzie apogeum.
Ale widzę po odpowiedziach i prędkości, że niektóre dziewczyny ofertę onlyher mają w małym palcu :D
www.onlyher.pl
heh dla mnie te zdjęcia to jedna wielka niewiadoma, nie łapię po przeróbce komputerowej ;)))
ale i tak nie było sensu brać udziału, jak zapomniałam o pierwszym dniu, a jutro mnie nie ma...
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
A ja sobie odpowiedziałam, tak dla sportu, jutro pewnie już zapomnę, ale co tam, zabawa fajna :)
Agugabi, będziesz jeszcze zamawiać bieliznę Pour Moi w tym roku? Potrzebuję czegoś pod jasne ciuchy, a bardzo podoba mi się Victoriana, niestety nie ma mojego rozmiaru. Tak naprawdę jeszcze nie wiem jaki konkretnie miałabym brać ;) ale na pewno żaden spośród aktualnie dostępnych.
Havana - skrobnij do mnie maila, to pomyślimy, a zamówienia w Pour Moi robię właściwie co dwa tygodnie.
www.onlyher.pl
he he a ja już rozgrzewam paluszki ;) i mam nadzieję że przesył danych nie zawiedzie dzisiaj :D
haha ja też już siedzę i czekam niecierpliwie :D